Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh E. Ádám

56 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország többi intézményéhez hasonlóan a váci Jávorszky Ödön Kórházban is súlyos következménye lett a kormányzat szakmaiatlan egészségügyi politikájának. Úgy értesültünk, hogy több mint harminc dolgozó nem írta alá az új szerződését. Erre azért lett volna szükség, mert a kormányzat épp a…..
Az így vagy úgy Szájer Józsefhez és Mokánszky Zoltánhoz kötődő Szabó Csaba örvendetes eseményről számolt be közösségi oldalán. Úgy tűnik, háromnegyed év alatt sikerült pár madárodút összehoznia, amely a kormánypártoknál akkora teljesítménynek számít, hogy tegnap egy miniszter és egy államtitkár…..
Már a legdurvább félrevezetéstől sem riad vissza a gyermekeket politikai propagandára használó szennyoldal. Nemrég épp egy uborkás fotót mutatott, mint a Petőfi iskolában február 16-án adott uzsonna, majd ugyanezt a szendvicset mutatja be egy másik cikkében, mint amit február 18-án egy főtéri…..
Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke hol főnöke szennyoldalán, a Vác Online-on, hol pedig saját profilján próbálja lejáratni a város jelenlegi vezetését. Ez történt most is: Rétvári Bence embere most épp azt próbálta meg ironizálva sejtetni, hogy Fördős Attiláék nem is hagytak bukásukat követően…..
Rétvári Bence helyi embere, egy minden eddiginél gusztustalanabb politikai kampányt indított az önkormányzat lejáratására. A KDNP Pest megyei alelnöki tisztségét is betöltő pártembert, Ványi Lászlónét a főtéri Cházár iskola élére az az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevezte ki, amelyben párttársa,…..
  A fördősi-örökség része a váci úthálózat nagymértékű elhanyagoltsága, ezen a területen az új önkormányzat egy év alatt többet tett, mint a Fidesz-KDNP garnitúra 5 év alatt. Vác idei költségvetésében is kell szerepelni útfelújításnak, így várható volt, hogy képviselők konkrét utcákat fognak…..
A hét végén robbant a hír: a pénzügyi visszaéléseiről elhíresült volt váci színházigazgató, Kis Domonkos Márk tanítani fog a színművészetin. Ugyanő arról híresült el Vácon, hogy sok formában kötött szerződést a Dunakanyar Színház igazgatójaként későbbi felesége és családtagjai érdekeltségeivel,…..
Újranyitott városházi VIP-parkolóról hazudott ezúttal a kormánypárt helyi lapja, a cikkben nemcsak valótlansággal támadták a városvezetést, de egy, a térre behajtási engedéllyel rendelkező civil járművéről sejtették azt, hogy egy ellenzéki polgármesteré. Egyúttal tanúbizonyságot tettek…..
Tombol a koronavírus-járvány Magyarországon, a halálos áldozatok száma már bőven tízezer felett jár. A kormányzati korlátozások mellett helyi szinten is számos szigorítást vezettek be. A váciak védelme érdekében a városvezetés kötelezővé tette például a maszkviselést a város frekventált helyein,…..
Bóth János polgármestersége és Fördős Attila képviselősége, illetve utóbbi fideszes frakciótársainak pénzügyi bizottsági elnökségei emlékezetes időszakok volt a váciak életében. Még ha csak a váci kórház körüli furcsábbnál furcsább ügyekre gondolunk. Ugyanis Bóth polgármestersége, illetve Fördős és…..
    Még meg sem száradt a tinta a decemberben kinevezett Váci Család- és Gyermekjóléti Központ új igazgatójának kinevezési papírján, az eddigi fideszes vezető már megkezdte utódja befeketítését. Hol máshol, mint a Rétvári Bencének dolgozó fideszes párttársa, Zámbó Emese mocskolódó oldalán, a Vác…..
A Honvédkórház alá rendelte a Jávorszky Ödön Kórházat Rétvári Bence kormánya – derül ki a december 29-én megjelent Magyar Közlönyből. A január 15-én életbe lépő átalakításokat a rendelet szerint „az állami egészségügyi ellátórendszer hatékonyabb működése” érdekében hajtja végre a kormány…..
A jogerősen elítélt embereket sorában és támogatója között tudó „Vác Városért Választási Egyesület” önkormányzati képviselője tovább ismételgeti hazugságát a Rétvári Bencéhez köthető mocskolódó oldalon, a Vác Online-on. Csereklye Károlynál most ott akadt el a lemez, hogy Vácon nem működnek a…..
Hiába az elmarasztaló bírósági ítéletek, hiába kellett helyreigazítást közölniük, a Vác Online nevű gyűlölködő oldal nem hagy fel a hazudozással...
  A koronavírus elleni járvány ellen állig felfegyverkezős háború legújabb mérföldköveként kormányunk legfrissebb ötletként megalkotta az Országos Kórházi Főigazgatóságot, az OKFŐ-t. Eme, az egész egészségügyi ellátást biztosító remekmény egyik legfontosabb szakembere az egyik…..
Úgy tűnik, Szabó Tímea országgyűlési képviselőnek még új és meglepő, ami a váci polgároknak már megszokott: képviselőtársának, a kormánypárti Rétvári Bencének egyetlen porcikája sem kívánja a mameluk médián kívüli nyilvánosságot...
Hallomásból értesült, hogy állítólag megvan a rendelet - ez az a mondat, amit egy felelős, felkészült politikustól nem szoktunk hallani. Mokánszky Zoltánnak 9 évnyi alpolgármesterség után sem derogált így fogalmazni a kormánypárti Hír Tv-nek a váci maszkhasználattal kapcsolatban. A helyi Fidesz-KDNP…..
Szokása szerint újabb „cikkében” is a parlamenti ellenzéket és a váci városvezetést próbálta ócsárolni a Vác Online nevű lejárató oldal. De olyan orbitális hazugságot sikerült közölnie a portál főszerkesztőjének, ami a korábbi kamuzásain is túltesz. Az írás a parlamenti választáson szerintük induló…..
  Úgy tűnik, Rétvári Bence kormánya és csatlósai sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják azt a tényt, hogy – mint például Vácon is – néhány fontos településen messzire zavarta a nép Fördős Attila-szerű politikusokat. Ezért már több, mint egy éve folyamatosan próbálják ellehetetleníteni az ellenzéki…..
  Ki-ki eldöntheti magában, hogy az egyre kétségbeesettebben rúgkapáló váci fideszes médiaszereplők számára szimplán szellemileg felfoghatatlanok a jogszabályok, vagy értik ugyan miről szólnak ezek, de az őket fizetők elvárásainak mindenképpen szeretnének megfelelni. Még annak árán is, hogy fel…..
Különös tudathasadásos állapotban lehet mostanában a képviselő-testületi cirkuszairól és ordibálásairól elhíresült Csereklye Károly, aki mostani listás mandátumát valamikori baloldali emberek kampányának vagy töredékszavazatainak köszönheti. Például Bóth Jánosnak, aki korábban éveken keresztül…..
Mivel az előző évtizedekben több példa is volt rá, hogy a mindenkori váci ellenzék korrekten, néha még halványan dicsérve is, de tényeken alapuló – akár kemény – kritikával illette a város vezetőit, tán a sajtó munkatársai most is joggal várhatták, hogy Csereklye Károly és Jakab Zoltán felkészülten…..
Sorra szólaltat meg a Rétvári Bencéhez köthető hírhamisító oldal volt polgármesterjelölteket arról, hogy ugyan, mit is gondolnak Vác új vezetésről. Közös az összeverbuvált riportalanyokban, hogy előre lehetett tudni hovatartozásukat a közel egy évvel ezelőtti önkormányzati választás kampányában,…..
Úgy tűnik, a város országgyűlési képviselőjét nem nagyon érdekli az emberek váci utak minőségére vonatkozó panaszáradata. Azon túl, hogy nem akadályozta meg a presztízsberuházások céljára átcsoportosított váci gépjárműadó állami lenyúlását, nem tudja – vagy nem akarja? – annak legalább egy részét…..
Miközben a nagyobb színházak hónapok óta harcolnak az állami kultúrpolitika módszerei ellen, a színművészeti főiskola Vidnyánszky-féle elfoglalási szándéka ráirányította a közvélemény figyelmét a színházi világ függetlenségi harcaira. A fideszes NER-politika azonban nem csak az országos jelentőségű…..