Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aishwaya

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..
Daria Werbowy a Vogue Paris címlaplánya (a címlap emlékeztetőül a tovább után), és most már itt vannak a magazinban megjelent képek is. Az én abszolút kedvencem a Burberry-s (3.) kép. ..
Aishwaya 2009.07.30 20:27:43
Az új Harry Potter film kapcsán, úgy tűnik, a fotósok és a magazinok rájöttek, hogy nem csak Emma Watson lehet érdekes, hanem egy másik szereplő, Bonnie Wright is. Én örülök neki, mert nem nagyon szeretem, ha valakit az egekig sztárolnak, másokat (aki tulajdonképpen ugyanazt…..
Aishwaya 2009.07.23 17:38:09
Hairy Kate és Trashley Olsen (mondtam már, hogy szimpatizálok a Petával? :) hihetetlenül extravagánsan öltözködik, és emiatt valami különlegesre számított mindenki ebben a kollekcióban. Nos, hát ez a prekoncepciónk tévesnek bizonyult, ugyanis nagyon átlagos, már-már szürke lett…..
Aishwaya 2009.02.06 21:10:18
@suo tempore: egyetértek
Tegnap este zajlott a Fészek Klubban a Neonardo Divatperformance. Amikor először Anna mondta, hogy ez performance és nem bemutató kicsit elcsodálkoztam, de öt perccel a bemutató kezdete után már egyértelmű volt, hogy ez a helyes szó rá. A helyszín tökéletes volt, a reneszánsz…..
Október 18-án, szombaton két időpontban tekinthetitek meg a Neonardo divatperformance-t, 17 és 20 órakor. A ruhákat a Táncművészeti Főiskola táncosai öltik magukra, amiket a Vár-Tér Rajziskola egykori, és mostani diákjai álmodtak meg és készítettek el. Téma a reneszánsz,…..
A Viktor&Rolf tervezőpáros olyan dologgal rukkolt elő, amivel eddig azt hiszem még senki nem mert. 2009-es tavaszi-nyári kollekciójukat virtuálisan osztották meg a közönséggel. VIP vendégek, hírességek, divatőrültek, sőt élő divatbemutató nélkül.…..
Aishwaya 2008.10.18 12:38:20
SÜLE KATI Dolce Gabbana kendője 2008.09.26 19:09:00
Most olvasom, hogy az idei ősz-tél nagy slágere a kendő !! Hurrá, már annak aki szereti Csodálkozom, hogy a kendő ilyen hosszú ideig kiment a divatból, pedig emlékszem a nyolcvanas években nagy divat volt.Hát igen, ideje volt előjönni ezzel a kis kiegészítővel előjönni…..
Hamarosan Emmy díjátadó, addig is itt egy kis visszatekintés, az elmúlt évek ruháival.…..
A citromot ma egy Aquascutum kabát nyerte el.Ennyire pink-kabátot már megtervezni is nagy hiba volt, nem hogy megvarrni, árulni, arról meg már nem is beszélve, hogy viselni már tényleg emberség elleni bűntett.Ez annyira rózsaszín, hogy szószerint bántja a szememet...
Stella McCartney két olyan kiegészítővel rukkolt elő az őszi kollekciójában, hogy azt gondoltam meg kell osztanom Veletek. Az első ez a szarvas alakú hátizsák. Nem tudom elképzelni milyen alkalomra és milyen öltözethez venném fel, de az ára csak 85$ ezen a honlapon.A másik pedig…..
OurFashion Művészi műszempillák 2008.08.29 11:56:00
A Shu Uemura márka sajnos nincs jelen hazákban, pedig nagyon különleges sminkeket és szépségápolási termékeket készítenek. Viszont most nem a szájfényeik és szemfestékeik a fontosak, hanem az eddig sosem látott műszempilláik. Én még sosem viseltem semmiféle…..
Stílusiskola, 854. lecke. Kedves gyerekek! Nem biztos, hogy a legjobb választás egy olyan kivágású ruha, amelyhez óránként kell a punciszőrt trimmelni... Főleg nem hatalmas lufimellekhez, amelyek bármikor kibuggyanhatnak.értékelhetetlenÉs ha valaki azt hiszi, hogy szemből, közelről…..
OurFashion Love or hate 2008.08.26 22:30:37
Az első reakció ha meglátnám valakin: Segítség, haj van a cipődön! Vagy az is lehet, hogy valakinek már ennyire burjánzik a lábszőre, esetleg ne adj isten valami más?? Szóval tényleg nem tudom miért kell megölni ezekért a darabokért akárcsak egy legyet is. A cipőket Sergio…..
Hát persze, hogy Japánból. Sztepptánchoz kitűnő. ..
Na ez tényleg mindennek a legalja! (Ehhez a mondathoz tudni kell, hogy nálam 3 dolog veri ki nagyon a biztosítékot a közélet és a divat terén: 1, Ha valaki azt hiszi, hogy Frei Tamás objektív és hiteles riporter. 2, Ha valaki szerint a Cosmopolitan jó és trendi magazin. 3, Ha…..
Akik régebb óta olvasóim, lehet hogy rájöttek már arra, hogy a hüllőket én kimondottan kedvelem, legyen szó teknősről, krokodilról, vagy akár kígyóról (amiket különösen kedvelek)...Keresgéltem olyan celebeket, akik ha nem is vonzódnak, de semmiképpen sem tartanak a…..
"Sziasztok Lányok!1.Kaptam egy Dior cipőt és táskát ajándékba a férjemtől. Love or hate?Hordanátok-e?2.A képen Enikőt látom vagy csak egy hozzá nagyon hasonló modellt? HáthaNektek jobb a szemetek. Megjelent a Woman's Weekly augusztusi szingapúrikiadásában, mint példa…..
A divatházak nem bírják megunni Kate Moss-t. Egy újabb őszi reklámkampány vele. ..