Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibéériusz

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a dánok elleni meccsről nehéz volt valami okoskodót írni, a stockholmi  misszió értékeléséről pláne. A játék képe alapján két formán kívüli ellenfél, magunkhoz képest összefogott játék, a vége mégis fogcsikorgatás. Ezúttal az egy pont langymelege sem…..
CERN, a metélt - állítja az elvetemült Crunchy Frog. Megkövülten állunk az ilyen mérvű humorgyilkosság láttán, aztán atomizálódunk. Crunchy Frog azonban nem adja fel és elsüti a hét legrettenetesebb, hétrét görnyesztős kegyetlenségét:Egy ember Genfben az utcán azt kiabálja,…..
Tibéériusz 2008.09.11 15:12:37
Kommentben is, levélben is ajánlottátok a Mud and Blood 2-t, ezt a remek kis stratégiai játékot. Valós időben (és ha jól vettem le, világháborús környezetben) kell mozgatni katonákat, a lelőtt ellenségekért pontokat kapunk, ezeket pedig jobb fegyverekre és erősítésre…..
Remek félrefordításokat küldtetek be, amiket nagyon szépen köszönök, és sorban ki is fogom őket tenni - rögtön a legütősebbel kezdem. Szerintem ez felülmúlja az összes eddigi gyűjtésemet. Caroline találta az alábbi gyöngyszemet - mit gyöngyszemet,…..
Tibéériusz 2008.09.01 12:26:17
labdabiztos Csicska vagy Bajzát! 2008.08.29 11:09:00
Eredetileg Nyilasi után szabadon a „Nem figyeltünk a szőke gyerekre” címet akartuk adni, mert tényleg így volt, a stuttgarti Lanig fájdalmasan tisztán fejelhetett az első félidőben. A másodikban azután 0-4-nél, összesítésben 6-1-es Győr hátránynál Jens Lehmann…..
Az alábbi levél  a jog által legnehezebben kezelt helyzetek egyikét ismerteti. A pszichiátriai betegek ellátórendszerét jórészt  leépítették, méltatlan helyzetbe hozva mind a betegeket, mind a családot, és mind a közvetlen környezetet. És az illetékesek…..
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
Tibéériusz 2008.08.21 17:55:59
autózz! Jobbra tarts! 2008.08.16 08:15:00
Sok téma kapcsán merült már fel a kérdés sokakban akik itt kommentelnek, hogy hol kötelező a jobbra tartás és mikor. Más-e a helyzet autópályán és lakott területen többsávos főúton? Erre világít rá alant Balázs igen részletesen. De úgyis hétvége van, van időtök…..
Tibéériusz 2008.08.16 10:19:15
Javaslom, hogy lassan mindenki kotorja elő a szlovák korona apróját a fiókból és december 31-ig ugorjon át egy sztrapacskára a Felvidékre. A hír: augusztus 19-én ismét kettőskereszttel ellátott pénzérméket gyártanak a körmöcbányai pénzverdék. Nem, nem…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
Tibéériusz 2008.08.15 14:25:41
Hisztérikus hangvételű telefont kaptam, mely szerint mindenképpen nézzek rá a levelesládámra, mert ott aztán olyan van, hogy. Hogy mi? Hát egy pina! Nézzük csak, mit ír nekünk Jim koma:Szervusz!Bár tudom, hogy épp a Szigeten vagyol, azért gondoltam megosztom, ma (08.14.) mi esett…..
KisRizsa ugyan szabadkozott egy sort a levelében, hogy mennyire gyér lett a képviccének megvalósítása, de szerintünk egyrészt a Paint-alkotások tengerében ez határozottan jó, másrészt meg tartalomhoz a forma. Vagy valami hasonló. Na és mit csinál éppen a hivatalos magyar Jack…..
Tibéériusz 2008.08.12 14:45:21
killtheradical Tudsz saccolni? 2008.07.30 06:17:00
Lopsz, csalsz, hazudsz! Igaz történet alapján. Szeretem én a magyar államot, annak is leginkább az adóhatóságát. Az Apehet kisstílű dolog szidni, mert dupla hendikeppel indul: szívatják a törvények, rendeletek ellentmondásai és hézagai, és szívatják a lehetőségek, amik…..
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
Bizony ám, egymásnak esett két házlakó a tengerentúlon is, igaz, kissé szemérmesebben, mint a mi Renátó-Bébéévi párosunk és az ikonikus nyuszis baszópapucs helyett is csak egy fehér bokazoknira futotta. Munkahelyen ne tessék elindítani a videót. Az ugrás után a már említett…..
Minden a repülésről szól mostanság Brüsszelben. Nem tudom melyik biztossal szúrhattak ki mostanság egy légitársaságnál vagy a reptéren, de sorjáznak a témában alkotandó szabályokról szóló hírek.Először is itt van a feketelista, amelyre azok a légitársaságok kerültek fel,…..
Tibéériusz 2008.07.25 17:29:18
Nemsokára betör a magyar piacra az ingyenes kenyér. Vajon legközelebb a pékek mennek majd sercliből máglyát rakni az aktuális főgonosz hipermarket elé? Igaz ugyan, hogy az Auchan csak jól járt a dinnyeháborúval (és most a Penny is próbálkozik), de mindezt egészen idáig mi…..
Gyakran előfordul, hogy egyes személyiségbeli torzulásainkat ruhával kompenzáljuk. A képen látható elegáns öltözet azonban teljes emberi mivoltunkat képes eltüntetni. Bár ez a változat inkább hagyományos, természetközeli vadászathoz kompatibilis, egyes belvárosi parkok is…..
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..
Az őszi szemeszter előtt bizonyára rendkívül sokan gondolkodnak abban, hogy albérletbe költöznek, vagy fordítva, kiadják lakásukat, szobájukat. Ez azonban az alábbi olvasói történet alapján úgy tűnik, igencsak kockázatos vállalkozás, van aki odáig merészkedik, hogy…..
Az élvonalbelinek mondott bajnoki labdarugdosgatást azért is szeretem – sok más, arcunkra mosolyt csalogató eleme mellett –, mert 16, magát szakembernek tartó, a magukat szakújságíróknak mondók által is annak nevezett, általában középkorú, joviális úriember hétről…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..