Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opion

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Nem lehet elégszer elismételni a kellékszavatossági jogokat, vagyis azt, hogy ha hibás a cucc, amit vettünk, milyen lehetőségeink vannak és mire nem kötelezhetnek. Ha a hibát a kereskedő is elismeri, első lépésben jön a javítás, vagy a csere. A csere itt teljesen ugyanolyan, de hibátlan…..
Opion 2020.03.03 07:43:43
@Danielel: Dettó. Nálunk Bábolnán a Telekom most építette ki az optikai hálót ezért úgy gondolták, leszednek még egy bőrt az átállni szándékozókról az alvállalkozók.
Megtagadják a bekötést, ha nem adsz nekik kézbe 5000 Ft-ot arra, hogy az optikai kábelnek távtartót szereljenek fel. Utána lehet pattogni a Té elérhetetlen ügyfélszolgálatain hogy miért a megrendelőnek kell biztosítani a szolgáltatásuk technikai feltételeit? Ráadásul a szerelő elmondása szerint 5,5 méter magasan kell lennie az optikai kábelnek, miközben a településen vannak alacsonyabb, lapos tetős házak is, ahol mégis be van kötve az új optikai szál. Ők biztos szó nélkül odaadták az ötezret. Ide már kapásból őgy jött ide a fószer, hogy nem lesz jó és le is lépett 2 perc után.

Persze ezt se közlik itt, ugyanannyira hasznos oldal mint a magyar fogyasztóvédelem.