Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mötley

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Spectre 2015.11.09 06:00:00
Végre egy olyan Craig-féle Bond, amely tisztességesen a gunbarrellel kezdődik. Más kérdés, hogy majdnemhogy ez az egyetlen pozitívuma ennek a filmnek. SPOILER! Spoileres az egész széltében-hosszában, van ahol kevésbé, van ahol nagyon, de összességében mindenhol. A nyitójelenet…..
Postmode Tekerj a világvégéig! 2015.05.22 15:24:20
A bringa csendes, hűséges barátod marad amíg világ a világ. Nem csatangol el, nem hagy cserben ha fagy, szakad az eső, de akkor sem szomjazik, ha a benzinkutak és folyók rég kiszáradtak. Egy nyereg alatti szerszámkészlettel túlél talán még téged is. Egy posztban lehetetlen számba…..
A rocker különös "állatfaj". Úgy tud lelkesedni valamiért, várni valamit, elindulni valamiért, mint talán egyetlen más zenei műfaj rajongói sem. Márpedig 2015-ben is lesz mit várni, lesz miért elindulni egy jó buli erejéig a rockerseregeknek. Nyilván mindenkinek az ízlését nem…..
mötley 2015.01.18 09:49:40
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Egészen sokkoló, ahogy Gene Simmons (balról a harmadik), a Kiss magyar származású basszusgitáros-énekese az alábbi videón átváltozik profi biztosítási ügynökké, bár ő tagadja, hogy az lenne. Simmons jelenleg az általa is alapított Cool Springs Life-ot reklámozza, ahol csak…..