Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keniíi

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a DAZN munkatársának beszélt az új olasz szövetségi kapitány, Luciano Spalletti kinevezéséről, Leonardo Bonucci egyre kínosabb helyzetéről, valamint Federico Chiesa visszatéréséről. "Úgy hiszem, hogy Luciano a legjobbak egyike Olaszországban. Ezt bizonyítja…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Keniíi 2023.08.27 19:43:21
Keniíi 2023.08.27 19:46:55
@BigChris: Nem kellett, hogy hozzá érjen, mert takarta a kapust. Ez már az első lassításnál látszott, hogy a kapus Rabiot mellett nézett el. De nyomunk és már most 10 perc alatt többet tettünk mint az előbb 45 alatt....
Keniíi 2023.08.27 19:47:34
@Keniíi: *labdát takarta nem a kapust :D
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
Keniíi 2023.05.11 23:19:40
@Rikoo: A második félidőben, vagy az utolsó 15 percben? :D ui.: régen kívántam valaki temetését, de cefrét megnézném ahogy elássák, csak az a baj, hogy az egész generációja kobold lelkü és 100 évig élnek... Az tuti, hogy mindent megtesznek, hogy ne jussunk be vagy ne nyerjük meg... Jövőre ráadásul ha hinni lehet a 'megeggyezésnek' akkor ki is leszünk zárva 1 évre a nemzetközi porondról.
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
Keniíi 2023.03.16 19:15:53
Massimiliano Allegri a Nantes elleni döntetlen után az elmaradt helyzeteket emelte ki, s nem kívánt foglalkozni az elmaradt büntetővel vagy kiállítással. „Nincs értelme arról beszélni, hogy ez tizenegyes kellett volna legyen, ott meg egy második sárga lapot kellett volna adni.” - kezdte a mester az…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
Keniíi 2023.02.12 19:55:18
@FeriGjuve: Nem védeni akarom Faragót, de ki a tökömnek szurkoljon 'pártatlanként' amikor látványosan öljük a focit.... Szégyen, hogy idáig süllyedtünk...
A The Athletic értesülései szerint a Tottenham friss egyeztetést fog kezdeményezni a héten Antonio Contével egy hosszú távú szerződés ügyében. Az olasz mester másfél évre szóló szerződést írt alá a londoni csapattal 2021 novemberében, amely így 2023 nyarán lejár, és a megbízható sportlap…..
Keniíi 2022.12.14 20:53:59
@babo0410: Mert milyen feladata volt Nedvednek? Alelnöki pozíciót ajánlanak neki állítólag, szóval Pavel helyére jönne. Szerencsére Alex-nak nem kedvence Allegri és állítólag már győzködi Zidane-t, hogy igazoljon hozzánk.
Hatalmas fordulat történt Torinóban, Romeo Agresti és Fabrizio Romano egyaránt arról számolt be, hogy a Juventus igazgatósságának minden tagja, köztük Andrea Agnelli és Pavel Nedvěd is lemondott a rendkívüli közgyűlés előtt. A zebramezesek negatív rekordot jelentő 254.3 millió eurós veszteséggel…..
A Juventus a városi derbin aratta első idegenbeli győzelmét idén, az összes kiírást figyelembe véve, s ezt követően nyilatkozott Massimiliano Allegri. „A srácok ma bizonyították, hogy csapatot alkotnak. Szervezettek voltunk, a meccs elejétől irányítottuk a mérkőzést, számos kapuralövésünk volt.” -…..
Keniíi 2022.10.15 22:58:42
@venember83: Csak az kapcsán? :D Alig várom, hogy elküldjék végre Colgate fogsort Agnellivel együtt.
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
Az értékelhetetlen teljesítményt nyújtó Juventus megsemmisítő, megalázó, szégyenteljes vereséget szenvedett a Maccabi Haifa otthonában, így lényegében el is búcsúzott a Bajnokok Ligájától. A szurkolók joggal gondolták, hogy ez egyben az utolsó csepp volt a pohárban, s a klub meneszti Massimiliano…..
A sérüléshullámtól sújtott Juventusban jelenleg rendre Matthijs de Ligt nyújtja az egyik legjobb teljesítményt, s az ifjú holland védő a Ziggo Sport adásában nyilatkozva beszélt a szezonról. "Úgy emlékszem, hogy volt, amikor tizennégy ponttal voltunk lemaradva az éllovastól. Aztán egy kicsit…..
Keniíi 2022.03.01 17:39:34
@Leram7: Nehogy már az akkori fizukhoz akarjuk a mostanit hasonlítani :D DeLigt már most kétszer ennyit kereshetne szinte bármelyik másik óriás klubnál. Én remélem, hogy megtudjuk tartani mivel nekem Chiesa mellett a másik nagy kedvencem. Imádtam akkor is mikor megszereztük és azóta is.
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus visszavonta a korábbi ajánlatát, amiben megegyezett Paulo Dybalával, így ha a csatár nem egyezik bele az alacsonyabb bérbe, nyáron ingyen távozik. Több beszámoló szerint is az argentin csatárral a klub még októberben megegyezett 8+2 millió eurós…..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
Keniíi 2022.01.09 19:57:23
@Rikoo: Tudtommal ALLEGRI az edző és ezt a büdös fost amit látunk ő állítja össze, ő az aki berakta balfék De Sciglio-t és ő az aki behozta a fogalmatlan szar Kulusevskit is a pályára. Érdekes módon az előző két szezonban jobbak voltunk ettől a fostól. Ronaldozhatsz is nyugodtan, hogy elment, de ő is Allegri miatt ment el. Lehet nem kellene a világ egyik legjobb játékosát a sajtóban szapulnia, hogy nem lesz kezdő meg hasonlók.... Gratulálok évi 7-8 milliós sztár edzőnk. Lehet, hogy BL-döntőig vitte a juvét, de állítom, hogy ha nem hulla fáradtan játszák a BL döntőt, mert ő még előtte való nap erőnléti edzést noymatott, akkor az is meglett volna Evra szavait idézve. Hatalmas mágus az öreg kár, hogy még a juve kispadján van....Azt írtad szezon elején, hogy majd félévnél megmutatjuk. Akkor már írtam az istenedre, hogy egy rakás szart nem ér itt is van.
A hazája bajnokságában zsinórban három mérkőzést győzelem nélkül záró Juventus kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörében próbálhat formába lendülni. Az európai kupasorozatban mindeddig százszázalékos teljesítményt nyújtó zebramezesek a Zenit Szentpétervár csapatát fogadják Torinóban. Massimiliano…..
Keniíi 2021.11.02 21:19:37
Keniíi 2021.11.02 21:32:54
@Rikoo: Ez miatt most annyira nem szólom meg, sajnos ez benne lehet egy meccsben és eddig Bonu passzai egész jól mennek. Morata jobban felbasz, nem értem, hogy mit keres folyton a kezdőben. Eddig se kímélte a sajtó ezután a ziccer után meg még jobban szét fogják kapni. A legszarabb az, hogy meccsről-meccsre saját magunkat verjük agyon.
Keniíi 2021.11.02 21:44:26
@Rikoo: Mondj olyat a csapatba aki miatt az elmúlt meccseken nem kaptunk gólt :D Ezen már felesleges idegesítenie magát az embernek, mert egyszerűen nincs védőnk. Chiello is gyenge volt az előző fordulóban.. Eddig is tudtuk, hogy lyukas a középpálya és a védelem, de az, hogy minden meccsen 100%-os ziccerek tömkelegét puskázzuk el, az nagy baj szerintem. Úgy, hogy már 10 éve szinte csak a fos támadósorra költjük a pénzünk nagy részét.
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
Keniíi 2021.10.30 18:28:25
@Juventino86: Lehoztak egy cikket, hogy szóváltás volt a csapat és Allegri között.
Keniíi 2021.10.30 19:33:15
@venember83: @Gaben Smith: Sajnos viccen kívül lehetséges... DeLigt szerintem évvégén dobbant. Ahelyett, hogy mellé kerestünk volna egy másik fiatalt vagy középkorút és Bonu Chiello kettőst meghagytuk volna a padra, most ott tartunk, hogy elmegy, és a Bonu Chiello páros marad. Már rég elszállt az az idő mikor 30+-os játékosok uralták a pályát, de sajnos mi meg rekedtünk a múltban.
A rettenetes rajtot követően a Juventus négy mérkőzésig tartó győzelmi sorozattal megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, majd egy az utolsó percekben értékesített büntetővel ért el 1:1-es döntetlent a címvédő Inter otthonában. A hétközi fordulóban a zebramezesek a középmezőnyben tanyázó…..
A Juventus zsinórban négy győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel megkezdte a felzárkózást a tabellán. A zebramezesekre azonban a bajnoki szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a címvédő Inter otthonába látogatva próbálják folytatni a győzelmi sorozatot. A…..
A Juventus a nyáron lecsaphat az AC Milantól ingyen távozó Alessio Romagnolira, a fiatal olasz pedig a komoly pénzért távozó Matthijs de Ligt helyére érkezhet. Matthijs de Ligt jelenleg a vezetőség szemében a keret érinthetetlen tagja, és sok szurkoló a jövő egyik alappillérét látja a holland…..
A Manchester United és a Juventus egykori kapusa, az Ajax aktuális vezetője, Edwin van der Sar nemrégiben a Tuttosport munkatársának nyilatkozott, s természetesen beszélt úgy Matthijs de Ligt, mint Cristiano Ronaldo vonatkozásában. „Matthijs két olyan mester mellett tanulhat, mint Giorgio Chiellini…..
Keniíi 2021.10.14 17:03:10
@Wizzurah: igen, mert eddig is csak úgy pótoltuk azokat akiket el vittek.
A Juventus a bajnokságban ugyan még adós a jó játékkal, a Spezia, majd a Sampdoria ellen már egyaránt megszerezte a három pontot, a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen pedig nagyszerű teljesítményt és tartást mutatva győzte le a címvédő Chelsea csapatát. A zebramezesek sorsolása nem könnyű,…..
Keniíi 2021.10.02 18:43:13
A Juventus a Malmö FF elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, azonban szerda este már lényegesen nehezebb feladat előtt áll, mivel a címvédő Chelsea együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimiliano Allegri keretébe visszakerült a legutóbbi bajnoki mérkőzést kihagyó…..
A hétközi fordulóban a Spezia otthonába látogató Juventus megszerezte első bajnoki győzelmét, s az így szerzett három ponttal végre elmozdult a kiesőzónából. Vasárnap nehezebb feladat vár a zebramezesekre, mivel a Sampdoria látogat az Allianz Stadiumba.  Massimiliano Allegri keretéből a huzamosabb…..
Keniíi 2021.09.26 13:16:22
@Rocky80: Morata remelem nem rúg 11-est soha… bonu berna baromi jól tudnak rúgni.
Massimiliano Allegri a Milan elleni döntetlen után rendkívül kritikus volt játékosaival szemben, szerda este azonban már egy határozottabb Juventust láthatott. „Szerencsére szenvedve nyertünk a meccsen.” - kezdte értékelését a mester a DAZN számára. „Ellenkező esetben azt hihetnénk, hogy jól…..
Keniíi 2021.09.23 14:44:32
@Rocky80: Az is lehet, hogy nem lesz ebből 4 év. :D