Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shyning

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme az utolsó ajánló Barcs Mikitől, a legviccesebb szintagmával, amit az Animáról valaha leírtak: Living Colour: niggerekből álló hardcore fehér zene, nagyon jó. De ez is őszenekar, már abszolút nem divat. Arra megy a dobos. Itt az Iggy Pop, azt igen, Animát nem ajánlom:…..
Csáp Géza Fuckela, suckela 2006.08.16 16:18:00
Úgy kezdődött a nap, hogy akartunk egy interjút a morbid angyalokkal. Be is kommandíroztunk a Hammer sátor backstágéjába, (ez most olyan, hogy a rocksztárokat állítólag őrzik a Szigeten, mint a magyar államkincstár aranykészletét, mi pedig két klozet mellől bukkantunk elő…..
Ugrás közben nyakára tekeredett a bungee jumping kötele egy 21 éves fiúnak. Vető Viktória sajtófőnök az MTI-nek elmondta, hogy mire a fiú földet ért, magától leoldódott róla a madzag. Állapota kielégítő, de további kivizsgálásra kórházba vitték. A bungee jumping…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
shyning 2006.06.02 11:15:09
Psycho, tucmag sajnállak benneteket. Védjétek csak a bűnözőket, ez az, gratula! Szegény Pákó, mindjárt telesírom a pzs-met. Jaj, jaj... hüpp-hüpp...
Psycho: ne is küldd a gyereked, talán próbáld egy apácazárdába tenni, ott talán még az orrát is kifújják és a cipőfűzőjét is megkötik. De érdekes, ezek szerint a diákok 90%-a is embertelen nálunk, mert megkérdeztem, és ők is jót röhögtek az egészen, ennyi. Ja, nem mindenkit tanítok én, mielőtt összeesküvés-elméletet kreálnál. A tanárok többsége is inkább Pákóról beszélt elítélően, nem Jáksóról. De tudom, mi vagyunk begyöpösödve, meg bla-bla-bla...nyilván. Tudod, ha olyan tanárok lennének, mint te, akkor a gyerek mondaná meg, mit akar tanulni. És sajnos van is ilyen tanár egyre több, ma inkább az ultraliberális amcsi maszlag a menő, mint a kemény, porosz módszer. Kicsit kérdezd meg a szüleidet, hogyan nevelték, oktatták őket anno, és volt-e eredménye. A ti liberális nyafogó fajtátok miatt van annyi elkényeztetett, "törékeny" fiatal. Jaj, szegény gyerek, nehogy megijedjen már, mi lesz akkor vele? Mindjárt meg is áll a szíve. Röhej... az ilyeneket, mint ti, anno ledobták egyszerűen a hegyről, oszt jóvan. Ezt kéne most is, és akkor nem lenne ennyi nyámnyila ember.

tucmag: válaszolok: nem, nem érdemli meg a kövér gyerek, ha szívatják, DE! Ha voltál közösségben, vagy kicsit is értesz a pedagógiához, akkor tudhatnád, hogy a többség a kirívó egyéneket kiközösíti, ha nem tetszik neki, akkor is, ha túl jó tanuló, akkor is. És ha tetszik, ha nem, nem annak az egynek a kedvéért kell a közösséget átformálni, elég durva lenne. Ezen gondolkodj el alaposabban. És ne ess át a ló másik oldalára sem, ezzel nem azt mondtam, hogy akkor jól verjék meg a kövéreket, bár előre látom, majd Psycho kerekít belőle úgyis egy rémmesét. LOL! (Nomen est omen, ugye, Psycho?)
A Göncz Árpád párhuzam eleve halott, mert ők értelmes emberek, a 10. mp-ben rájönnek. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

Psycho: neked meg ha ennyire nem tetszik, amit írok, nem kell idejönni. Te írtad, hogy nem érdekel a személyem, ehhez képest csak velem foglalkozol, a hír már nem is létezik számodra. Nem gondolod, hogy gáz vagy? Direkt nem írtam, hogy személyeskedő, konyhafilozófiát szajkózó földbe-állt tahó, mert ugye ilyet egy művelt ember nem mond. ;) De ha gondolod, folytasd, gondolom, más örömöd nem nagyon van az életben, elég komoly besavanyodottságot tükröznek a soraid. Tényleg, ti min szoktatok nevetni? Várjunk, kitalálom, Sas József! Ugye? :)