Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kategórikus Imperatívusz

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
Kategórikus Imperatívusz 2020.03.31 13:41:50
@Szubrina: sztem neked van igazad. A gépjárművezetés nem egy egzakt tudomány, és azt gondolom te csinálod jól. Ne hagyd magad, igenis válaszolj mindenkinek aki bántani akar.

Autót vezetni úgy kell, hogy benyomod a kuplungot, kiveszed üresbe, indítasz, aztán vissza a kuplungot, betesz sebességbe, aztán kézifék be, majd kuplung kinyom, sebességből kivesz és üresbe a váltót, majd kulcsot elfordít, autót leállít.
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
Kategórikus Imperatívusz 2014.06.20 14:39:45
Utálok bemutatkozni. A cégnél minden nap kénytelen vagyok a gyökér megrendelőknek elmondani, a kibaszott nevem és beosztásom. Herótom van tőle. A nőknek mindig más nevet mondok. A vezetéknevem szinte sosem mondom el, mert egy az, hogy minek? Kettő, úgyis mindig annyira részegek vagy…..
Ebben a változatban még nem hallottam ..
Kategórikus Imperatívusz 2013.08.22 18:53:16
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
Kategórikus Imperatívusz 2013.07.09 22:31:43
@KopaszMercis:
Baszki nem voltál te egykor Ronjeremy??? :-)
Nem értem a balliberális ellenzék szűnni nem akaró ajvékolását trafik-ügyben. A Hegyvidéken ezen a téren is minden a legnagyobb rendben van. Az eredeti célkitűzéseknek megfelelően nálunk családok nyertek koncessziót, de rajtuk kívül nyert egy mozgásában korlátozott…..
Kategórikus Imperatívusz 2013.07.04 16:14:50
Subba FUCKYEAH: DJ BABY L.A. 2013.03.13 14:55:20
végre egy jó lájk játék! lehet probálkozni. ..
Sötét erők kerítették hatalmába Tutanhamon bankszámláját. Váratlanul és kitörölhetetlenül jelent meg a közüzemű megbízásai között a Nagy Kanyar Kft, ami egyelőre pénzt ugyan nem vett le tőle, de ha a cibeseken múlik még bármi történhet. A bankban azt sem akarták…..
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
Tékozló Homár Betelt a DigiTV? 2008.08.08 13:00:00
Vagy annyira sok pénzük van, hogy már nem létszükséglet az új ügyfelek bekötése, vagy elfogyott az anyag a DigiTV-nél. Akárhogyis, Vandáék hónapok óta hiába várják, hogy a bekössék a tévéjüket. A Homár nem hisz az elavult műsorszóró médiában, de érti, hogy az internet…..
Az év csokkere díjra esélyes, pénze után futó nemzetközi pénzbevasaló vállalat forradalmi akcióval igyekszik kompenzálni a Centrum Kft. fantomizálódni látszó fantombírságai miatti bevételkiesést. Ms. Sophie találta az igen kedvező nyári akciójukat. Mindössze évi 70 ezer…..
Kategórikus Imperatívusz 2008.07.11 14:19:13
Sziasztok fiúúúk!

Katalin vagyok, 18 éves, és még szűz. Ha szeretnél velem ismizni, csak küldj nekem ,egy legalább 150.000.000.000 Forinttal feltöltött telefonkártyát, és már repülök is karjaidba. Ha esetleg kitörölnéd ezt az e-mailt, vagy mégsem küldenéd a kért kártyát, azért szólok, hogy a követeléseimet az I.J. kezeli!

Csókol: Katalin a szende szűz

Hé paraszt!

A mútt hétten attam nekednek 20 rongyot, bazeg! Máma már nekem visszajár 580 ezer pénz, öcsém! Ha nem adod meg eltöröm a lábadatt!
Esetleg:
Kövelteléseimet az I.J. kezeli.

Tisztelt Tékozló Homár szerkesztősége!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy társaságunk, összhangban az 1997. évi XI. törvény a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról 23 par. 4 pont 2 bek. szerint védjegyoltalom alá helyeztük a nyomtatott kis, illetve nagy "T", valamint "S" betűket. Miután az Önök erősen kifogásolható tartalmi, illetve formai megjelenésű weblapján ezen betűk minden, általunk oltalom alá helyezett formában szerepelnek, ezért kérjük Önöket, hogy cégünk számlájára a mai nap 25 óráig átutalni szíveskedjenek 2356.259.778.6589.5489.336.- + ÁFA összegű védjegyoltalmi átalányt, melynek elmulasztása esetén kénytelenek leszünk ideiglenes intézkedés iránti kérelmünkkel az illetékes Bírósághoz fordulni.
Vagy:
Köveletéseinket az I. J. kezeli!

Tisztelettel:

dr. Tóth Gábor
ügyvéd
Az internet nagy dolog, hiába. Motoros testvérünk is találkozott potenciális gyilkosommal, akiről tegnapi posztomban számoltam be. A kapcsolódó részlet: Leértem a Dunához, fújtam egyet, a MOL kútnál megnéztem a guminyomást, hátha 3,5 van benne, mert olyannak érződik. Csak 2,6…..
Feri egészen logikus módon a talált Vodafone-os telefont a szolgáltató elveszett/ellopott kártyákkal ill. telefonokkal foglalkozó részlegén keresztül szerette volna eljuttatni a tulajdonoshoz, de hiába. A történetből legalább megtudtuk, hogy az önkormányzatoknál létezik talált…..
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
Kategórikus Imperatívusz 2007.09.28 10:52:04
Ugyan ki az elvetemült, aki a 2-3 napja szemerkélő esőben borfesztiválra látogat? Aladár igazi vérbeli mazochista, biztos úgy számolt, h így kevesebben lesznek. És tényleg. De az árusok is. Cserébe a 10 órája ázó biztonságiak pontban 11-kor kidobták, bár normál esetben…..
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Amikor az ember elveszti egy közeli hozzátartozóját, különösen érzékennyé válik az amúgy is rideg hivatalok packázásaira. Az alábbi esteben a szervek többsége (önkormányzat, bank) korrekt hangnemben kezdte intézni a halálesettel kapcsolatos intéznivalókat. Bezzeg a…..
Az megvolt, hogy "az APEH-tól kikerült egy algoritmus, amely az adóazonosítóból legenerálja a születési dátumot. Az A1 mezőbe írd be az adóazonosítót, A2-be pedig ezt az algoritmust VALUE(MID(A1;2;5)-12051) mire alul megjelenik a születési dátum (amennyiben a születési…..
Subba Egyszerű arcú kisvirág 2007.05.08 14:21:00
Talán túl sokat láttuk eddig a képét (vagy túl keveset?), mindenesetre nekünk nem esett le egyből, hogy kinek az új produkciójához készült ez a promófotó. Pedig neki aztán tényleg egyszerű arca van...
Kategórikus Imperatívusz 2007.05.09 13:41:28
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
Kategórikus Imperatívusz 2007.03.01 16:24:06
"Egy olyan országban, ahol ráírják a mikróra, hogy élő állat szárítására nem alkalmas, minden elképzelhető."

Megitélés kérdése...Itthon viszont ha
lef@sszopóznak nyilvánosan, kapsz 17 Ft 50 krajcárt, meg egy bocsánatkérést az impresszum alatt. Lehet választani.

Én jobban szeretem a "hatványozottan jogtudatos viselkedés" kifejezést rájuk
A céges bulikon készült videókat felesleges kitenni nyilvános videómegosztó honlapokra, mert az illetéktelen kukkolók csak röhögni fognak. Főleg, ha túl sok volt a hülye tánc...