Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgregory

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görkorcsolya Tavaszi program 2012.03.11 17:27:00
Április 1: Pozsony félmaraton (17 km)Április 9: Húsvéti körözés a Stadionnál (55 - 110 km)Május 6: Tour de Tisza-tó (55 km)Május 12 (???): Balaton nagykör (130 km)Május 18-19: Békéscsaba - Arad - Békéscsaba (2x100 km)Június 2: Tour de Pelso (80 km) Ki mire jön?..
hgregory 2012.03.13 22:18:42
Persze, hogy a Winken idén nincs görkoris szám...

Állítólag ezen lesz görkoris futam, de nem bírom kideríteni hogy hol és hogy hány km.
polythlon.elte.hu/content/view/535/1/

Tavaly volt Győrben a Decathlon-Büchl félmaratonon görkoris futam is (asszem 7-10 km?), lehet hogy idén is lesz. Mondjuk tavaly nem voltak a helyzet magaslatán, pl. nem mérték az időket és csak az első három embert írták fel.
hgregory 2012.03.13 22:36:15
Hmmm, tavaly volt Zsirán görkoriverseny. ( www.zsira.com/content/g%C3%B6rkorcsolya-verseny ) Lehet, hogy idén is lesz?

Ami még jobb ebben, hogy onnan 0 km-re van a lutzmannsburgi rolling area.
Marci írt nekem, hogy barátjával már többször körbe korizták a teljes Balatont. Július közepén lesz a következő megmérettetés. Nagy újdonság az előzőekhez képest, hogy a Viiroll ( www.viiroll.eu/index.html ) magyar fejlesztésű speciális korikkal fognak menni amit a cég…..
Hgregory küldte ezt a szuper leírást egy osztrák határmenti korizási lehetőségről:Gondoltam írok egy olyan helyről, ami közel van Magyarországhoz, mégis kevesen tudnak róla. Ez a Lutzmannsburgból induló Skating Park - Rolling Area (http://www.skatingpark.at/ ). Lutzmannsburg egy…..
hgregory 2011.05.20 12:39:33
@kg_kilo: Mit szólsz majd akkor, amikor végre megszülöm a szlovén tengerparti korizásról is a leírást? :D:D:D
hgregory 2011.06.18 18:16:06
@Alex Hope: Én már koriztam Bécsben, noha nem túl sokat. Szerintem akármerre mész, ott csak jó lehet :D Úgyhogy nem aggódnék a helyedben. Amúgy úgy tudom a Donauinsel népszerű hely a korisok körében.
 Kilo küldte ezt a szösszenetet, hátha tetszik valakinek és eljön benzinpénzt osztani többfelé :)Lapozgatom a naptáramat (na jó, nyomkodom a gombokat...)Mindjárt itt a nyár. Vagy itt is van már? Kellene valami jó kis verseny... olyan rég volt a Tisza-tó, hogy el is felejtem…..
Hgregory újabb túraleírása, immár rengeteg tájékozódást segítő fényképpel kiegészítve:Tegyük fel, hogy Veszprémben a kistescótól indulunk, oda talán mindenki eltalál. Rögtön szemben is találjuk magunkat az egész út legmeredekebb emelkedőjével, aminek a tetejére érve…..
 Június 26-án vasárnap Bécsben lesz maraton, félmaraton, 10 kilométeres verseny. Előtte lévő pénteken megismételhetjük a tavalyi nagyon jól sikerült Péntek Esti Korizást (Friday Night Skating - FNS). A tavalyi videó:www.youtube.com/watch..
 A siófoki futóversennyel együtt idén is lesz görkorcsolya verseny a maratoni távon. A korisoknak 6 db 7 km-es kört kell teljesíteni. Ha jól látom a térképen, hatszor kell végigmenni a hosszanti irányban csíkos macskakövön (Petőfi Sétány) ami mindig megvezeti a korit és nem…..
Alapszabály, hogyha jóízűen és még sokszor szeretnél párizsit fogyasztani, soha ne olvasd el az összetevők listáját. Tomi valamilyen oknál fogva túl bátor volt – jutalma pedig nem maradt el, a bőrkék és disznókörmök között érdekes összetevőre talált. Sziasztok!…..
hgregory 2011.02.04 15:09:28
Na ilyenről sem hallottam még, hogy a vizsgabiztos rosszul tudja, buktat, aztán a tanuló új vizsgáját neki kell állnia. Márpedig Krisi erről számolt be. Az új vizsga eredményéről még nincs hír, reméljük, nem szórakoztak vele a kollégák szolidaritásból... Érdemes elolvasni…..
hgregory 2010.06.15 14:46:39
@atompyka: Persze, a kérdés inkább arra irányul, hogy a Szüret utca felől később érkező nem tudhatja, hogy az adott balra bekanyarodni kívánó honnan is érkezett (szemből vagy pedig megfordul). Egyszerre két ellentétes szabályt nem feltételezhetünk, mert akkor koccanás lesz a vége.
hgregory 2010.06.15 15:02:47
@cso zsi: Na jó, de amikor bent van a jelölt helyen, akkor is vonatkozik ez rá?

De vonatkoztassunk kicsit el. Szerintem azon a helyen nem megadni a Szüret utca felől jövőnek az elsőbbséget rizikós. Nem biztos hogy látja a messziben, hogy a szemben lévő utca egyirányú, és feltételezheti, hogy kanyarodási szabály van. Elsőbbségünk meg csak addig van, amíg meg is adják nekünk.
Kilo barátunk hírlevele:Most vasárnap (06.13) a szlovákiai Michalovcé-n (Nagymihály) rendezik a LifeInline Tour következő versenyét. A sorozatban a felnőttek számára 10 és 21km-es versenyek, míg a gyerekek számára 1-3-5 km-es távok szerepelnek, éves szinten összesen 11…..
Görkorcsolya Zalakaros Maraton 2010.06.09 09:00:09
Remélhetőleg a 2010. július 24-én Zalakaroson megrendezésre kerülő Kis-Balaton túrán idén is lesz görkorcsolya szám a 30km-es távon. Az útvonal nagyrésze országúton zajlik, minimális autóforgalom mellett. Emelkedők, lejtők nincsenek, vagy csak nagyon minimálisak, fékező…..
 A honlap alapján végre szép napos és csapadékmentes időben sikerült megrendezni Budapest talán egyetlen görkorcsolya versenyét. Képek, eredmények:www.futanet.hu/7.-generali-duna-parti-futogalaLátszólag én is ott voltam, de nem...
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
hiper Önkiszolgáló pénztár 2010.01.08 08:09:00
Az önkiszolgáló pénztárgépről volt egy nagyon jó cikk az Origón. Röviden összefoglalva: nyugaton már alkalmazzák ezeket, de Magyarországon nem merik, mert egyrészt nagyon drága a telepítése, másrészt meg – most hogyan is fogalmazzak finoman – a vásárlók…..
hgregory 2010.01.09 10:46:53
@KáKá: Ne hazudjál léccives, mert Koperben a Mercator Centerben is van önkiszolgáló pénztár!!! :D
  Klasszul összerakott szpot a Budapest Business Region imázsvideója. Lehetne kötözködni, hogy vajon mit szedtek be a szereplők hajnalban, hogy kora reggeltől késő estig teli szájjal röhögnek megállás nélkül, de lássuk be: egy külföldnek szánt arculatépítő filmecskében…..
Bár ugye mint írtuk, bizonytalan ideig nyaralunk, most mégis megtörjük a csendet. Ennek oka, hogy amikor felfedeztük az Árkádba érkező dán divatmárkákat, feltettünk magunknak egy csomó kérdést: Vero Moda és a Jack Jones. Mindkét brand a dán Bestsellerhez tartozik, az előbbiért…..
A legegyszerűbb persze az lenne, ha a házak meg a bútorok csak úgy nőnének. Végül is van ilyen, igaz úgy tűnik sokkal több macera van velük, mint a hagyományos technológiákkal. Egy-két példát már betettem a napi linkek közé, vagy a linkblogba, de a DRB most egy nagyon klassz…..
Egy éve indult az Urbanista, ami nem csak az öntömjénezésre ad kitűnő apropót, de arra is, hogy egy kis reciklálással ússzam meg a napi posztot. Ami a statisztikákat illeti, ez volt az első poszt a blog történetében, ez meg a legutolsó. A kettő közt közel nyolcszáz bejegyzés…..
hgregory 2009.08.20 17:02:43
Eredetileg azt terveztem, hogy a Veszprémi Utcazene Fesztiválról komoly butikos anyagot fogok készíteni, de aztán mivel egyrészt negyven fok volt (kivéve szombaton, amikor ránk szakadt az özönvíz), aminek következtében a fesztiválozók 99%-a fehér atlétatrikóban és rövidnaciban…..
A héten bementem a Women'Secretbe ahol az összes eladó, illetve benn válogató nő úgy nézet rám, mintha véres henteskötényben léptem volna be egy vegetáriánus világkongresszusra. Pedig nem is női titkokat akartam kilesni, csak a nemrég debütált férfi kollekciót szerettem volna…..
"Ez se nem bűncselekmény, se nem szabálysértés. Nem történik kényszerítés, nem történik pénzbeli juttatás és nem történik illegális, nem kijelölt helyen. Ez közös megegyezés; csúnyán fogalmazva üzlet." - kommenteltea Szexért albérlet vagy csak nagyon jószívű…..
A múlt héten a Corvintetőn járt a Bpbutik csapata, hogy megnézze az Égboltot. Mármint az üzletet. Ez nehezen jött össze, mert Dá késett, Rufufu meg a hatkor nyitásra azt hitte, hogy akkor adják át az üzletet, és a nagy kavarodásban véletlenül pont az üzletvezetővel sikerült…..
"A ruházati termékeket forgalmazó nagyobb cégek közül a Tesco bonyolította a legnagyobb forgalmat a ruhaneműk piacán 2009. első negyedévében." - írja a Világgazdaság, ami azért válság ide, válság oda elég meglepő eredmény. Az amúgy is elég lehengerlő árakból…..
Szerintetek ez a nem túl bizalomgerjesztő farkas milyen öltözetet díszít? Na és ez a mongol lógyilkos? A hajtás után eláruljuk. A vicsorgó farkas szélesebb perspektívából egy nem kevésbé rémisztő férfi pólót díszít, a mongolok pedig kissé paradox módon egy buggyos…..