Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrF

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet hozott a posta. Ahogyan az MNASZ határozatát, úgy Asi fellebbezését is kommentár, változtatás és kiegészítés nélkül közöljük. "Az MNASZ szabályellenesen, a megkérdezésünk nélkül  nyilvánosságra hozta az elsőfokú határozatot. Úgy gondolom, hogy ezek után az…..
Nyertesek: Bögrét nyertek: copyblog.blog.hu filmdzsungel.blog.hu Ceruzát nyertek: petitefille.blog.hu motorbaleset.blog.hu jazzmegaz.blog.hu ccsvi.blog.hu fonyodioregdiak.blog.hu Hűtőmágnest nyertek: attis.blog.hu basszameg.blog.hu odin.blog.hu dotkom.blog.hu munkahelyiterror.blog.hu…..
A napokban újra előkerült a téma: miért kell lassító és melyik az ideális megoldás. Az FIA-nak volt egy olyan szabálya, hogy a gyorsasági szakaszok átlagsebessége nem haladhatja meg a 130 km/h-t. Ezt a szabályt alkalmazták 2005-ben és 2006-ban, amikor két részre szedték a Finn…..
Úgy négy-öt éves lehettem, amikor édesapám - hívjuk Capelluti Gran Turismonak - egy őszi napon egy évvel idősebb bátyámmal elvitt minket versenyautókat nézni. Így utóbb visszagondolva a Mecsek Rallye minimál nem is lehetett volna minimálabb: ezer izgalmasabb helyet tudok bármely…..
Az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt az utcán ma már nem ritkaság, ha hibrid vagy alternatív üzemanyaggal működő autót látunk. Vajon ezek a megoldások a motorsportban is megállják a helyüket? Ennek néztünk most utána.Egyes autógyártók pár éve már…..
Bár a hazai Jesús Puras fanclub egyedüli tagjaként inkább az aszfaltot kéne szeretnem, de nem titkolt érdeklődéssel figyelem az ex-F1-es pilóta, Kimi Raikkönen szárnypróbálgatását a raliban (eretnekség azt mondani, hogy jobban várom a mai Lappföld-ralit, mint az F1…..
GrF 2010.01.31 10:44:16
@dead_parrot: repülő Finn valóban csak egy volt, de az nem KKK. Úgy hívták Pentti Airikkala.
en.wikipedia.org/wiki/Pentti_Airikkala
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
Aranylövés Kína, Te állat! 2008.08.22 06:29:00
 Megnyerik az éremtáblát. Jönnek, mint az oroszok. A törökök. A tatárok. A hunok. A vandálok. Zúznak keményen. A csapatsportokban pofára esnek. Sehol nincsenek fociban, kosárban, kézilabdában. A brazilok simán verik őket röplabdában. De semmi baj, az agyondoppingolt…..
RaliBlog A nyócvanas évek 2008.07.28 22:25:00
A tuti Trabi, meg a RezsőA nyolcvanas években volt egy Trabantom, ami – hála barátom gépészmérnöki tudományának, meg a Magyar – NDK barátságnak – akár száznegyvenet is tudott menni, ha elég hosszú volt az egyenes.A helyi körzeti megbízott ütött-kopott…..
RaliBlog Miskolc Rally 2008 2008.07.26 21:57:00
BandiPéntek reggel a krasznokvajdai tankoló zóna után - jó korán - a mezőny előtt vagy másfél órával már a rakacai beíróban voltam. Volt időm nézelődni! Beszélgettem a helyi többség néhány prominens képviselőjével is. Szóba került ez is, az is, miközben kiosztottam…..