Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyvarjas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadott egy közleményt az RMDSZ arról, hogy a menekültkvóta elleni népszavazásra ösztönzi a saját szavazóit. Eldurrant tőle a fejem. Aztán számoltam tízig. Még tízig. Száz után leültem és írtam pár nagyon higgadtnak szánt bekezdést egy erdélyi magyar hivatalos (nem blog, nem fórum) felületre arról,…..
nagyvarjas 2016.05.22 16:23:46
@mobé: Ennél nagyságrendekkel nagyobb bajok vannak az RMDSZ-szel.
Kelet- és Közép-Európa zegzugos tájain sok-sok generáció belénk égett tapasztalata miatt érezzük úgy, hogy nemzedékről nemzedékre újra kell kezdenünk az életünket, vagy hogy apáink és nagyapáink félbehagyott életét és művét kell folytatnunk, befejeznünk. S vannak…..
  Markó Béla tizenkilenc év regnálás után letészi az RMDSZ-elnöki lantot. Ez most már tény, hosszas lebegtetés után tavaly év végén bejelentette, tulipános bajtársaim, szevasztok, ők meg hosszantartó, ütemes tapsviharral [sic!] fogadták a hírt, és az erdélyi…..
nagyvarjas 2011.01.30 12:46:49
@khamul: Ennél sokkal több a polgármesterek és mindenféle képviselők száma, de a kongresszuson csak ennyien vesznek részt, tisztségük miatt hivatalból. Ők a szervezeti megélhetés csúcsa.
Traian Băsescu román és Mihai Ghimpu moldovai államfő   Kétharmad utáni hajnali életkép: a Fideszre szavazó budapesti taxisofőr lazán elküldi az anyjukba az erdélyieket, merthogy most az Orbán állampolgárságot ad nekik, azok meg jönnek, és elveszik a nyugdíját.…..