Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mineko

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Barbár állat a fogászaton 2013.04.24 07:11:22
Szeretném  megtudni hogy hol jelenthetném fel ezt a barbár állatot,mert már nagyon elegem van belőle így is de most aztán betelt a pohár. Tisztelt Praxisblog!   Nem egész 1 évvel ezelőtt letört a bal alsó hatos fogamból,egy kb 2 miliméteres darab,és ezzel fordultam…..
Egy tinédzser csaj világa Kódolt 2010.06.25 18:10:15
MINDEN NAP ELSŐ NAP!!!!levan kódolva :)P ..
El kell keserítsem a mozirajongókat: nem, nem a filmről lesz szó, de a benne látható eszközt kicsit kivesézem :)Első ránézésre néhány emberben az a gondolat merül fel, hogy "Ebben mi a  kínzás? Ez neked kínzás? pff...stb". A laikusok számára tényleg nem nagy…..
Re... Ezzel a 2 betűvel ki tudom fejezni mi van :DNa szóval megint megpróbálkozok a blogolással, persze csak anim-trixxx miatt. Remélem örülsz neki. Szóval mit szeretnétek olvasni? Esetleg kivégzésekről szaftos részleteket, vagy talán a 19 éves vidéki srác írásait?..
Az alábbi idézetet egy népszerű magyarországi jobboldali hírportálról vettem.„Hugh-t lefektették, és tagjait rákötözték egy vízszintesen elhelyezett Szent András keresztre. A pribék egy köszörűkövön lassan fente a henteskéshez hasonló, hosszú pengét, amelynek élét a…..
 Ezt most kaptam e-mail-ben! (Kérték hogy rakjam ki!) EMO napirend8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.9:20 - kiválasztani a ruhát…..
Kell hozzá egy ember, meg egy 2.5-3 méter magas 15-20 cm átmérőjű egyik végén kb 35 cm hosszan kihegyezett fa. Az húzandó embert két ló vagy ökör segítségével rá kell huzni a karóra kb 25 cm mélyen. Ezután fell kell állítani függőlegesre a karót és többit a gravitácó…..
TTFW Életmenő akció 2008.10.17 18:07:04
 -Álljon meg, kérem. ÁLLJON MEG!!! - így könyörgött egy srác, miközben rohant a busz felé. Erre a busz megállt és kinyitotta neki az ajtót.-Köszönöm szépen! -mondta a sofőrnek.-Szívesen, láttam, hogy kétségbeesetten rohan, gondoltam fontos.-Igen. Tényleg nagyon…..
Mineko 2008.10.24 19:15:01
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Szia neked:) őszintén megmondom eddig azthittem, hogy ez a blogozás, egy hülyeség...de rájöttem h mennyit segít egy embernek hogyha ki tudja magából adni a feszültséget! és ez egy pozitívum...:)az egyik legjobb bnőm mondta h neki van, és nekem is kelett...:P remélem majd sikerül…..
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..