Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreatív Inas

221 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cinklamella bevonat egy innovatív technológia, amely egyedülálló korrózió elleni védelmet nyújt a fémfelületek számára   Ez a fajta felületkezelés a legmodernebb bevonási módszerekkel, például merítő-centrifugával vagy teljesen automatizált festékszóró eljárásokkal alkalmazható. A cinklamella…..
Az évszázadok során a divat mindig változó és dinamikus világ volt, amelyet kreatív zsenik irányítottak és formáltak   A divatdiktátorok, vagyis azok a tervezők és ikonok, akik hatalmas hatást gyakoroltak a divatiparra és a társadalmi szabályokra, mindig is kulcsszerepet játszottak az…..
A nyaki toka a nyak alatt lévő megereszkedett bőr miatt kialakuló probléma   A toka fő oka a nyaki kötőszövet meglazulása, amelyet olyan tényezők befolyásolnak, mint a genetika, a dohányzás, a leégés, a rossz étrend, az antioxidánsok hiánya, a stressz és az extrém súlygyarapodás. A…..
Az otthonunk minden részlete a mi személyiségünket tükrözi, és pont ezért fontos, hogy minden elem gondosan legyen kiválasztva A Baudor vállalkozás éppen ebben nyújt segítséget, hiszen kínálatában beépített, egyedi bútorok találhatók, melyeket akár a konyhába, gardróba, nappaliba, hálószobába,…..
A bőr öregedése természetes folyamat, amit az öröklött tulajdonságok és a környezeti tényezők határoznak meg   A Frakcionált Rádiófrekvenciás (RF) kezelés egy új és hatékony eszköz, amely segít a bőr fiatalításában műtét nélkül. 1. Mi a Frakcionált Rádiófrekvenciás (RF) kezelés? A Frakcionált…..
Az esküvők sokszínűsége és hagyományainak gazdagsága minden párnak lehetőséget ad arra, hogy a saját stílusához és ízléséhez igazodó esküvőt tervezzen   Az esküvői készülődés során számos fontos döntést kell meghoznunk, mint például az esküvői torta mérete, formája, íze és díszítése, a vendégek…..
Alakformálás, cellulit eltüntetése és feszesítés a cél A CaviSmart alakformáló kezelés hatása a testre A CaviSmart alakformáló kezelés egy hatékony és innovatív megoldás a test formálására és zsírsejtek eltávolítására. Az eljárás ultrahang technológiát használ, amelynek segítségével a kezelendő…..
A nyílászáró-csere sikere nemcsak az esztétikai megjelenést, hanem a hőszigetelést és az energiahatékonyságot is nagymértékben befolyásolja A jól végrehajtott ablakcsere folyamatának alapvető lépéseit és a sikeres telepítés titkait ismertető cikkünkben bemutatjuk, hogyan érheti el a lehető…..
Szolnok egyik legkeresettebb szépségszalonja Szolnoki szépségszalon már 13 alakformáló géppel Kozmetika, alakformálás és táplálkozási tanácsadás Szolnokon   ‍Amikor a szépségről van szó, az emberek általában a külső megjelenésre gondolnak. Azonban a valódi szépség belülről fakad, de az…..
A HIFU Microson Pen kezelésről, amit tudni szerettél volna A HIFU Microson Pen kezelés egy új és hatékony kezelés a szépségiparban, amely kiváló alternatívát jelent a hagyományos szépségkezelésekhez képest. Egyre több szépségszalon és klinikák kínálják ezt a kezelést, és egyre több ember dönt…..
A sminktetoválás olyan eljárás, amely lehetővé teszi, hogy tartósabb legyen a sminkünk Az eljárás során a pigmentet az arcbőrbe injektálják, így tartósabbá válik a sminkünk. A sminktetoválás különösen népszerű azok körében, akiknek nincs idejük vagy kedvük reggelente sminkelni. A sminktetoválás…..
Az arctisztítás az egyik legfontosabb lépés az arcápolásban, különösen azok számára, akik hajlamosak az aknéra Az akné egy olyan bőrbetegség, amely akkor fordul elő, amikor az olajmirigyek eltömődnek és fertőzést okoznak. Az akné több típusú lehet, beleértve a fekete pontokat, a fehér pontokat, a…..
Az eljárás során a bőr alatti zsírréteget fagyasztják, majd az elhalt zsírsejteket a test természetes folyamatai eltávolítják   A Cryolipolysis-ről sokan úgy gondolják, hogy az egyik legjobb módszer a zsírsejtek eltávolítására, mivel hatékony és biztonságos. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mi is…..
A babavárás lelkileg és testileg is kihívás egy leendő édesanya számára, ezért fontos, hogy mindkét szempontból alaposan felkészülj a várandósságra, ami manapság rengeteg pár esetében nehézkesebb, hosszabb folyamat, mire bekövetkezik. Az akadályok leküzdése jóval egyszerűbb, ha a pár egy csapatként…..
Egy szépségszalon hirdetése az interneten, ha sikeres szépségszalonról álmodsz.    A modern technológia segítségével már nyitás előtt felkeltheted a potenciális vendégek érdeklődését. Tehát hogyan lehet szépségszalont hirdetni az interneten? Képzelj el egy lányt, aki fodrászt, kozmetikust vagy…..
Sokan fordulnak körmös szalonokhoz zselés vagy porcelán körmök miatt.  Ezt a két lehetőséget azonban néha összekeverik, a fontos különbségek ellenére, amelyek túlmutatnak a kezeken látható végeredményen. A HOGYAN-ban részletezzük a zselés és a porcelán körmök közötti különbséget , amellett, hogy…..
Sokan sajnos csak akkor mennek kozmetikushoz, ha valami bőrproblémájuk van, pedig egy arckezelésnek számos igencsak jótékony hatása van. Scholcz Szilvia kozmetikus elárulja, miért van szüksége a bőrnek a rendszeres kozmetikai kezelésre.   Tinikorban a legtöbbeket nem kímélik a pattanások, az…..
A barna bőr egészségesebbnek látszik, azonban a napozásnak bizony vannak veszélyei is, még akkor is, ha szoláriumról van szó.   Ha szeretnéd megtudni hogyan barnulj biztonságosan, akkor a legjobb helyen jársz, mert a szoláriumozásról, a kockázatokról, és a helyes bőrápolásról lesz szó. 1- TUDD A…..
Kozmetikusra van szükségem. Hol kell keresni? A kozmetikusokat leggyakrabban az ismerősök ajánlanak - sok okból az emberek jobban bíznak a barátok, rokonok véleményében, mint a szalonok weboldalain található információkban.  Kezdje a keresést a probléma azonosításával: meg kell szabadulnia a…..
Megjelent a Magyar Államkincstár közleménye a mezőgazdasági krízisbiztosítási rendszer működésének részletes szabályairól szóló 68/2020. (XII. 23.) AM rendelet szerinti május hónapban teljesítendő adatszolgáltatásról és a kompenzációs kérelem benyújtásáról Adatszolgáltatási kötelezettség A…..
Ahhoz, hogy küldetését beteljesítse, fel kell ismerni a keletkezésének az okát.   Amikor ez megtörténik, akkor kaphatjuk meg az ajándékot, amelyet a megértéssel járó bölcsesség rejt magában. Általa megtanulhatjuk a leckét, amit feladott számunkra az élet és többé nem kell ugyanezt a helyzetet…..
Azok a hölgyek, akik úgy döntenek, hogy megteszik ezt a lépést, elfelejthetik az éjszakai smink lemosását és a korán kelést egy új sminkelésért.      A technika korát éljük, amikor minden perc számít, így ez a megoldás igazi csodaszer lehet a zsúfolt napirend szabadságának hiányára.   A végső…..
Amellett, hogy sokaknak (főleg nőknek) szenvedést okoz esztétikátlanságával, számos betegséget is előidézhet a mozgásszervi megbetegedésektől kezdődően egészen a stroke-ig.     Egy táplálkozási szakértő- dietetikus- segít kezelni ezt a kellemetlen helyzetet és lehetőséget ad, arra, hogy akár több…..
Az azbesztpala, mint tetőfedő anyag használata Magyarországon az 1960-as években terjedt el.     Hazánkban a családi házak, nyaralók, mezőgazdasági épületek tetőfedő anyaga 14%-ban pala.     Ennek magyarázata az anyag (azbesztpala) kiváló szilárdsága, hosszú élettartama, viszonylag alacsony…..
A Trend automata szoláriumhálózat személyzet nélkül működő stúdiók, ahol minden automatizálva van, és mindent meg tudnak oldani a vendégek saját maguknak.   Ennek számos előnye van, hiszen automata szoláriumainkban Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron nem kell időpontot kérned, sem…..