Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ForestG

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél hónapja még tülekedés volt a Startcraft II bétatesztjében való részvételért (ugye százdollárokért keltek el bétakulcsok az eBayen), mostanra viszont boldog-boldogtalanhoz hozzávágnak egy bétakódot. Mi is így teszünk, hála az 576 KByte bolthálózatnak, amitől kaptunk…..
Naplóm ki is vagyok én. 2009.11.23 23:14:00
 Egy kis bemutatkozás.Becsületes nevem Kiss Balázs, alias Forest. Hogy miért is hivnak igy, majd egyszer mesélek, mert mindenki állandóan cseszeget érte ;)Egy kis alföldi falu Helyett Salgótarjánban láttam meg a napvilágot, 1990.április 20.án, pontosan 101 évvel Hitler…..
Naplóm elindultam. 2009.11.23 23:02:39
Nos.Mostanában sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is fejezhetném ki magamat.Mint egyetemista, az időm javarészét elveszi a tanulás. Ez sajnos tény: nagyon nehezen barátkoztam/barátkozom meg vele. Igazából mindig is olyasvalaki voltam, aki azzal tölti az idejét, amit szeret: nos hála…..
A mészárolós játékok szerelmeseinek küldöm a Stickman Madnesst és a folytatását. A játékban tizedmásodperceink vannak arra, hogy lelőjük az ellenfeleinket, aztán ők is lőni kezdenek, és eközben pisztolyunk utántöltéséről is gondoskodnunk kell. Adrenalinlöket garantálva, a…..
Az Armor Games cuccait nagyon szeretjük (lopunk is tőlük rendesen), mert a programjaikkal aránylag könnyen el tudják érni, hogy a játékosnak a fülén csorogjon ki az adrenalin. Az akció-ügyességi műfaj egyik csúcsa az a sorozat, amiben változatos, de csupán négy másodperces…..