Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vendég bejegyzés

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatalok a városfejlesztés középpontjában Globálisan 2030-ra a városi lakosság többsége 18 év alatti lesz, 2050-re pedig a világ lakosságának 68%-a városokban fog élni. E statisztikák azt mutatják, hogy a városok jövője és fejlődése jelentős mértékben fog függeni a fiatal generációktól. Hazánkban…..
A városfejlesztésben tevékenykedő, nyíregyházi kötődésű MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Kft. elhivatott aziránt, hogy Nyíregyháza minden lakos számára egy szerethető, kellemes, élhető város legyen. Ennek érdekében irodánk 2019 nyarán pályázatot nyújtott be a Nyíregyházi CLLD program „Lakosság…..
↓Scroll down for English↓ Írta: Eduardo SEISDEDOS, Climate-KIC úttörő az EX ANTE-nál "Vigyáznunk kell a közterületre, hiszen sok ember számára csak az az egy, csak az van.” Francesco Tonucci, olasz gondolkodó és pedagógiai pszichológus tökéletesen leírja ebben a mondatban Pontevedra…..
↓Scroll down for English↓ Írta: Maija Nikkanen, az EX ANTE Kft. Climate-KIC pioneer-ja, a Helsinki Egyetem környezetpolitika szakos M.Sc. hallgatója A 2018-as nyárra a hatalmas hőségről fogunk emlékezni, ami májustól augusztusig perzselte egész Európát. A legfrissebb számítások szerint ez csak egy…..