Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evetke_85

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Evetke_85 2020.02.19 17:46:44
Kedves Macska- Fogó, kedves olvasók,

*KÉRLEK SEGÍTSETEK!*

Szeretnék megmenteni egy cicust, aki a munkahelyemen él. NAGYON VAD, nem engedi magát simogatni. A szomszédból költözött ide, finom ételeket kap, sajnos kint éldegél habár jó kis hely van neki kialakítva.

A cica mindkét szemén szürkehályogot véltem felfedezni pár hete. Azóta a jobb szeme kitisztult a bal szeme viszont kifolyt. A tulajdonos orvost hívott, aki csak ránézett és azt mondta rossz állapotban van, el kell altatni. Szerencsére nem tudták megfogni -harapott, csikart, elmenekült.

Sajnos a macska nagyon vad, kezelésre kéne hordani. A tulajdonos felesége gondoskodik a cicáról, szeretné meggyógyítani, de a korukból kifolyólag a saját maguk ellátása is nehézkes.

Segítséget szeretnék kérni! A blogban olvasottak alapján próbálom megszelídíteni a cicát, de hát ugye munkaidőben nyilván dolgoznom is kell, nem tudok vele sokat foglalkozni; pedig kellene, mert így nem tudom befogni, hogy orvoshoz vigyem.

Tanácstalan vagyok mit tegyek? ...az orrom előtt vakul meg és altatják el, miközben fél szemmel még nyugodtan élhetne.

Van-e olyan hely, ahová ennyire vad macskát be lehet 'fektetni', hogy meggyógyítsák?

Van-e bármilyen szervezet, aki tudna segíteni, hogy befogjuk és megmentsük?

Kérlek szépen Titeket segítsetek ki elérhetőségekkel, vagy tanácsokkal, hogy legyen előremozdulás az ügyben! Elérhetőségeim: t.eveli85@gmail.com; +36 30 6462906

Segítő közreműködéseteket előre is megköszönve!!!
Evetke_85 2020.02.19 19:41:19
@Macska_fogó: Köszönjük szépen a gyors reakciót. Óbudán van.