Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitiltott Vélemény

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Két hete mindenki a 99 esztendős Henry Kissingerről beszél, miközben évek óta alig hallani róla. Most megszólalt Davosban, a Világgazdasági Fórumon, és nagyon úgy tűnik, hogy meglátásai a háború kapcsán erősen szembemennek a mainsteam gondolkodásmóddal.   Az egykori legendás külügyminiszter…..
Kitiltott Vélemény 2022.06.05 14:40:04
@grundigg: " ... Ha négyen-öten rugdosni kezdenek, akkor húzódik el a háború, ha védekezel, és valaki még segít is neked ... "

Hát ez egy elég érdekes nézőpont.

Egyrészt: Adott a helyzet, fekszel a földön, körbeállnak az agresszorok, és rugdosnak, körülötted a csőcselék neked drukkol, néha még valami eszközt is ad, hogy megvédd magad... Időközben messziről a főnököd (Zselészkíj) mondja, hogy az utolsó leheletig kitartunk, sőt leverjük a rohadékot, kezét lábát levágjuk, és a füstre tesszük! (Közben persze körbejár a csőcseléknél cuccokat kuncsorogni, és meghívatja magát még üzleti ebédre is) Emellett azért persze hangosan üvölti, "Aki nincs velünk, az ellenünk van!" (A taps felzúg, Kórus beindul: "Éjjen Rákosi!")

A főnököd kenyéradó gazdája meg ígér fűt-fát, ad hurkapálcát, hogy azzal verekedj, miközben ezerrel beindul a hurkapálcagyár, mert tudja a részvényeseknek bizonyítani, hogy fogy az anyag és KELL. (Remélem leesett a liberálfasiszta csőcseléknek, hogy a kenyéradó gazda az USA)

Másrészt meg van ez:
Kohn elpanaszolja a rabbinak, hogy döglenek a libái.
- Mivel eteted őket?
- Szemes kukoricával.
- Az a baj. Etesd ezután darával!
Kohn egy hét múlva ismét panaszkodik, hogy még mindig döglenek a libái, pedig darával eteti őket.
- Mert szamár vagy! . - mondja a rabbi. - zabbal etesd őket!
Pár nap múlva Kohn megint siránkozik, hogy hiába eteti zabbal a libáit, mégis pusztulnak.
- Ostoba fajankó vagy, miért nem árpával eteted őket?!
Másnap megint megy Kohn:
- Rabbi, hiába próbálkoztam az árpával, megdöglött az utolsó libám is!
- Most már egy libád sincs?
- Egyetlen egy se.
- Kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna...
    Az elmúlt évtizedekben a (mindenkori) magyar kormány az orosz import gáz melletti hosszú távú elköteleződést választotta, átmeneti szerepet szánva a fosszilis földgáznak, 80%-ban az import gáznak. Ez azonban a fosszilis energiahordozóktól való függőségünk kiváltását elodázza, és a mai…..
Kitiltott Vélemény 2022.05.05 15:49:22
@MTVSZ_Alexa: " ... Egy 12 kW-os, 4-es éves teljesítményfokozatú hőszivattyúnál / átlagos 2000 fűtési órával számolva/ pl. kb. 6000 kWh évente. Tetőre szerelt napelem-rendszerrel /HMKE/ simán megtermelhető. Nem véletlen, hogy a decemberi lakossági napelemes pályázatot hőszivattyú-beruházással és tárolással lehetett kombinálni. ... "

Így van a szaldó elszámolás mellett ez reális, ez egy háztartásnak normális dolog, DE nem nemzetgazdasági léptékben.

Mi van abban az esetben, ami itt Magyarországon télen elég gyakori, ha ködös nyálkás, borult, szélcsendes idő van -1 - -5 fok egy hétig.
Ilyenkor minden egyes napelemes rendszer egész napi termelése cca. 2kwh.
Nem véletlenül volt már ezen a télen is jópár napon villamos energia felhasználási rekord.

Ezt hogyan kezeli a rendszer? Ki fizeti a horror import árat, ha nincs elegendő hazai termelés? Mert ugye ha a lakosságnál ki van vezetve a gáz, akkor a kieső füttési teljesítményt villannyal kell pótolni! Ehhez a jelenlegi állapotok szerint nincs elegendő erőművi kapacitás. NAGYON NINCS!

Ha minden háztartás napelemet használ, hogyan kezeli a rendszer a nyári túltermelést? Ilyen már előfordult a németeknél, a villany elszállításáért kellett fizetni a termelőnek!!! Mert az adott időpontban nem volt elegendő fogyasztó a rendszerben.. márpedig ilyen is simán előfordul csodaszép koraőszi, későtavaszi hétvégéken, amikor az ipar áll, füttésre nincs szükség, légkodik sem zúgnak ezerrel...

Nekem magánembernek a szaldó elszámolás nagyon rendben van, ha nincs áramszünet, és valaki finanszírozza a napelemet és a hőszivattyút tokkal-vonóval... DE mi lesz rendszerszinten?
Roubaix Az új baloldal születése 2022.04.27 07:52:41
Amikor 2002-ben a Fidesz elvesztette a választásokat az MSZP-vel szemben, és Medgyessy Péter lett a miniszterelnök, a Fidesz-tábor meg volt döbbenve. A dolgok jól mentek, az ország tartott az euró bevezetése felé, csatlakoztunk a NATO-hoz, küszöbön állt az uniós tagság is, és erre tessék. Ráadásul…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.28 08:52:10
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " ... Sajnos a poszt megállja a helyét. ... "

Sajnos, évek óta mondogatom, hogy a konzervált El Quro identitás megakadályozza a kleptokrácia megszüntetését. A mai magyar politikai elit úgy ahogy van hulladék, szoaré, szemét stb. Nincs választási lehetőség a szoarén kívül. Az, hogy lop vagy elkúr nem választási lehetőség, mert az országnak egyik sem tesz jót.

DE, mondhatok akármit, mindig jön valami DKbérenc liberálfas-iszta megmondóember, és jól megmondja hogy fidessbérenc vagyok, pusztán abból kiindulva, hogy nem veszem emberszámba a gyurcsótányt, aki intézményesen elkúrt és szemkilövetett.

Mind a fidesznek, mind az összefosott ellenzéknek megvan a maga oligarcha bandája, akik őket előfinanszírozzák, aztán amikor kitartottjaik a húsosfazék mellé kerülnek, hozzák a nagyméretű csajkájukat, hogy a jól megérdemelt jussukat megkapják. Csak egy kicsit meg kell nézni, hogy működik a jelen politika, a kormányoldalt gondolom nem kell különösen bemutatni (Orbán - Lölő), de a "tisztakezű" baloldal is zsigerből hozta a szokásost, közvetlenül az önkormi választások után (Tüttő - Leisztinger) és ezek csak kiragadott példák. Szoaré szemét mindahány, és ezek közül kellene választani....

Amíg jobb nem lesz, MKKP a favorit! :-)
A NER rendszere továbbra is unikumnak számít Európában, hiszen ezen a hétvégén sem sikerült a nagy jobboldali populista áttörés a kontinensen. Orbán Viktor szlovéniai szövetségese súlyos, francia partnere pedig újabb vereséget szenvedett az aktuális választásokon. Az sem tett jót a magyar kormányfő…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.26 12:41:40
@white999: "... 3, Akkor már "csak" az kellett hozzá, hogy ezt meglépje.
444.hu/tldr/2022/04/25/legyozhetetlen-orban-viktor-partallami-kampanygepezete
... "

Ahhoz, hogy a Csuti Dakota Törzsfőnöknek összejöjjön a "médiafölény" többek között szükség volt arra is, hogy a liberálfasiszta szellemiségű "mecénások" (értsd: oligarcha) kiszálljanak a finanszírozásból, mert már nem jön a jó kis állami dotáció.
Vegyük észre, hogy milyen visszás arra hivatkozni, hogy a fidesz dotálja a saját szócsöveit, miközben a saját médiafelületet páros lábbal rúgták ki, mert nem termelt hasznot, és utána mentek ezerrel rinyálni brüsszelbe, hogy a fidesz médiafölényt alakított ki, és hogy nekik most coki, és szopás a jussuk, és hogy ez mennyire nem jogállami. Tessenek finanszírozni saját országos médiát!
Kitiltott Vélemény 2022.04.26 12:49:46
@6.Lenin: " ... Közel 1 millió szavazó hiányzott az ellenzéki oldalról. ... "

Nem hiányzott onnan a kutya sem, egyszerűen egy összegyurcsótányozott összefosás ennyire alkalmas, ennyit tud. Még a 2-3 törpepárt (maszop, lmp, momentum, párbeszéd) rugdalózik egy kicsit aztán kimúlik. A Jobbik még agonizál egy ideig, de a szavazóbázisát (a nácikokat) elviszi a Mi Hazánk Mozgalom, aztán ők is eltűnnek a süllyesztőben, de a DK (gyurcsótány pártja) megmarad, hogy továbbra is elriassza azokat akik leváltanák a Bonsai Duce-t.

Van rá esély hogy megjelenjen egy új párt, amelyik képes lehet a Horizontális Napóleont leváltani, de ha azok is lefekszenek gyurcsótánnyal, akkor nekik is meszelnek.
Archiregnum Propaganda 2022.04.17 16:47:45
Elemezzük egy kicsit a jelenséget, ha már az összes létező ellenzéki betlihuszár ezt jelölte meg a vereség legfőbb okaként. Tényleg Wunderwaffe-e a Fidesz propagandagépezete, ami ellen egyszerűen nem lehet védekezni, és önmagában képes eldönteni a harcot?..
Kitiltott Vélemény 2022.04.20 13:47:05
@GyMasa: " ... MOndjuk, a 2-3 millió, ha volt is ilyen becslés, akkor a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott szám volt!
Azért a 3 millió az még a fidesz összes szavazójánál is több!
... "

Valóban, így utólag a valóságtól elrugaszkodottnak tűnik, de amikor az ellenzéki összefosás úgy érzi, hogy kormányváltó hangulat van, akkor ezek az elvárásai. Ehhez képest az első forduló szavazóinak létszáma a fityisz trolljaival együtt alig haladta meg a 630 ezeret. Ezek után intézkedtek, visszalépések miegymás, és HIPP_HOPP máris az outszájder MZ/x lett a jelöltjük.

Valszleg ez az előválasztás volt a leghitelesebb közvélemény kutatás. Aki szavazott, az az ellenzéki "kemény mag" és néhány fityisztroll. Ebből le tudták mérni, hogy hiába szidták, ócsárolták ezerrel a Horizontális Napóleont, nem lesz elég a váltáshoz, nincs elég magas támogatottságuk, és a hátralevő pár hónap már jelentős változást nem is fog hozni.

Ami meg a Jobbik szavazókat illeti, gyakorlatilag a Vona zászlaja alatt felsorakozó MIÉP utód fasisztoid gyülekezet kemény magja alapított egy új fasisztoid pártot ( Mi Hazánk Mozgalom ), mert nem kért az ún. néppártosodásból, nekik a cigányozás, zsidózás, buzizás a programjuk, ezért otthagyták a Jobbik-ot. Ráadásként nem is kaptak nagy publicitást, és mégis önállóan bejutottak a parlamentbe... Ezek után szerinted, ki marad az össze Gyurcsótányozódott Jobbikban, miután kiderült, hogy van egy új párt, ahol nyugodtan lehet náculni?

Hamarost lesz EP választás és önkormányzati választás is. Ott lesz majd csak igazán meglepetés, amikor a Mi Hazánk Mozgalom kap majd kb. 20%-ot, a maradékot osztja fel a fityisz és az összefosás.
Kitiltott Vélemény 2022.04.20 14:03:33
@Boldeone2: " ... A nyugati országokban szabad politikai verseny van, egyenlő politikai verseny van a különböző politikai pártok között ... "

Valóban, és Svédországban még szabad vélemény nyilvánítás is van!
Ott ENGEDÉLLYEL lehet Koránt égetni, mert a vélemény nyilvánítás alapjog! Ott valszleg senkit nem sittelnének le egy kis karlendítésért és masírozásért, ha előre engedély kér... Valszleg még a szivárványégetős genderista-könyv bezúzós performansz is engedélyezhető, mintahogy nyugodtan kijelentheted, hogy undorítónak tartod a buzulást, és szerinted az egy mentális betegség, mert a VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁS alapjog!

Ez viszont nem minden liberális demokráciában fordulhat elő, mert jobbára a jelenlegi liberális demokráciák nem valódi liberális eszméken alapszanak, hanem a liberálfasiszta elveken!

olvassatok:
Jonah Goldberg: Liberálfasizmus
ISBN: 9786155118074
Kitiltott Vélemény 2022.04.21 11:59:52
@6.Lenin: " ... A haladó nyugati szavazók arra szavaznak akikre KELL, akiket a mindentudók kijelölnek a számukra ... "

Tévedsz, a haladók arra szavaznak akire akarnak, akikre te gondosz azok a "progresszív"-ek nem pedig a haladók!
Pirossal vagy kékkel írjunk róla? Ha kékkel, akkor nyugodt életünk lesz (egy darabig), diadalként fogadunk el minden helyére rakott utcakövet, minden elültetett árvácskát, minden, az amortizációpótlástól messze elmaradó buszbeszerzést – amit aztán lehetőleg facebook-hirdetésben jelent be saját…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.21 11:55:10
@Pierr Kardán: " ... Budapesten drasztikusan eltolódott a modal split (a közlekedési ágazatok közötti használati arány) a tömegközlekedés rovására az egyéni motorizáció javára. A COVID19 veszély hatására ez még erősödött is, a korábbi 40-43 %-ról 60 % fölé emelkedett az autóhasználók aránya. ... "

Ez leginkább a blogíró által dicsőített KreténGeri idején igen erősen leépített BP-i tömegközlekedés következménye. Gyakorlatilag a belváros tömegközlekedése közepesnek tekinthető, a külvárosi részé kimondottan sz@r. Észre kellene venni, hogy kontraproduktív az a szemlélet és igazgatás, miszerint az utaslétszámhoz kell igazítani a járatsűrűséget. Hogy miért, azért, mert ha ritkítják a járatokat, akkor a gyalog elgondolkodik, azon, hogy inkább autóba ül, minthogy fél órát várjon a megállóban. A legkörnyezetbarátabb lett volna, egy tollvonással bevezetni a sokszor beharangozott, de mindig halogatott dugódíjat, és ezzel párhuzamosan megsűríteni a tömegközlekedést.

Csakhogy itt kevés lenne a játéktér a lopásra (lásd zuglói parkolómaffia), mert a dugódíj bevételét a BKK-BKV párosra kellene költeni, a tömegközlekedési színvonal javítására!
Még térségünkben is sereghajtók vagyunk az egészségügyet illetően, pedig az EU minden lehetőséget megad ezeket a nagy rendszereket rendben tévő fejlesztésekhez, éppen ezért ez csak rajtunk múlik. Jelentős nyomásgyakorlás nélkül még tovább fog romlani az egészségügy helyzete Magyarországon – erről…..
A sorozatban negyedik kormányzati ciklusára készülő Orbán Viktor jelenleg épp új kabinetje névsorának összeállításán dolgozik, és a miniszterek kiválasztásánál bizonyára fontos szempont az, hogy a válságkezelés lesz a legfontosabb feladat a következő hónapokban. Az orosz-ukrán háború miatt a…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.16 11:27:47
@Bandibacsi34: " ... A NATO stratégiai tervezőinek azért vannak fenntartásaik, mert amint megszűnik a nukleáris tabu, még ha a csapás az ukrán hadszíntéren egy helyi célpontra korlátozódik, akkor az Oroszország és a Nyugat közötti, potenciálisan katasztrofális kimenetelű nukleáris konfliktus eszkalálódásának a kockázata elkerülhetetlenül megnő. ... "

Hát, ha a ruszkik durrantanak egy atomot az ukránoknál, az azért nagyon durva lesz. Várhatóan a világ összes politikusa el fogja ítélni, véresszájú cikkek jelennek meg szinte az összes újságban, a NATO készültségbe helyez mindent, elkezdődik a katonakorú lakosság sorozása ájrópában, aztán Zselészkíj megadja magát mint a japcsik '45-ben...

És, hogy miért nem fog tovább eszkalálódni a dolog? Azért, mert nem NATO országot támadtak meg, és azt senki nem vállalja fel, hogy ezért a fél világ lakhatatlanná váljon. A NATO szinte örömmel fogja tudomásul venni, hogy a ruszkik az egész világon páriává válnak, senki nem kereskedik velük egy jó darabig, gyakorlatilag ez az USA célja. Amerikában a tőkések örömünnepet ülnek, mert ájrópa innentől USA gyarmattá válik.
Kitiltott Vélemény 2022.04.16 11:50:23
@white999: " ... Itt az egész rendszerrel van generális probléma. ... "

Így van, a lengyeleknél rendszerváltás volt, a magyaroknál gengszeter-váltás. Itt, kies kis hazánkban, azota is az ÁVÓs - komcsik és leszármazottaik uralják az országot. Mire számítottál? Tolvaj gazember a teljes magyar politikai elit, úgy ahogy van. Tök mindegy melyik párt van hatalmon, mindegyik visszavezethető az MSZMP-be, ha alaposan megkapargatjuk a felszínt. Ebből a szempontból Orbán, Gyurcsány és a többiek egykutya.
Kitiltott Vélemény 2022.04.16 13:10:38
@eszti.....: Szerinted ennek a háborúnak kik a haszonélvezői? Súgok palagázkitermelők, fegyvergyártók, olajexportőrök, gyógyszergyárak, élelmiszerexportőrök stb... És főleg azok, akiket az embargók a legkevésbé érintenek... Azok, akik eleve a ruszkik ellenében pozicionálták a gazdaságukat...
Bosszús vagyok a választási eredmények egyes kommentárjai miatt, elsősorban ellenzéki vélemények kapcsán. Először is az ellenpont, Mérő László: részletesen és nagyon önkritikusan leírja, hogy miként látja (másképp) az eredményt, mint ahogy látta/várta azelőtt, hogy szavazatszámlálóként részt vett…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.08 14:07:45
@ulpius66: " ... nehéz helyzetben van a ballibsi ellenzék, MERT EZT AZ 1 MILLIÓ SZAVAZÓT MÁSHONNAN NEM TUDJA MEGSZEREZNI CSAK A FIDESZTŐL, ILLETVE A MI HAZÁNK MOZGALOMTÓL!!!!! ... "

Csak suttogva szólok, hogy zavar van a kalkulációdban! Nem 1millót kell szerezniük, hanem jóval többet, mert jelenleg is van egy rahedli Jobbikos náluk, aminek talán a tizede marad ott. Tudod, öregem, hogy amikor a Vona lemondott, akkor a jobbik egy 20% körüli párt volt, csak épp ez a párt a szélsőjobb retorikára lett felhúzva (cigányozás, zsidózás, buzizás stb.). Aztán megpróbáltak kimosakodni a rasszista, antiszemita, homofób megbélyegzés alól, az ún. néppártosodással, ami aztán a kemény magnak nem teccett! Ebből a kemény magból lett a "Mi Hazánk Mozgalom" (MHM) amiről eleddig nem lehetett sokat hallani, mert ők TÉNYLEG nem kaptak publicitást, nem úgy mint a médiafölényt ordító Gyurcsótányék. De ez a helyzet most gyökeresen megváltozott, mert frissen indult pártként 7 mandátummal bejutottak a parlamentbe. Erre valszleg minden ex és mostani Jobbikos felkapja a fejét, és 90%-ban újra a szélsőjobb, azaz az MHM zászlaja alá fognak összegyűlni.

Innentől kezdve, ha az ellenzék alatt a liberálfaszita moslékkoalákat érted, akkor bizony nekik a 34% nem fog többet bejátszani, örülhetnek, ha meg lesz a 20%, mert a másik 20% az MHM-é lesz! Márpedig az MHM nem fog lefeküdni a Gyurcsótánnyal, mint a Jobbik!
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
Kitiltott Vélemény 2022.04.05 22:01:43
@Glokta: " ... az adatok szerint a korábbi jobbikos szavazók többsége nem szavazott át erre az ellenzékre. ... "

A korábbi jobbikos szavazók most a "Mi Hazánk"-ra szavaztak, mert egyrész hazamatek, oda ahol náculni lehet, másrészt hánynak Gyurcsótánytól. Ez tény, ezt a Jobbik a néppártosodási-kimosakodási akcióival érte el, Jakab magiszter vezetésével.

Egy módon nyerhetne '26-ban az ellenzék, de ehhez tanulmányokat kellene folytatni, pl elolvasni Rejtő Jenő: Piszkos Fred a kapitány c. örökbecsű művét, amelyben leíratott, hogy Piszkos Fred szeretete, öl, butít és nyomorba dönt!
Ezt a logikát alkalmazva Gyurcsótánynak holnaptól lelkes O1G fannak kell lennie, elvtelenül kell lelkesednie minden Orbánikus megnyilvánuláson, minden sajtóanyagra lelkesen, sőt ovációval kell reagálnia, ezzel sikeresen összeGyurcsótányozza a Bonsai Duce-t, akit még befogott orral sem fognak újraválasztani '26-ban.

Szerintem.
Kitiltott Vélemény 2022.04.06 10:43:43
@Rubasov et.: " ... IDEA figyelmeztett az ellenzéki vezérkart arra, hogy a támogatásuk annyira bezuhant, hogy egy újabb 2/3 is benne van a pakliban a kormánynak. Mi volt erre a reakció? Lepocskondiázták őket, majd rendeltek olyan "kutatást" amely már tetszetős adatokat mutatott. ... "
Azt hiszem ezt jellemzik úgy, hogy önsorsrontó.

" ... Még telex is(!) le lett árulózva, mert csupán 1x kritizálni merészelte Fletót. Ilyen körülmények között hiába erősen domináns a fidesz, sok szavazója úgy gondolhatta jobb nem nyilatkozni. ... "
Hát igen, így alakul ki az, hogy egyre nagyobb az ún. "fideszes médiafölény", amikor a saját szócsövükbe sz@rnak bele Gyurcsótányék...
Hiába csinál bármit az ellenzék, a Fidesz úgyis kétharmadot ér el a választáson. Így összegezhetnénk a tegnap történteket, és így összegzett a miniszterelnök is...
Kitiltott Vélemény 2022.04.05 16:41:57
@Nancsibacsi: " .... Szóval ne bántsuk a pestieket, mert tényleg több itt a hülye és a pejoratív értelemben vett paraszt mint vidéken ... "

Pesten nem a "parasztok" vannak sokan, hanem a divatliberális-bölcsész romkocsmatöltelékek, akik egymást uszítják és hergelik hogy itt milyen rosszul mennek a dolgok. Ez van, itt koncentrálódnak és nem vidéken, így tudnak bedőlni a Gyurcsótányék baromságainak.

Amúgy pedig addig marad a Horizontális Napóleon hatalmon, amíg lehetősége van az ellenzéket összegyurcsányozni. Ha az a barom végre visszavonulna a politikától, megszűnne az a farkas amivel rémisztgetik a fideszbirkákat, hogy a nyáj egybe maradjon. Ha nem lesz kivel rémisztgetni őket, simán szétszélednek, és nem lesz meg a fityisz többsége.

Szerintem.
Putyin háborús ürügyét, vagyis hogy Oroszország azért indított támadást Ukrajna ellen, hogy megvédje az „üldözött” kelet-ukrajnai orosz kisebbséget átvette és visszahangozta a magyar kisebbséggel kapcsolatban Belénessy Csaba, a kormányhű Mediaworks Hungary Zrt tartalomfejlesztő tanácsadója. A…..
Ügyes taktika elhinteni választások előtt a külföldi beavatkozás lehetőségét, hiszen több haszonnal is jár a politikai szereplők számára. A magyar kormány ki is használja ezeket, igaz, ezekben vannak olyan veszélyek, melyek rossz irányba terelnék a társadalmat a politikai megmérettetés után. Eleve…..
Kitiltott Vélemény 2022.01.27 08:59:03
@pista1872:
A Holodomor mítoszról: muon.hu/holodomor-mi-az-igazsag/

"2006-ban a fidesz tankkal ment a rendőrök ellen..." Hát igen lőszer nélkül, kb 100m-re elegendő üzemanyaggal :-) éppen ezért a teljesen szabályosan eljáró rendőrök, közvetlen közelről lőtték hátba a sofőrt...
Kitiltott Vélemény 2022.01.27 11:46:27
@hoplita:
kamudomor: Ezek szerint nem a leírt dolgok lényegesek, hanem az, hogy melyik újságban jelenik meg...
Tank: Á, értem! Te lőtted hátba. Gratulálok, hogy egyáltalán eltaláltad :-)
Kitiltott Vélemény 2022.01.27 14:24:44
@hoplita:
Szarok az ukránjaidra! Látogasd meg őket, és panaszolj be náluk.

Az viszont sokkal érdekesebb, hogy anyámmal háltál 2006-ban, te nekrofil állat...
A FuraTermék Blogon nem egy - és nem két hanem két - alkalommal foglalkoztunk már az emberiség talán legnépszerűbb alkoholos italával, a sörrel, de az összetevőivel nem igazán. Mai posztunkban pótoljuk ezt a hiányosságunkat, ugyanis bemutatjuk nektek a komlót!..
Kitiltott Vélemény 2022.01.22 17:54:20
@gigabursch: Így van, és olyan selymes érintése van a szárának, ha véletlenül egy inda végighúzódik a lábszáradon, véres csíkot hagy maga után...

A komló nagyipari termesztésével egyetértek, a sör a legjobb házi komlóforrás :-)
Igazi Jolly Joker Orbán Viktor számára Novák Katalin. Szóba került már szegedi polgármester-jelöltként, dolgozott a fiatalokat és a családosokat megcélzó tárca nélküli miniszterként, a nők jogaiért küzdő mosolydiplomataként, és volt egy darabig a Fidesz alelnöke is, de kevesen gondolták, hogy a…..
Kitiltott Vélemény 2021.12.23 11:55:35
@Lesz még Magyar Köztársaság: " ... Ha a Fidesz a 2010-es kormányalakítástól kezdve tartotta volna magát az Alkotmányhoz, tiszteletben tartja a demokratikus normákat ... "

A kelptokratáknak sosem lett volna 2/3-juk, ha az a féreg Gyurcsótány elk@rós beszéde után a gazemberkormány lemond, de nem, inkább példát statuáltak, őrjöngő rendőröket uszítottak a fidesznyikekre, amivel sikerült a sok bizonytalan szavazót O1G szekeréhez jkötni. Utána szépen lelakták még az országot, majd a Libás Gordonkát kinevezték megszorítós iparosnak.

NA, ezek az agyatlan fosköcsög liberálfasiszták akarják leváltani a kleptokratákat!

Az, hogy O1G-nek sikerült bebetonoznia magát az El Qurcsány-nak köszönhető, nagy tapsot a mesternek!
A Fidesznek sikerült a populizmust a maximumra állítania és egy olyan egészségtelen gazdasági környezetet létrehoznia, amit nagyjából a Reszkessetek betörők második részében lévő "atombiztos építmény"-hez lehetne hasonlítani. Ugyanakkor most nem az ország helyzetéről lesz szó, hanem arról, hogy ez…..
Kitiltott Vélemény 2021.11.22 17:59:33
@Pierr Kardán: " ... Ezt honnan veszed? Ez egy komplett hülyeség, akarom mondani Karácsony ellenes lózung, ennek semmi valóságalapja sincs! ... "

Az önkormi választások előtt a 66 és 66B jezésű buszok 10 perces követési idővel működtek a főműsoridőben azaz reggel kb 6-tól kb 9-ig délután pedig 12perces követési idővel 16:00-tól kb 18:00-ig előtte után 15 perces volt a követési intervallum.

Most hétközben 20 perc szinte egész nap, kivéve amikor ritkábban...

Halleluja Kreténgeri!

Elégedett vagy? Eléggé tényszerű volt?
Kitiltott Vélemény 2021.11.22 18:06:06
@Gábor Révész: Tévedsz, nem CSAK a fideszesek hazudnak, az összes nyüves politikus mind hazudik, kormánypárti és ellenzéki egyaránt! Hiteltelen sz@rházi banda az egész!

Ez jutott ennek az országnak, az egyik a ruszkik s@ggét nyalja, a másik a liberálfasiszták f@szát szopja, a választóknak pedig mindegyik hazudik, és természetesen mindegyik lop, ha tud, ha hozzáfér a húsos fazékhoz!

Becstelen banda az egész magyar politikai elit!
Kitiltott Vélemény 2021.11.22 19:07:08
@Gábor Révész: Fogalmam sincs mennyi lehet a nyugdíja, nem is kérdeztem, nem is utaltam rá, de ha már megszólítottál, a legnagyobb hibának tartom azt, hogy az 1989.okt.23 előtti rendszer haszonélvezői nem voltak elszámoltatva... köztük az Apró család ...

Pedig milyen jól mutattak volna, önkormányzati szükséglakásban, elkobzott cégekkel, kinullázott bankszámlával, bérből fizetésből tengődve, ha épp van állásuk! Onnan lett volna szép El Qurcsányi elvtársnak is milliárdossá válni... és persze a többi valahai MSZMP vezető politikusnak, továbbá az akkor cégvezéreknek, akik az un. "spontán privatizáció" során gazdagodtak meg... Talán nem lett volna kiürítve az ország, ha a vezetői nem lopják szét az ezredfordulóig.... Utána már csak a romokon élősködő, nokiás dobozos, haveri mutyis keselyűk maradtak, akiknek az uniós csatlakozási lóvé üti a markát, hidd el, nem csak a fidesz lop, lop is minden politikus, aki hozzáfér... Az ellenzéknek is csak azért nagy a pofája, mert a fidesz elkerítette előlük a fazeket, ha tudnának lopni, akkor nem fájna nekik, hogy ki a führer... vastagon lesz@rnák a mondva csinált jogállami lózungokat!