Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turner

647 bejegyzést írt és 1409 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép: Photoshop-briganti.blog.hu..
Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.…..
Kifordított ország Schmittizzé'! 2011.03.30 06:10:00
Na ez nem semmi! Mostantól megtekinthetjük milyen lenne az internet, ha azt -tegyük fel- Palibá' szerkesztené! A Schmittify.com-on bárki olyan helyesírással tekinthet meg bármilyen weboldalt, mint amilyennel szeretett köztársasági elnökünk rendelkezik.Eme blog egy piciny…..
Van az Országgyűlésben egy bizottság, nevezett Kulturális és sajtóbizottság. Eme bizottságnak vagyon egy elnöke: L. Simon László.L. Simon László író, szerkesztő. S hogy miket ír? Na az a "nem mindegy"!2003-ban született verses kötetét olvasva minden irodalom…..
Kép: Photoshop-briganti..
turner 2011.03.28 18:13:03
@Horizont: ...szerintem is. Mondjuk az is biztos, h Palibá inkább kapcsolatai miatt tart ott ahol... :)
turner 2011.03.28 20:11:49
@Horizont: ...Lehet félreértette a "nyelvtan" szót :D
Értem én, hogy Kína a világ vezető hatalma, de ez a rövid hír mindent elárul az MSZMP utódpártjáról:Dr. Ujhelyi István az Országgyűlés alelnöke 2011. március 25-én a Parlamentben fogadta a Kínai Országos Népi Gyűlés alelnökét, Őexc. Uyunqimg asszonyt. A megbeszélésen…..
Nos ugyebár adva vagyon Tarlós legújabb ötlete, mely szerint Elvis Presley-ről közterületet akarnak elnevezni. Azok után, hogy '56-ban együtt érzett a magyarokkal, ezt meg is érdemli, ezzel tényleg nincs is semmi baj. A Budapest.hu-n szavazni lehet, hogy hol legyen az Elvis Presley tér,…..
"Nem vizsgálhat mindent "az utolsó fűszál eltűnéséig mind a 3200 magyar önkormányzatnál" - mondta az elszámoltatási kormánybiztos a Népszava kérdésére, hogy kiterjeszti-e az ellenőrzést az LMP két parlamenti képviselőjének nyílt levele nyomán az Esztergomban,…..
Kifordított ország Tibor az ARC 2011.03.01 04:25:00
Azt hiszem egy ország röhögött fel hangosan a tavalyi választások hajrájában amikor Mesterházy Attila kimondta azt, amit talán még ő maga sem hitt el:"Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége."Jómagam feltettem akkor a kérdést:…..
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
A következő poszt február 28-án jelenik meg.....
Csak nem Hagyóval egyeztetett Juhász Feri? Vajon hány milla fér bele egy whiskys dobozba? Majd az ügyészség kideríti...Gomba karikatúrája...
Találós kérdés:Vajon ki látható a képen?Persze nem állítjuk, hogy Lajos az, de valljuk be: nagyon-nagyon hasonlít rá... (Főleg, hogy legalább egyszer az életben már komplett hülyét csinált magából...(Napiszar nyomán)..
Talán emlékeznek még néhányan Gy. Ferenc tavalyi évértékelő beszédére. (Itt árulták anno az őszödi beszédet 1000 magyar forintért.) A tavalyi évértékelés a zuglói Körcsarnokban volt (eredetileg a Syma csarnokban lett volna, de ott szarul mutatott volna foghíjas lelátó, itt…..
Isten hozott Palibá'! Eredeti fotók: Fidesz.hu..
Úgy látszik az ország Ferije csak arra óhajt emlékezni, amire ő akar. Ahogy a  Halas Tv felvételén látszik, Fletó szerint egyetlen egy ember szemét sem lőtték ki a 2006-os tüntetések alkalmával -még véletlenül sem. Ezúton szeretnénk Gyurcsány agyát felfrissíteni.…..
Gomba karikatúrája..
Kuncze Gabiék összegyűltek egy kis rettegésre: A képen látható úriemberek egytől egyig be vannak szarva. Be vannak szarva, mert most már aztán tényleg óver a demokráciának, újra beköszöntött a Kádár-korszak, egy beszari zsarnok irányítja az országot, Viktor mindenhová a…..
turner 2011.02.08 12:56:56
@whiterose: 89, és ez az IFI tagozat :)
turner 2011.02.08 20:22:54
@Horizont: ...csak nehogy visszatérjenek egyszer, nehogy! :/
Hamarosan eljön Viktor évértékelőjének nagy napja. Megszokhattuk már, nem ez lesz az első, sem az utolsó. A Magyar Szocialista Párt nem is tétlenkedik, máris intézett Orbánnak öt, az MSZP-től megszokott, extra pofátlan kérdést. (Melyekre kollektíven válaszolhatnánk egy…..
"Matolcsy Schmitt Páltól vett nyelvleckét?" -teszi fel a kérdést a Világgazdaság. Valahogy sejtettem, hogy olyan szöveggel találkozhatunk, amelyet nem érdemes nevezni a helyesírási versenyen, s mennyire igazam lett.A következő mondat olvasható Matolcsy György, Olli Rehn…..
turner 2011.02.06 20:13:49
@Horizont: Köszönöm :)
Az esetleges helyesírási hibákért ezúton kérek elnézést, biztosan előfordul. De ez egy blog, azok meg állami szervezetek, akik ráadásul kardoskodnak a magyar nyelvtanért. Nem mindegy.
Tegnap zárult le a magánnyugdíjpénztári őrület. Ezzel kapcsolatban olvastam az aznapi Vastagbőr posztot, amikor valami majd kiütötte a szememet:"Fellegi Tamás miniszter, aki saját hatáskörében dönthet az áram áráról, előzetes bejelentés vagy tájékoztatás nélkül, a…..
turner 2011.02.02 19:05:15
@Algopirin: Én azt nem mertem :D
@Horizont: Ezzel is egyet értek.
turner 2011.02.03 22:34:07
@Horizont: Úgy látszik, csak ennyit... :( Tegyük hozzá, h "rengeteget" köszönhetünk az utóbbi 8 évnek. Ha az kimaradt volna... Most aztán tényleg nehéz a szarból várat építeni.
Ma válaszol a kormány a médiatörvény EU-s kritikáira. Kiváncsian várjuk a véleményeket pro és kontra...Gomba karikatúrája..
Mindenekelőtt tisztázzuk a fogalmat, hátha valaki nem ismeri a fogalmat...Szerecsenmosdatás:A szerecsenmosdatás a ténytagadás egyik sajátos vállfaja. Olyan cselekvés (vagy cselekvéssorozat), amely során a cselekvő (vagy cselekvők) egy vagy több múltbeli, mindenféle szempontból…..
Az egyetlen, akit nem lehetett megvesztegetni, akinek a hivatása a legfontosabb!Gomba karikatúrája..
Ennyi volt. Nem volt váratlan, mégis kicsit kicsit fájó: végleg bezárt a West Balkán...Hibázott a WB de leginkább a K. Tamás féle rendezvény a felelős. Sajnos ez a fiatal takony, magával rántott egy tíz éve működő, dalba is foglalt szórakozóhelyet.A döntés teljesen érthető.…..