Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AZso

192 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tériszony bejátszik? ...akkor terápiás célzattal irány Arizona, ahol már 2007 márciusa óta látogatható a Grand Canyon fölé beívelő üveghid, a Skywalk.   Minden para nélkül tekinthetsz le a lábad alatt tátongó cirka 1200 méteres mélységbe...és az…..
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Meghirdettük a játékot, ezentúl terveink szerint hetente lesz lehetőség nyerni valamit a leggyorsabbaknak. A kérdések persze, hogy a TV2-es műsorokkal lesznek kapcsolatosak - ez nem részrehajlás, hanem egyzserűen Mónika-alakú bögrénk nincs raktáron. A mai feladvány a nemrég véget…..
AZso 2009.04.23 08:11:58
Az F/X nevű kábeles adó levetítette az utóbbi idők legviccesebb B-filmjét a tévében, azt, amiben kígyók vannak, egy repülő, meg Samuel Jackson. A filmben van egy jelenet, amiben Sam a kamerába fordulva ezt bírja mondani. "I have had it with these motherfucking snakes on this…..
AZso 2009.04.22 14:06:11
Noha a néhány napja megjelent legújabb, sorrendeben a harmadik béta OS nem ígért drámai változtatásokat elődjeihez képest, van néhány újdonság, amit érdemes megemlíteni. A fejlesztőkhöz eljuttatott operáciüs rendszer újdonságai a Safari, a Push Notification, és több más…..
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
Halihó, mi a stájsz, öcsém-facsiga? Már rég jelentkeztünk, igen, de Jóska és jómagam is bokros teendőink miatt megint lecsúsztunk a Maslow-piramis csúcsáról. Szomorú dolgok ezek, de talán sok-sok év múlva azt mondjuk: megérte! A mai dolgozat Nadsat olvasónk keze munkáját…..
AZso 2009.03.08 15:17:43
A csütörtök este tízkor kezdődő Helyszínelők jobb eredményt ért el, mint az ugyanakkor futó esti film a Tv2-n. A Viasat3 boncolása, és DNS-elemzése a 18-49 évesek körében 15,3 százalékos közönségarányt ért el, míg a rivális csatorna Jó üzlet a háború című filmje csak…..
A mai nap is főleg a sorozatoké, ez van, ezt kell szeretni, ha valaki mozizni vágyik, nyomjon be egy dvd-t, vagy művelődjön, és válassza az ismeretterjesztő filmeket, amiből szintén akad pár. A délutáni tévézést szokás szerint kezdhetjük A simlis és a szendével (Duna, 16:25), de…..
AZso 2009.02.24 18:00:08
Nem egy álom APR (Apple Premium Reseller) üzletet nyitni Magyarországon. Aki belelát a dolgok menetébe, inkább menne el inszeminátornak, mert persze az agráriumban is cseszegetés folyik, de az kismiska egy bolt felépítéséhez képest. Az Apple ugyanis nagyon szigorú követelményeket…..
comment:com Balra a nap nyugszik 2009.02.09 16:30:00
Kezdjük ezt a nyamvadt hétfőt hősökkel és legendákkal, hátha fellelkesülünk mi is. A Duna TV-n ma indul egy angol ismeretterjesztő sorozat Hősök és legendák nyomában (19:00) címmel, amiben Michael Wood regényes utazásra indul a múltban, hogy felfedezze a négy leghíresebb…..
Barack Obama megtarthatta Blackbarryjét, bár a titkosszolgálatnak eleinte nem tetszett az ötlet. Az amerikai elnöknek azonban annyira hiányzott mobilja, hogy visszakönyörögte azt. Ráadásul a CNN szerint egy új, a forgalomban nem kapható Blackberryt kapott, mellyel egy gombnyomással…..
Kivételesen nem beküldött levelet kaptok ezúttal, mert képbe került egy nagyon aktuális téma. Ugyanis mai napon először, délelőtt 11 órától elrendelték a korlátozásokkal járó szmogriadót Budapesten, mivel igen szar a levegő, beszorult a mocsok, száll a por.további részletek:…..
Sokan kérdezték, mi meg utánajártunk, hogy hol marad az NCIS 5. évada. Az alábbi bíztató választ kaptuk a Tv2-től:Az 5. évad folytatásának (100. rész) a jogkezdete valami oknál fogva 2009.03.01., amely azt jelenti, hogy március 2-án már az új epizódokat láthatják a sorozat…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Belsőség Gyilkos holttér 2009.01.02 01:34:52
  A német ADAC egy friss baleseti statisztikához kapcsolódó körképében az A-oszlopok vastagságát és a miattuk létrejövő holtterek veszélyességét vizsgálta. A legrosszabb típusok − a Mitsubishi Colt, a Fiat Idea és a BMW Z4 − szinte a fél utcát kitakarják. De…..
Egy élménybeszámoló LÁrpitól:12-en nekivágtunk és remélem senki sem bánta meg! Mátrafürednél kisebb volt a locspocs, mint vártam, persze cseppet sem bántam. Irány a Kékes a kék+-en, volt hó rendesen. Aztán kaja, majd egy hátsó kerülőn kék, kék+, sárga+ útvonalon el…..
Beszámoló KisCADMan tollából: Pilis helyett végrehajtottuk a HBSE első Antarktisz expedicóját (Zaki, András, Dani+én). Az biztos hogy nem a HHH-n jártunk, mert a kellemes, vizszintesen eső hó miatt nem tudtam nevezetes pontokat felismerni. Lehet hogy nem ártott volna ha felveszek egy…..