Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retro_Vem

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alone in Space megjelent Steam-en! Megjelent első játékom Steam-en, ingyenesen letölthető, ha esetleg még értékeled is, nagyon köszönöm!https://store.steampowered.com/app/2632480/Alone_in_Space_by_RetroVem/..
Elővettem ismét... egy fiatalkorombeli klasszikust, a Nival Interactive magnus opus-át, az utolsó jól sikerült Heroes of Might and Magic részt, az ötöst! Gyere és vigyük végig együtt a kampányt!..
Amikor nem bírsz a sok cuccal:"Can't carry anymore""Where should I put this?"Miért megy ez így a játékokban? Mi lenne a megoldás?..
Mire képes egy gép, ami olcsóbb mint egy AAA játék? És vajon hogy teljesít a 9600 GT a HD 6450 ellen? Mennyit dob ez a konfigon? Nézd meg a videót és kiderül!..
A 60-as évektől egészen 2010-ig mindenféle játékkal (árkád, konzol, PC) kapcsolatos kérdések, max. 25 résztvevő fér be a játékba de nekik mind garantált valamilyen Steam játék (Duke Nukem: Forever 2 DLC-vel, Two Worlds: Epic Edition stb). December 31-én este 8-tól, nézőnek vagy játékosnak is…..
Mire is elég ma egy második generációs AMD A8 APU? Lehet vele játszani? Egy GT 710 erősebb mint az APU? A videóból kiderül :)..
Retro_Vem Egy cyberpunk kaland 2020.11.18 14:10:12
Megnéztem mit tud a Socket 754-es konfigom az előző Socket A-hoz képest. Megérte-e upgrade-elni, fut vajon a Crysis? Kattints és megtudod :)..
Retro_Vem Retro PC #9: Délibáb 2020.06.28 22:17:06
Majdnem Duronnal teszteltem de végül Athlon lett belőle, azért megemlékeztem erről a videóban egy poénos jelenet erejéig  Mit hoznak erősebb VGA-k egy gyengébb CPU társaságában? Lesz pár benchmark, gameplay, poén, minden ami kell...
Retro PC sorozat 7. része: mi az a hybrid crossfire, miben más mint az SLI? Vajon mennyit is ér? Mik voltak a tapasztalatok?..
Retro PC sorozat 6. része, amiben egy High-End Socket A (AGP) konfigot tesztelünk! Lesz poén, benchmark, OC (overclocking / tuning) és gameplay is!  Lesz benne Barton és valami a Geforce 7-es családból...nem abszolút csúcskonfig, de elég erős Socket A és AGP konfig.Tartsatok velem!..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Az autózásban az helyzet, hogy sokan rajonganak hibrid járművekért, amely a hagyományos robbanómotoros és az elektromos technológia egyfajta korszerű ötvözete. Mostani posztunkban azonban nem egy ilyen áhított hibrid szerepel, hanem egy félig ransomware, félig scareware, azaz egy zsarolóvírus és egy…..
Retro PC sorozat 4. része: a legfrissebb VGA driver a legjobb? Ebben a videóban megnéztem nektek, sok tesztet csináltam, van poén és lesz gameplay is, de a lényeg: kiderül, igaz-e a mítosz!..
Kipróbáltam hogy néz ki és mennyire fut jól a benchmark a gépemen egy RTX 2060 Super-rel. Nos, ilyen volt...
Érkezik hamarosan a remake, na de milyen volt az eredeti? Milyen az első mission a remake-hez képest? Nézd meg és kiderül!..
Amíg várjuk a Cyberpunk 2077-et, egy régi gyöngyszemet vettem elő ami bevallom nekem is kimaradt...mostanáig! Magyarul, élőben veletek!..
Megjelent a Final Fantasy VII Remake Demo-ja PS4-re, rögtön ki is próbáltam és végig is vittem az első missziót! Kommentár nélkül. Ha tetszett, és érdekelnének még videók retro PC játék és hardver, konzol vagy hasonló témákban, iratkozz fel!..
Ebben a részben megnézzük, hogyan lehet mindenkinek egy ingyenes DOS retro PC-je, nézd végig mindenképpen a videót, van a végén még extra tartalom! Ha tetszett, és érdekelnének még videók retro PC játék és hardver, konzol vagy hasonló témákban, iratkozz fel!..
Elkezdjük a Need for Speed Porsche 2000-ben az Evolution módot, ahol a legrégebbi Porsche 356-osoktól kezdve végigküzdjük magunkat a bajnokságokban a legújabb 911-esekig!Ha tetszett, és érdekelnének még videók retro PC játék és hardver, konzol vagy hasonló témákban, iratkozz fel!..