Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szín Emma

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Témánk a 2017-es The Babysitter című horrorkomédia, ami elborult trailerével hívta fel magára a figyelmemet, na meg persze Samara Weaving főszereplésével, majd még elborultabb cselekményével biztosított helyet magának egy kritikára. Engem megvett kilóra, és nem vagyok egy pihe, mondom miért. A…..
Témánk a Netflixen elérhető 2018-as Hold the Dark című akció-horror-dráma-thriller, aminek trailere abszolút berántott, IMDb értékelése meglepett, Metascore pontszáma pedig elkötelezett, hogy megnézzem. Meg nem bántam, de sok köszönet sem volt benne... A történet Alaszkában játszódik, ahol farkasok…..
Témánk a Netflixen elérhető 2020-as akciófilm, a The Old Guard, amely olyan sztárokat vonultat fel (pazarol el), mint Charlize Theron és Chiwetel Ejiofor egy elképesztően gyenge kidolgozottságú film kedvéért. A történet szerint az emberiségben születnek halhatatlan emberek, akik évszázadokig élnek…..
Témánk a július 10-én az AppleTV+ kínálatában debütált, Tom Hanks nevével fémjelzett Greyhound, ami a mozivásznak helyett tette át székhelyét a streaming világába, ami lehet, hogy nem is volt akkora baj... Az igaz történeten alapuló film témája hiánypótló volt, ugyanis a II. Világháború alatt…..