Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solmenir

0 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért néha küldünk sms-t is, de már nem jellemző. Van, aki három csetprogit is tart a telefonján, mert mindenkivel máshogy tartja a kapcsolatot (ő nem irigylendő), van aki e-mailezik vagy cseten is úgy válaszol, mintha hivatalos levél lenne (karót nyelt), és van, aki következetesen tartja magát egy…..
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..
Úgy tűnik, hogy a Mozilla újabb lépést tesz annak érdekében, hogy működése és profilja tovább tisztuljon: ahogy a Facebookon már mi is megírtuk, a Firefox böngésző egy sor újításon esik át a sikeresség érdekében. A terveknek pedig a megszűnő vagy épp "kiszervezett"…..
A közelmúltban két kedves Olvasóm is hasonló kérdést tett fel, ezért valószínűleg többek számára is hasznos lehet a következő WORD-tanács, amely arra vezet rá minket, hogy automatizáció esetén nem csak makróban érdemes gondolkodni, rengeteg más módon is automatizálhatjuk…..
Solmenir 2015.10.02 05:07:27
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Tudomásom szerint át lehet állítani a kezelőfelületet is más nyelvre. Én mindig angol verziót használok, mert ha bármilyen probléma adódik, ezerszer könnyebb megoldást keresni és alkalmazni hozzá.
A másik, meg hogy képek is vannak a cikkhez, ami alapján meg lehet találni a magyar verzióban is amit keresel.
Most, hogy végre sikerült beiktatnom egy teljes körű újranézési folyamatot abból a franchise-ból, ami gyerekkorom meghatározó filmes élményei között foglal el kiemelkedő helyet, ideje alkotnom egy toplistát, mintegy összegzés jelleggel. Az alábbiakban az általam a Star Wars…..
Solmenir 2014.12.21 16:21:52
Úgy érzem itt az ideje, hogy másokkal is megosszam a tapasztalataimat és olyan érdekességeket, amelyeket nem nagyon írnak le. Viszonylag sokat olvastam külföldi MK9-cel foglalkozó fórumokat / oldalakat, de sajnos többször is válasz nélkül maradtam. Mivel jó pár dolgot megfigyeltem…..
Solmenir 2014.08.19 00:55:05
@ayo: Ezer köszi a tippet! Ma este kipróbáltam, és tényleg működik, le is toltam 5-6 meccset próbaképp. Tök jó volt, hogy nem elit játékosokat adott rögtön, így egész sok meccset meg is tudtam nyerni. (már amikor nem DC-zett az ellenfél, legalább is gondoltam az elehetett, megállt kétszer is a kép játék közben, másodjára már nem kaptam vissza... a többi játék szerencsére simán ment)
IDDQD Közösség elleni izgatás 2013.01.11 13:57:03
Kedves olvasók! Veszélyes dolog jön, aki nincs oda az ötletért, hogy kommandósok törjék rá az ajtót, az jobb, ha most elnavigál valahova máshova. A velem maradó tökös legények (és az amúgy sem széles női közönség tagjai) először is tekintsék meg ezt a videót: Hagyok…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
IDDQD Szereted ha kemény? 2012.05.12 15:14:33
Roppant vicces projektbe futottunk bele a Kickstarteren: a Pwnee Studios nevű New York-i csapat a világ legnehezebb platformjátékát tervezi összehozni, már ha a közösség megtámogatja őket pár zöldhasúval. Aki esetleg nem értene egyet az univerzum ősigazságával, miszerint régen…..
Solmenir 2012.05.12 23:01:27
@whitewolf688: Én szerencsére a versenyt 1-2 óra alatt legyűrtem, bár magam se tudom hogy, mert GTA-n kívül nem játszottam más autós játékkal. Mindazonáltal valóban nagyon szívatós játék volt, ami leírtál mind igaz - de azért örülök, hogy végigtoltam :-)

Mindenesetre, nekem nem ez volt a legnehezebb játékom, hanem a Gothic III. Szerintem nem volt még játék, amiben annyiszor meghaltam, mint ott (talán a Risen lett volna még az, ha végigviszem), egész egyszerűen brutálisak voltak az ellenfelek, a vadállatok 2-3 mp alatt full hp-ról halálig vertek, ha egy tücsök megrúgott teljesen megszakította a varázslást, stb. A kedvencem a potion ivás volt, amikor is a karakter a csata közepén, miközben szabdaltak az ellenfelek, tök nyugodtan, hidegvérrel, szép lassan elteszi a fegyvert, előveszi a táskájából az italt, kortyolgatja, majd szép lassan eltenné az üveget - na persze ilyenkor már általában halott a karakter :-)
2 éve még a meleg étkezési jegyek magyar üzletláncokban való beválthatóságáért aggódtunk, de szerencsére ma már nincs ilyen probléma, sőt.A Fidesz gondolt egyet, és a cafeteriarendszert is átalakította, nemzetivé tette, leginkább a francia Sodexo kajajegypiacról való…..
Vastagbőr Nyomdásznak lenni jó 2011.08.29 13:01:00
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője még április 27-én mondta egy Magyar Nemzetnek adott interjúban, hogy tervei(k?) szerint hamarosan minden kinek kipostázzák a két nappal korábban elfogadott alkotmányt. "Szeretnénk, hogy mindenki megismerje az új alkotmány véglegese…..
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
ROFL-net Bankreklámok 2010.12.27 12:12:00
Gyűlölöm a reklámokat. Ötlettelenek, unalmasak, és a legtöbbször idegesítőek. A bankreklámokat utálom a leginkább, de érdekelne hogy ti is így gondoljátok-e ezt, ígyhát íme egy szavazás. Első jelöltMásodik jelölt (talán ezt utálom a legjobban D:)Harmadik…..
A prüdéria nemzetközi jelenség, nemcsak nálunk lesznek rosszul a konzervatívok egy szuggesztíven az ember arcába rázott csöcstől, a briteknél is kiveri a biztosítékot egy-egy ilyen akció. A legutóbbi botrány éppen a nálunk is nagy sikerrel bemutatott X-Factor döntője miatt tört…..
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..