Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fantom

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Melegség 2006.12.18 17:35:00
A Comment:com olvasói úgyis olyan nagyon felhúzzák magukat, ha csak szóba vagy képre kerül egy-egy itt a blogon, ezért merüljünk el ma a hétköznapi homofóbián, és nézzük meg milyen buziműsorokat kínál a tévé ma estére!Még a közszolgálati televízió sincs meg másság…..
Az ezredik, jubileumi adás után leveszi a műsorról a Legyen Ön is milliomost az RTL Klub - állítja csatornaközeli információkra hivatkozva a Blikk. Az utolsó adás körülbelül két hét múlva kerül adásba, addig még felvesznek egy különleges epizódot is, amiben a Szombat esti…..
A Mokka ma reggeli adása már-már Maunikasó színvonalára emlékeztetett a Kiszel-Anettka-Tomika trió illetve az ex-rendőr fitnesszguru sírós-picsogós magyarázófélórája miatt (amiről juszt se, legyen elég annyi, hogy a gyógyszergyárak akarnak vele kibaszni, oszt jónapot) mi a…..
Az Index információi szerint már nem sokáig vezeti Győrffy Miklós a Szólás szabadságát, a szakállas, alázatosan mosolygó riportert ugyanis Bánó András váltja fel. Már, ha igaz, amit az MTV büféjében suttognak két vizes zsemle és kefir közt. Erre az állásra egyébként,…..
comment:com Drog Brother 2007.01.30 08:35:00
Tegye fel a kezét az az olvasó, aki szeretne szétkokózott és agyonhernyózott rockzenészeket nézegetni naphosszat! A többek között a Big Brothert is jegyző Endemol úgy gondolja, hogy erre a felkérésre kézerdő várja őket, így előjöttek a nagy tervvel: zavarjunk be egy csapat,…..
Van ez a csajbalhéra hajazó kis vihar a biliben, tele van vele a sajtó, a Bagi-Nacsa páros nem ment el egy műsor forgatásra, Hajdú Péter producer vagy mi, meg perel, egyenesen ötvem miskára, mert az jár neki ezért, ebből 200.000 forintot számlál minden egyes ATV-vel kapcsolatos…..
Nem is lepődtem meg azon, hogy Fábry Sanya tényleg korrekten mesélte el az iraki élményeit. Tulajdonképpen ebben reménykedtem. Annak idején, amikor a sajtót sikerült telespriccolni ezzel a "Sanyi Irakba utazik Imivel"-problémagombóccal, az volt a legnagyobb kérdés, hogy…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
A mai ajánló rendhagyó lesz, hiszen három posztban kínálunk mindenféle földi jót a vasárnap értelmes (értsd: tévé előtt punnyadó) eltöltéséhez. Első adagban sport orrvérzésig.Máris kezdhetjük a heves klikkolgatást, hiszen javában zajlik a teremlabdarúgó bajnokság…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
Azt hittem a héten lesz Fábry-só, de nem, ma a Jó reggelt Vietnam!-on szórakozhatunk és a hiperidétlen Robin Williamsen. Mondjuk ebben a filmben kevesebbet idétlenkedik, inkább igazmond a háborúról és szerelmes (RTL, 21:15). A TV2 a sokkal versenyképtelenebb A…..
Ejj így megszívatni egy csajszit tök lovagiatlan dolog is lehetne, de annak ellenére, hogy Horváth Anita - a Miss Bikini World győztese - tényleg nem semmi bige, nagyon megérdemelte, hogy Jenő tövig égette, mint a csillagszórót. Jenőt mostmár Csiszárról nyugodtan át lehet…..
Még szerencse, hogy Vágó István a Reggeliben bejelentette, hogy ezentúl nagyon nehéz lesz bekerülni a Legyen Ön is milliomosba, mert a műveltségi vetélkedőben ezúttal szinte leküzdhetetlen akadályok elé állítják a játékosokat: négy rossz megoldás közül kell kiválasztani azt…..
Mit is tudtunk meg ebből a részből? A sitt az egy olyan hely, ahol elárverezik az ember lakását, összkomforttal, menekülőalagúttal együtt; lehet jókat pókerezni és sokat nyerni; bizonyos bentlakóknak annyi elem van a birtokában, hogy hülyére tudják egymást verni egy zokni…..
Ma este lesz ugye a Mélység fantomjának premierje (20:10), amit a tv2 jól időzítve a Fókusz-BK páros ellen dob mélyvízbe, ha a Kertészgézás másodikat megveri, csak szépeket írok a csatornáról isten az atyám. Sorozatilag az RTL Szökést (21:05), Gyilkos elméket (21:50) és…..
Sokan érdeklődtek, hogy akkor most mi is van a Vészhelyzet-Grace Klinika párossal, elsuvasztotta őket valahová az RTL, vagy jobbnak látták Bud Spencer ismétléseket elővenni helyettük? Nos, szünetelnek a sorozatok, jönnek vissza idővel (március), ez van. Pozitívum viszont, hogy…..
comment:com Tévézni, másnaposan? 2007.01.01 15:00:00
Mit nézzünk az év első napján? Fogós kérdés, talán a falat, miközben magzatpózban szűkölve fekszünk az ágyban, és a csajunknak könyörgünk egy Advil-Nurofen kombóért, de ha ezen már túl vagyunk, és remegő kézzel letudtuk az első cigit is, akkor jöhet a távkapcsoló, no…..
comment:com Újévkezdet az HBO-n 2007.01.02 08:15:05
Szeretjük, hogyne szeretnénk az HBO-t, januárt rögvest meghúzza nem is kicsit, hanem nagyon, mármint sorozatilag. Ma este két szívünknek nagyon kedves darab második szezonja debütál, kezdetnek ott van a Nancy ül a fűben, a kertvárosi mariskaterjesztő anyuka, elcseszett családja és…..
Az m1 ma este egy nem vicces Jim Carrey filmmel indít 20:40-től (Mi lenne ha?), márpedig azok nem is nagyon szoktak jól sikerülni. Nagyon úgy néz ki, hogy a kutya nem kíváncsi a gumiarcú komikusra, ha nem vág hülye grimaszokat és beszél a seggéből, pedig lehet, hogy több is lenne a…..
Felesleges küzdeni. Úgysem sikerülhet. Úgyis egy hideg konyhában ér a szilveszter, pár nagykabátban szorongó bölcsész társaságában, akik még az újév kedvéért sem hagyják abba az egzisztencializmus posztmodern kiútkereséséről folytatott vitájukat. Ha mégsem, hát elveszel a…..
'86 szilveszterére már bonyolódott a helyzet, nem csak a Kossuth és az 1. műsor, hanem az egyes és a 2. műsor között is meg kellett osztani a figyelmet, ami a nagymennyiségben elfogyasztott Éva vermut hatása alatt nem lehetett könnyű, ráadásul távkapcsoló akkoriban még, ha…..