Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vesper

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal persze kár is lenne ekézni Steve Jobs cégét, hogy termékei ne lennének szebbek, stabilabbak, kényelmesebbek, innovatívabbak, mint microsoftos konkurenseik. Marad az ár. Igen, az új videó arról szól, hogy 700 dollárért nem kapsz Apple-laptopot, ezerért is csak egy 13-ast, bezzeg…..
Bár nem tudom mennyire van létjogosultsága ennek a kamerának, hiszen régi filmes és szinte semmit nem tud, csak képeket készíteni. Szerintem ennek inkább eszmei értéke van, el lehet rakni későbbre, mondjuk 40 év múlva meg lehet mutatni a gyerekeinknek, hogy látod büdös kölke,…..
Miért kellene más legyen egy pendrive, mint egy kulcs, arról mindenki tudja, hogy az. Ez most más, kulcs alakú, ha már úgyis a kulcstartódra rakod, miért ne olvadjon a környezetébe. Sőt, van olyan amibe miniSD-t is rakhatsz. 4-8 gigás változatban kapható, elég sok változatban.…..
Vesper 2009.03.27 17:06:14
@sunabora: az egy percing vagy micsoda szal eleg erdekes hogy arra van felteve,
Ebben minden van ami kell, vezetéknélküli hőmérő, grafikus kijelző, gombok, amit csak akarsz, 200 dolláros árával biztosan vigyáz a boraidra, kivéve ha nincs áram. Kalorik ..
Subba Evőkanál 2009.03.04 09:26:00
Addig senki sem nevezheti magát sikeres embernek, amig saját posztjától fel nem jön a hányás. Őrült világban élünk! Ma már minden van, mindent szabad, sőt kell. A szemedet kanállal baszkodni szintén, mert ez más, új, friss, a következő szint. (NEM!!!!) Válts nézőpontot, nézd…..
Vesper 2009.03.26 18:23:44
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
Vesper 2009.03.26 17:08:38
@Doyle.: irok valamit a homarra hgoy a gyerekek egyedul mentek valahova ott tortent valami,aztan otthon a gyerek elmesel valamit,eleve volt valami szaladgalas a kasszanal,a gyerekek arhazban valo viselkedeserol nem esik szo,vajon mert keltttek fel a secukos figyelmet?megv an a blokk akkor ok,
az egesz tortenet bol csak annyit tudunk hgoy csinya szekusok kisgyerkeek zsebebn turtak egy elzart irodaban.hogy elotte mivel hargaitottak magukra az nem derul ki,egyebkent....amit nme lattam leirva senktol hgoy honnan kene tudnia egy secusnak hogy egy mai lobaszo 2metres kolok most 16 vagy 20eves?12 vagy 15 ezt se lehet ma mar ranezesre emgondani
Groop nevü olvasóm a Photo Hallban mászkálva találta a képen is látható mp3-lejátszót:Nincs rajta semmi különös azt leszámítva, hogy az Apple-logó helyett a Concorde-felirat van rajta. A névválasztás remek, hiszen a világ legszebb utasszállítója is a hangsebességgel,…..
Legutóbb még tévedésnek hittem, de kiderült, hogy tényleg létezik egy 17 colos iMac az Apple termékpalettáján. A lassan retrónak számító gép részletes specifikációit csak diákok nézhetik meg, halandó embereknek az Apple weboldala továbbra is csak 20 és 24 colos gépeket…..
Vesper 2009.03.24 23:18:19
@jtrencsenyi: igen de a leglaso 17esben gma 950en van ami BUNTETES igy arulni oktatasi celra is nevetseges,valami geforce vagy ati is mehet bele nekik is van olcso kareszuk ami norma;is grafikat tud emgjeleniteni
Új kategóriát hozok létre: ő az eddigi legszebb, legrondább pasival járó Apple csaj. Igazából egy török prospektus ihletett, ami azt állította Antalyáról, hogy a mögötte található hegy a "tengerhez legközelebb található legmagasabb hegycsúcs". Értitek, van…..
A Macensteinen találtam ezt a jó kis összeállítást a Pixar-mozikban felbukkanó almalogós termékekről. A két cég mögött ugyanaz az ember, Steve Jobs áll, tehát nemcsak egyszerűen arról van szó, hogy a Pixart lefizették, vagy hogy a stáb lelkes rajongókból áll össze, akik…..
Tudom, hasonló címmel írtam már posztot korábban, de most új fejlemény van az ügyben. Az Appleinsider úgy értesült, hogy a következő iPhone (vagy a következő iPhone-ok valamelyike) már videofelvételre is alkalmas lesz. Nem tudni, hogy ez pontosan mit takar, a lapnak csupán ennyit…..
Steve Ballmert azért szeretjük, mert a világ CEO-i közt ő a legnagyobb majom és néha hihetetlen baromságokat tud mondani, amik remekül idézhetők. Félre ne értsetek, amellett, hogy mindez nyilván a jelleméből is fakad, biztos vagyok benne, hogy tudatos marketingszempontok is vannak a…..
Appleblog Létezik új 17-es iMac? 2009.03.21 17:18:00
Emlékszünk, hogy az Apple már egy ideje kinyírta a 17 colos, monitorral egybeépített számítógépét. Azonban az univerzum hatalmas: ha feltételezzük, hogy a Földön kialakulhatott értelmes emberi élet, miért ne feltételeznénk, hogy létezik valahol egy halom 17 colos, az új…..
Na, pénteken végre megérkezett a külső merevlemezem. Pont egy héttel korábban rendeltem meg a Pixmániáról, húszezer forint volt az ötszáz gigabájtos modell, ami elég jó ajánlatnak tűnt, ráadásul többen rendeltünk, így az egy termékre eső szállítási költség sem volt…..
Vesper 2009.03.16 17:05:58
@stevejobs: ja hogy szallodai szoba,na en mikor mentem valahova semmi ertekeset ne hagytam ott,persze nen viszem magammal a fel media markot,de ebben igazad van,
mondjuk sztem felhivaskeringore egy laptopot otthagyni, akar hany csillag is
Így hívják a Mac OS X legújabb frissítését, ami a jelek szerint hamarosan érkezik. A 10.5.7 egyik újabb bétája került rövid időn belül a fejlesztőkhöz, ezzel is jelezve, hogy hamarosan kész lesz a végleges verzió.Frissítették a rendszerben a Flash Playert, de a Safari4 beta…..
Hát nem nevezném a világ legbiztosabb forrásának, de a Boy Genius Report azt állítja, hogy megtudott néhány részletet az új iPhone OS-ről. Az olvasható az oldalon, hogy MMS küldés-fogadás és tethering (Bluetooth-on és USB-n keresztül) is lesz az új rendszerben. Mondjuk az első…..
Vesper 2009.03.14 13:59:10
@macilaci: adatcsere eszkozok kozt ide tartozik a wlan blutooth infra serial port es minden mas is
Az elmúlt napokban néhány kereskedőnél felbukkant az új gép, a Geforce 9400-as grafikus gyorsítóval szerelt Mac mini, amit két napja én is teszteltem. Akkor meg is jegyeztem Handrásnak, hogy milyen gyorsan megérkeztek az apróságok, aki nem értette a dolgot. hiszen ő még csak egy…..
Vesper 2009.03.13 23:35:03
@jaja4444: nem tom i az a ph,gondolom valami forum,mint a beszmac,2004 ben inkabb engem kerdeztek a mac rol mintsem en masokat.
ezt a nicket itt hasznalom,sehol mashol,vesper eleg gyakori nick nev amugy......
itt dolgozam 8evig bogarkam
maps.google.com/maps?q=cupertino&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=hu&ei=7N66SfWHEI-N_gaPtP30Bw&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=image
Vesper 2009.03.14 12:01:46
@jaja4444: fogalmam sincs mirol beszlesz valtozarlanul kisfiam,lataom neked nincs eleted,egesz nap a szamitiogeped elott ulsz,es mindefele dolgokat kombonalsz ossze vissza,nagyon bunko es paraszt dolog azt feltetelezni hogy valaki akinek a nick neve megeggyezik egy mas forumon levo valakivel az nyilvan masohol is ugyanaz,
azt sem ertem mert kell nekem esni te parasztgyerek,es mindefele marhasagot beirogatni,indualtod minden beiroasod ide,
a beszmac forumon evekkel ezelott jartam de mivel kulfodi oldalak cikkeit forditjak,es 2003 ota az apple is remek foruma lett azota hanyaglom,es foleg nem vesper nevvel,keress magadnak mast akivel probalsz szorakozni,mert ekkora marhaspgat reg olvastam,
Vesper 2009.03.14 12:22:08
@jaja4444: nem csinalok semmit,az altalad emiltett dolgokbol,mint ahogy a blog iro is megerositette,viszont orulok hogy abbahagytad,belattad alulmaradtal,
Kevesebb mint három dollárért lehet hozzájutni egy 200 dolláros Gift Cardhoz a Taobaón keresztül. A kínai hackerek, akik a projekt mögött állnak, saját termelésű ajándékutalványokat állítanak elő - megfejtették a cupertinóiak algoritmusát.A vevőnek az informátorok…..
Korábban már megírtam, hogy sokan érdekes mintákat látnak képernyőjükön az új MacBook Pro tulajdonosok közül. Zöld csíkok és hasonló finomságok jelennek meg a monitoron, de a probléma csak a Geforce 9600M bekapcsolása után jelentkezik, és leginkább csak egy újraindítás…..
A Macenstein készített egy hosszabb interjút egy volt Apple-alkalmazottal, egészen pontosan egy évekig eladóként dolgozó férfival, Mr. F-fel. A beszélgetés egyes részletei a mi szempontból nem különösebben érdekesek, például kevés hasznát vennénk a magyar Apple-kereskedésekben…..
Szó se róla, érintetlenül is gyönyörű, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány asztali számítógépet tudnék eltűrni a nappalimban, és abból hármat az Apple gyárt: a Mac Pro szép, a mini csodás, de az iMac utolérhetetlen. Az iFixit azonban fogta a gépet és darabokra…..
Hosszú idő után végre sikerült frissíteni az Apple asztali gépparkját, nincs olyan modell, ami ne esett volna át kisebb-nagyobb ráncfelvarráson. Megpróbálom végigvenni, hogy milyen előnyökre számíthattok a régi konfigokkal szemben. A legtöbben talán a Mac mini frissítését…..
Megvolt az Apple részvényeinek a gyűlése, ahol semmi eget rengető nem történt, amivel sokakat sikerült megnyugtatni. A legnagyobb kérdés ugye az volt, hogy mi lesz Steve Jobs elnökségi tagságával, miután egyre rosszabb hírek érkeznek róla (amiket bocsássatok meg, de csak valóban…..
A pletykák szerint az Apple megkezdte a Mac OS X 10.5.7-es tesztelését, rövidesen egy nagy zsáknyi update-et kapunk. A tűzhöz közel állók szerint rengeteg javítás és kiegészítés kerül a Leopard új verziójába, ami elég kövér, 440 megabájtos lesz.Annyit az Apple is elárult,…..