Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiDéRc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LiDéRc 2022.06.16 09:42:56
@Jacare: Ha az urad azt parancsolja, hogy az árak kőkeményen emelkedjenek felfele, és sok könyv ELÉRHETETLEN legyen itthon, akkor büszkén vállalom, hogy "tolvaj vagyok". Akkor is, ha a könyvet - ahogy Trisi mondta - ajándékba kapom. És amíg a tolvaj (de legalább állítólag keresztény) fidesz seggét nyalod, addig ne moralizálj, hanem befetéma neked. Azaz: Csukd be a szád, mert szar folyik belőle.
Feltétel nélküli adakozás A gazdagsággal mint olyannal, semmi baj nincs. Szükség van gazdag, vagyonos emberekre, befektetőkre.  Olyanokra, akik igazságosak. Akik nem mások kárán szerzik vagyonukat. Néhány bejegyzésben összefoglalom hogy mit is jelent igazságos gazdagnak…..
Budapest két külső kerületének a határában fekszik a természetvédelem alatt álló Naplás tó.A tó egy mesterségesen felduzzasztott víztározó és természetvédelmi besorolását is csak alig húsz éve kapta. Ma már nem az itt őshonos fajok élővilága, és mag a tó is eléggé eliszaposodott, a negyven éve épült…..
A kormány 2020-ig több mint 10 milliárd forinttal támogatja a premontrei rend alapításának 900. évfordulójához kapcsolódó fejlesztéseket.  A fejlesztések között szerepel a Zichy-kastély felújításának befejezése a Zsámbéki romtemplom teljes rekonstrukciója és Európa legnagyobb natúrparkjának a…..
Hamarosan elindul az Óbarok-Alcsútdoboz Arborétum közötti kerti vasút amely 2,1 milliárd forintból valósul meg és közvetlen átszállást biztosít majd a Vál - völgyi kisvasútra. Ezzel a térség közlekedési hálózata is bővülni fog!A kerti vasutat a pécsi székhelyű Jövő Generációja Egyesület üzemelteti…..
Ritka Válaszok Kitiltottak 2012.04.03 10:52:00
       Kitiltottak. A következő indoklással: Mivel az emberek nem szívesen olvasnak az igazságról, inkább el kell hallgattatni. Alul olvasható egy példája az intoleranciának, a totalitárius gondolkodásnak. Rémisztő, hogy a demokrácia korszakában…..
"24 éves lány vagyok, és sajnos az életem elég boldogtalan. Párkapcsolat terén már nem tudom mit kellene tennem, hogy változtassak...hogy végre én is boldog legyek egy picit. Tudom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, épp ezért már hosszú ideje "dolgozom" ezen.…..
 Azt hiszem, ezt a dalt mindenki ismeri. Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy ilyen egy család. Apa mosdik (megjött végre a melóból, ráfér a pihenés) Anya főz (dolgozott Ő is, de a háztartást akkor sem ússza meg) Együtt lenni jó. (legalább így este, meg hétvégén talán,…..
HAKO készitő naplója Magyar nők 2016.10.07 15:28:18
Sziasztok! Jelenleg nekem hosszú hajam van. De kicsikoromban is, felnöttként is, inkább mindig rövid hajam volt.Japánban mindig van divat… lányoknak néha rövid haj inkább divatos mint hosszú haj. Forditva is van. De inkább azt mondanám, hogy sok stílus talalható. Sok hosszú hajú lány is van. Sok…..
LiDéRc 2020.02.26 11:55:50
Őszintén... Egy kicsit sértőnek találom a leírtakat... A magyar lányok nagy részének azért van hosszú haja, mert SZERETIK. Kész. Ne akarj más ízlésébe beleszólni! Most 2020-ban már azért bőven van még kopasz nő is, és elárulom: A legtöbb magyar férfi nagyon nem tartja szépnek - még akkor sem, ha amúgy "jól áll". A magam részéről ugyanez a helyzet. Nem tudok vonzódni rövid hajú nőhöz. Miért osztanám meg a személyes életteremet olyannal, akihez nem tudok vonzódni? És ugyanez fordítva: Amikor nekem volt hosszú hajam, a legtöbb nő észre sem vett. Sokan lepattintottak, hogy "szeretni szeretnek, csak éppen nincs a részükről vonzalom". Hogy haragudtam rájuk, pedig rövid hajú nővel én sem jönnék össze. Ez van, ezek vagyunk mi.
És itt jön képbe a saját véleményem: Elegem van abból, hogy tetszőleges külföldi idejön, és elkezdi osztani az észt, hogy nekünk hogyan KELLENE élnünk, meg mit KELLENE szeretnünk és mit nem. Ez MINDENKIRE vonatkozik. Miből gondoljátok, hogy idegen embereknek kell érkeznie idegen országokból ahhoz, hogy itt működjön a rendszer? Igen, vannak problémáink. Igen, van korrupció. Igen, vannak megélhetési gondok. De ezt bízzátok ránk! Egyelőre mi vagyunk itthon, és nem mások ízlése szerint fogunk élni. Én sem rohanok ki Japánba verni a pultot, hogy halálra dolgoztatják a dolgozóikat, hogy 72 óra munka után ott alszik el szerencsétlen munkavállaló az utcán, vagy hogy teljesen el vannak nyomva a fiatalok, az elvárásokkal, amit velük szemben támasztanak. Vagy amerika... Oda sem megyek ki verni a palávert, hogy alapjaiban rossz a rendszer, hogy mesterségesen tartanak nyomorban embermilliókat, hogy anyagias, felszínes, gondolkodásuk van. Nem oda születtem, nem változtathatom meg, nem az én dolgom. Ha ez nekik jó így, akkor egészségükre. Ha akarnak valamit, majd ők megoldják...

Ha a "modern gondolkodás" alatt azt érted, hogy a nyugati világ minden mocskát be kellene fogadjuk, hogy gendersemleges, androgün droidokat kell kinevelnünk, hogy a párkapcsolatokon belül csatateret csinálunk, mert kineveljük az emberekből a kompromisszumkészséget, hogy választhatok hat séma közül, és akkor legyek önmagam (ellenkező esetben kilógok a sorból, és akkor ugyanúgy kapom a megvető pillantásokat), akkor köszönöm, de inkább maradok "régimódi". Rövid hajra visszatérve: Legyen. De ne akarjatok MINDENKIT kivétel nélkül megváltoztatni, csak mert "mi külföldiek annyira modernek vagyunk, és brühühü, nem.érezzük jól magunkat az elmaradott szarlyuk országotokban!" Ha nem tetszik az ízlésünk, akkor nem tartóztatunk benneteket...