Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Sári

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó:InsideOut Honlapok:www.wgdestroy.comfacebook.com/wgdestroy Mike Portnoy sok projektje közül talán a Sons Of Apollo állt legközelebb a zűrös körülmények között otthagyott anyabandához, a Dream Theaterhöz. Teljességgel érthető, hogy amint az előre sejthető és sokak által türelmetlenül várt…..
Kiadó: Sony Honlapok:www.sonataarctica.infofacebook.com/sonataarctica De most aztán tényleg visszatérünk a gyökerekhez, hangzott Kakko ígérete, a tévútnak bizonyuló, progresszív behatásokkal játszadozó "Unia" után – ami egyébként kritikai szempontból sikeresnek bizonyult, csak az ősfanok nem így…..
Gábor Sári 2024.03.18 19:02:29
@Régi Olvasó: én is örülök annak, hogy végre a kezdetekhez való visszatérés nem csak PR fogás volt, ráadásul jól is sikerült.
Kiadó:Provogue/Mascot Honlapok:www.supersonicbluesmachine.comfacebook.com/SupersonicBluesMachine Ezzel a bejegyzéssel egy régi adósságot kívánok törleszteni. Ugyan a Supersonic Blues Machine-nek (innentől kezdve csak SBM) ez már a harmadik sorlemeze, s időközben (2019-ben) megjelent egy…..
Gábor Sári 2022.06.23 18:07:49
Kiadó:Frontiers Honlapok:www.jornlande.comfacebook.com/officialjorn Ahogy a külföldi kritikákat olvasgattam, szembejött velem egy megjegyzés, amin kb. 5 percig hahotáztam. A cikk szerzője azon elmélkedett, hogy az elmúlt pár évben vajon mi történhetett Jorn Landéval, hogy szép csöndben Kenny…..
Kiadó:Frontiers Honlap:facebook.com/Starchaserband Nem csak a hőmérő higanyszálán és az M7-es hétvégi forgalmán látszik, hogy elkezdődött a nyári szezon. Megritkultak a lemezkiadások is, és ezzel együtt fogyóban van a magamféle kritikus motivációja is. A Frontiers egyik viszonylag új (május 6-i)…..
A felfokozott érdeklődés (kb. 22 ezer ember) mutatja, mekkora igény kerekedett néhány ínséges év alatt egy komolyabb eseményre. Újra megmozdultak a népek egy metal bandára, szinte 1988-ban éreztem magamat a már kora délután a környéken gyülekező fekete pólós tömeg láttán. Azt számolgattuk a…..
Kiadó:Century Media Honlapok:www.wolf.nufacebook.com/officialwolf Mára a Wolf megkerülhetetlenné vált tradicionális metalban (ez a kilencedik nagylemezük), kérdés csak az, van-e egyáltalán létjogosultsága egy ilyen zenekarnak, amikor a stílusalapító nagy öregek is szinte egytől egyig alkotnak még,…..
Kiadó:Nuclear Blast Honlap:www.sabaton.net A Sabatont Tommy Johansson csatasorba állításáért előléptette a Heavy Metal Marsallja: az eddig a rideg vas hajlékonyságával menetelő harci brigád felhagyott az acélkoca gurigatásával, és a masírozó ütemek közé jó néhány neoklasszikus futamot tárazott be,…..
Gábor Sári 2022.05.12 18:08:53
@Régi Olvasó: Köszönöm!
Gábor Sári 2022.05.12 18:11:20
@Kotta: Biztos ismered a srácot, duci, hosszú, szőkehajú srác, eddig a főbandája a Reinxeed volt, de játszott a Golden Resurrectionban is.
Nem vagyunk már fiatalok, ez a négy ember itt már nem keresi az újdonságokat olyan megszállottan, mint régen, de talán nem is a (mi) feladatunk. Az idei toplistánkon ezért nagy újdonságok nincsenek, de minőségi albumok azért bőven. Mintha a műfaj is megfáradóban lenne amúgy, legalábbis arra a…..
Gábor Sári 2021.12.30 18:16:16
@lesliedawn: Nem is tudtam, hogy jelent meg lemezük. Azonnal pótolom.
Az idén fájdalmasan sok érzékeny veszteség érte a rockzene hazai és nemzetközi élbolyát. De nemcsak a halál csontos, fagyos keze ragad el tőlünk nagyszerű muzsikusokat, léteznek ún. karrierhalálok is: betegség, anyagi problémák, kiábrándultság és még sok más hasonló okozhatja azt, hogy bizonyos…..
Ha jól emlékszem, már tavaly is úgy éreztem (s ebben bevallom: évekkel megelőzött Túrisas kolléga), hogy az annak idején (nem mellesleg: indokoltan) 10-ről 15-re duzzasztott toplista kezd túl bő lenni, pontosabban lötyög a gatya a hard rock és heavy metal lesoványodott élbolyán. Ez az érzés most…..
Kiadó:Century Media Honlapok:www.witherfall.comfacebook.com/witherfall Adva van egy jó gityós, amolyan tekerős-gitárhős fajta, és egy kissé extrém hangú pacsirta. A műfaj: sötét tónusú, progresszióval átitatott US power. Ismerős? Sanctuary, Nevermore rajongók szerintem pontosan tudják, miről…..
Kiadó: Frontiers Music Honlap: www.inglorious.com Nem sok olyan együttes van, akik pusztán két albumukkal figyelemre méltó tényezőként rögzülnek az underground világában, főleg olyan stílus szabályait követve, amelynek képviselőivel még most is tele van a heavy metal feneketlen bugyra. Nathan…..
Gábor Sári 2021.12.15 18:13:28
@Kotta: Hallgasd meg a diszkográfiát, érdemes.
Kiadó:Vertigo/Republic/Universal Honlapok:www.volbeat.dk/enfacebook.com/volbeat Még egy olyan népszerű, hangos nemzetközi sikereket arató együttes is megosztó jelenség lehet, mint a dán heavy boogie, hard rockabilly kollektíva, a Volbeat. Vannak olyan ősrajongók, akik hiányolják a korábbi…..