Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bereck Vivien

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újságíró, egy érdekvédő, egy közösséget tényleg építeni szándékozó ember mindig nagy bajban van, akkor amikor találkozik egy valódi hazugság cunamival. Mit tegyen? Hallgason? Hallgatni annyi, mint beleegyezni! Védekezzen? De a túlzott védekezés szintén a megerősítés jele! Bármit és bárhogy tesz…..
Bereck Vivien 2020.02.22 19:52:35
htt ps:/ /tiny url. co m/a/VsJ0KBg

Mó(csko/nu)s Csaba és sleppje ámokfutásának folytatása. Az ismerősöm szerint a folyosón is hallani, hogy most már a szabadságok kiadásával is bajok vannak a postások között és mindez a Mónus Csaba miatt van, mert ő is nézte a beosztást, amikor senki sem volt bent és tényleg mások kapnak egybefüggő hetet, pár buckás meg nem. Az a TAHO BUCKA "fórum"(nevezzük ilyen szépen) összeugrasztja a postásokat az ügyfelekkel illetve a főnökökkel, mert pl. a postások egyik csoportja a hallottak alapján kap 5 nap szabadságot, a másik meg nem, ráadásul azt is megjátsszák főnök csere előtt, hogy beígérik a buckás postásnak, hogy majd később kap 5 nap szabit, majd megjön a másik főnöke később, akkor ő meg eltörli. Ráadásul kényszerített túlóra is van! Miért van egy ilyen féregnek ekkora befolyása még mindig? Ezt nem hiszem el!

Kedves mit tudom én milyen TAHO buckás Csaba(már jelzőt sem tudok rá mondani, mert annyira kritikán aluli ez a patkányban élősködő bélféreg): MIKOR szeretnéd abbahagyni a rágalom hadjáratot és a mocskolódást? Mikor zárod be végre a sz*rodat? Meddig kell még a mocskaid miatt embereknek szenvednie? Mikor fogod fel végre, hogy kárt okozol nem csak a postásoknak, hanem az ügyfeleknek is, mert ahol vagy, ott nem kapják meg normálisan a leveleket? Mikor fogod fel, hogy sz*r vagy postásként és sz*r vagy fórum üzemeltetőként is és ahol éppen vagy, ott okozol károkat(nem kicsit nagyokat, tegyük hozzá)? Azt a rengeteg sok kárt, amit okoztál, mikor szeretnéd megtéríteni sok embernek? ZÁRD be a fórumodat!!! Semmit sem érsz! Nem tudom, hogy ki foglalkoztat gázóra leolvasóként, de nem lenne szabad ügyfelek között lenned!

Írjunk ki arra petíciót, hogy szűnjön-e meg a TAHO bucka vagy sem és azt majd küldjük el a Facebook központjába, Dublinba! Szerintem arra is lenne jelentkező!