Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viijk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitartásra, szabadságvágy megélésére, s az időlimit nélküli utazásra tanította meg a magyar egyetemista lányt pár hónapnyi és 8000 kilométernyi stoppolás Új-Zélandon. Mindig csodálattal tölt el, ha olyan emberekkel hoz össze a sors, akik bátran nekivágnak a világnak, akár egyedül is. Stoppal…..
viijk 2020.02.26 09:35:34
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: szia! Igen, ilyen sztorikat már én is hallottam. Változó egyébként. Mármint sokszor/általánosságban tényleg előny nőként stoppolni, de ez tökre a sofőrtől függ. Hallottam már azt is, és tapasztaltam, hogy nőként egy perc alatt felvesznek, de volt, hogy vártam órákig. Az se mindegy, mit sugall a kinezted. Nekem sokan mondták, hogy a hátizsákomat látva gondolták, hogy utazó vagyok, így biztonságosabbnak érezték, hogy felvegyenek. És szerintem egy csajjal hamarabb is kezdenek ki, bár eddig ez is csak kb 1%. Te stoppoltál már? A várakozás is izgalmas tud lenni. Ha elérek a türelmem határáig, mondogatom, hogy csaak egy sofőr kell. És feladni meg nem lenne jó érzés.
Végülis sosem tudjuk meg, hogy az a sofőr, aki a kommentedben szereplő lányt felvette, a srácot is felvette volna vagy sem :)