Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opion

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Opion 2020.10.01 07:53:17
@Semmitnemérszakitiltással: Semmi szükség nem lesz rá, mert a magyarok akkor sem fognak előfizetni egy online lapra, ha az 100 Ft-ba kerül évente. Nem azért torrenteznek le mindent, mert annyira akarnak fizetni az online tartalomért.
Ráadásul minek tennék? Nem arról volt szó, hogy ez független lap lesz és minden oldalra odacsapnak majd, ha kell?
via GIPHY Nem lehet elégszer elismételni a kellékszavatossági jogokat, vagyis azt, hogy ha hibás a cucc, amit vettünk, milyen lehetőségeink vannak és mire nem kötelezhetnek. Ha a hibát a kereskedő is elismeri, első lépésben jön a javítás, vagy a csere. A csere itt teljesen ugyanolyan, de hibátlan…..
Opion 2020.03.03 07:43:43
@Danielel: Dettó. Nálunk Bábolnán a Telekom most építette ki az optikai hálót ezért úgy gondolták, leszednek még egy bőrt az átállni szándékozókról az alvállalkozók.
Megtagadják a bekötést, ha nem adsz nekik kézbe 5000 Ft-ot arra, hogy az optikai kábelnek távtartót szereljenek fel. Utána lehet pattogni a Té elérhetetlen ügyfélszolgálatain hogy miért a megrendelőnek kell biztosítani a szolgáltatásuk technikai feltételeit? Ráadásul a szerelő elmondása szerint 5,5 méter magasan kell lennie az optikai kábelnek, miközben a településen vannak alacsonyabb, lapos tetős házak is, ahol mégis be van kötve az új optikai szál. Ők biztos szó nélkül odaadták az ötezret. Ide már kapásból őgy jött ide a fószer, hogy nem lesz jó és le is lépett 2 perc után.

Persze ezt se közlik itt, ugyanannyira hasznos oldal mint a magyar fogyasztóvédelem.