Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobole

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LeprechaunR beküldésének első darabja már volt, a második meg király:Tegnap (aug. 12) néztem megint a Szellemekkel suttogót, bevallom, hogy én szeretem (még)... Lassan adhatsz neki saját taget :). Ebben a részben két furcsaságot is hallottam, amire először azt hittem, hogy biztos…..
Emlékszik még valaki C.C.Catch-re? Neeeem? Négy méter átmérőjű haj, fekete top, bőrdzseki, és olyan eurodiszkó, hogy Dieter Bohlennek is könnybe lábadna a szeme? I Can Loose My Heart Tonight? Na ugye hogy megvan. Sokszoros húbazmeg-díjas, visszatérő ápoltunk, Zsolt azon…..
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
Bobole 2009.06.12 12:15:49
Subba Értelem nélkül: Feliratos 2008.09.26 08:35:00
  Ezt a zseniális képet most kaptuk és tudjuk, hogy egy kép néha többet mond el ezer szónál mégis arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy próbáljanak kitalálni egy hozzá passzoló képaláírást. A legviccesebbet kitesszük az oldalra.  ..
Bobole 2008.09.26 12:07:24
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..