Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slideoSGR

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kérdések hosszú sorát teszi fel a levele végén, teljes joggal. Az OTP ügyfeleként a babaváró hitel felvételéhez, időpontra érkezett családjával a fiók elé, ahol már 20-30 ember ácsorgott, maximum fél méterre egymástól. Messzebb senki nem mert menni, nehogy lemaradjon a bejutás…..
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
slideoSGR 2020.03.10 11:36:09
@Rick Astley: ...meg is érkezett az első más zsebében turkáló majom :))
slideoSGR 2020.03.11 09:09:40
@Reactor: a snorkelinghez szükséges kis szett zsugorcsomagjára is az van ráírva, hogy made for snorkeling. szó szerint :)

az hogy elmegyek biciklizni és elmegyek downhillezni, a magyarban ugyanúgy biciklizés, de ha azt írta volna, hogy szarrá törte a telefonját biciklizés közben, akkor senki nem gondol a downhill-re, és mindenki lehülyézi, mert szombat délutáni napos időben elesett a biciklivel az aszfaltos úton. na. csak emiatt kell pontosítani.
és nehogymár a posztoló legyen a farok, mert űz egy sportot, amit megnevez normálisan, és kizárólag csak te nem akarod megérteni.
slideoSGR 2020.03.11 13:03:59
@Opportunista mikroba:
"Frusztrált hozzászóló: Karib-tenger említése = hencegés
Nem frusztrált hozzászóló: Karib-tenger említése = csak egy adat"
Köszönöm, ismét egy a vélemény.
Nem tudom felfogni, hogy ha valaki a Karib-tengerre megy, miért kell azonnal agyonverni kommentekben? A frusztrált niemandokat az égvilágon senki nem akadályozza attól, hogy tanuljanak normálisan, diplomázzanak le valamilyen gyilkológép szakon, aztán ronggyá keressék magukat és menjenek Karibolni. Sőt, még az se kell hozzá, hogy gennyesre tanulják magukat, csak jó ötletek, jókor jó helyen, és nem hétköznap délután hazamenekülve a 8 órás munkaidőből rögtön sört pattintani.
De neeeeem, valaki nem csak Széplak-alsóra utazik, onnantól fogva egy újgazdag köcsög, akinek nem lehet problémája a telefonjával, ami, mint már fentebb kiemeltem, HUAWEI!!!! Ha hencegésre hajlamos újgazdag idióta lenne, akkor bárki elhiheti, hogy nem hüvejjel nyomulna.
De nyilván itt a kommentszekcióban már évek óta nem a konstruktív megoldási javaslatok, hanem a frusztráció kiélése játszik...
Coming out: a Homár anyja is vett már teleshopos mágneses derékaljat, meg bevásárlókocsit is és hát azoknak is pont az lett a vége, amire számítani lehetett. Olvasónk sem tudta lebeszélni az anyukáját arról a "mindenki számára megfelelő, univerzális, fájdalmakat megszüntető" tartásjavítóról, aminek…..
slideoSGR 2020.03.04 09:28:14
@ekat: az alinak elég rossz a reklámja. valóságban viszont én rendelek sokféle helyről, az egekig magasztalt Gearbest, Banggood és társai nem hajlandóak értelmes módon eljárni, ha valami hibás.
Ezzel szemben az Alin van egy rendes "verseny", soha az életben nem volt negatív tapasztalatom, sok száz rendelésen vagyok vagyok túl, ha valami probléma volt, egy levél az eladónak és azonnal kérdezte, visszautaljon, vagy újraküldjön, csak nehogy rosszat írjak róla. Ez sokszor előfordult, volt, hogy több hónap elektronikai eszköz használat után.
Emellett értékelem a posztoló megoldását, mert általában az emberek
1. vagy Kínából rendelnek ócsóért, kivárva az időt
2. megveszik itthon drágán, rendes boltban, mert nem akarnak/tudnak várni, és nem érdekli az ára.
De hogy valaki ennek a kettőnek pont a rossz kombinációját csinálja meg, az parádé :D
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
slideoSGR 2020.02.19 21:08:45
@Szubrina: Okay, tromfolj csak, az növeli az önbecsülést.
Egy szóval nem mondtam, hogy állattal kitömött kabátot veszek, de kiismertem az eszmefuttatásod, inkább nem is mondok semmit :D
Miért mentem a blogod után? Magam sem tudom, megbántam. Kiszúrtam, amikor ránéztem az adatlapodra, kíváncsi voltam, ennyi sületlenséggel hogy nem vettem eddig észre a hozzászólásaidat, kíváncsi voltam, mióta öntöd ezt az iszonyatot a Homárra.
Nem bírom ki, ezért végezetül, csak hogy mutassam, az önbecsülésed kissé nagyobb, mint az önkritikád:
“A helyesírásom elsőosztályú” —-> mazohista
no comment :D
slideoSGR 2020.02.19 23:30:02
@Szubrina: “elmondom még párszor hogy különleges meleg hógolyó vagyok, hátha leesik mindenkinek.”
nem akarom lehugyozni a tüzeset, de szerintem senki nem irigy arra, hogy módszeresen a széllel szemben pisálsz, mert ez a fixa ideád :)
az aprópénzesnél meg nem megvédted azt a majmot, hanem kinelentetted, hogy ilyen elmeroggyant férjet akarsz, akinek ilyen baromságokra van szabadideje. polgárpukkasztásból. gratulálok :))
slideoSGR 2020.02.19 23:45:14
@Szubrina: a blogodról egyszer esett szó, azóta nem emlegettem. nyugi, én, mint középszerű nem leszek a negyedik olvasód.
jó éjt! biztos marad még valahol valaki, akinek céltalanul onthatod a gyűlöletet :)