Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takezó

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dehogyis, még csak az kéne! Alighanem csak egy szép hátteret kerestek a prospektusukban egyik villamosuknak (9. oldal). A kontinens első földalattiját épp azért találták ki, hogy ne rondítsák el vele az Andrássyt. De azért furcsa gondolatkísérlet nem? (Tipp: BDZSH - heti beton)…..
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..
Takezó 2013.02.21 01:23:03
Először is hadd szögezzem le, hogy meglehetősen távol áll tőlem az a fajta politikai irányvonal, amelyet az ELTE BTK HÖK számos tagja, köztük Dávid is képvisel. Éppen ezért az utóbbi napokban a sajtóban megjelent hírek engem is megdöbbentettek és visszataszítottak. A blog másodlagos célja azonban meglep, hiszen pont Dávid munkáját kritizálni szakmai alapon meglehetősen nehéz.

Az első pontban összefoglaltakhoz Dávidnak meglehetősen kevés köze van - nyilván az IK nem vásárolhat fénymásolót, és nem feltétlenül ülnek benne olyan tagok, akik képesek egymaguk összeforrasztani az egyetem vezetés által - egyébként általam sem a legmegfelelőbbnek tartott szempontok alapján - kiválasztott Neptun rendszert.

Azt írod, "kikérdeztek minket" (gondolom, őrsvezetőket) a "beszervezendő gólyákról". Noha te, gondolom szándékosan, negatív konnotációval bíró szavakat használsz, valójában itt arról lehet szó, hogy megkérdeztek titeket, kiket találnátok alkalmasnak IK-tagságra. Ki lenne aktív? Ki szeretné segíteni a hallgatókat? Ki nem lépne ki három hónap után, mert megunta? Semmiképpen sem arról, mint amit egyébként implikálsz, hogy ki a zsidó és ki a Jobbikos.

Noha magam is - igaz, máshol - vezetői, koordinátori pozícióban dolgozom, én nem vagyok csapatjátékos, és jobban szeretem elvégezni magam a munkát. Ugyanakkor abszolút elfogadható, ha egy vezető csak koordinálja a munkát, és bármikor fordulhatnak hozzá kérdéseikkel az alatta dolgozók. Ha ezeket tehát jól végzi el Dávid, akkor ez a kritikád (kiosztja az érdemi feladatokat) sem érvényes.

Az MA-s választások során meglehetősen kevesen jelentkeznek jelöltnek is, így valószínűleg nem volt neki könnyű összeszedni azokat, akik végül vállalták, hogy - természetesen teljesen ingyen - szánnak arra időt, hogy segítség hallgatótársaikat. Mivel azt állítod, bekerültek olyan emberek is az MA-s választások után, akik azóta nem csináltak semmit, nagyon kíváncsi lennék, kikre gondolsz. Az MA-s választások eredménye nyilvános, így nyugodtan megteheted - már csak azért is, hogy megvédhessék magukat, mert így meglehetősen nehéz lenne nekik.
spiritusztesztElőször megláttuk ismerőssel egy kis boltban, éjszaka volt és ott bent is sötét. Azt hittem rá, hogy sprite, mert nem olvastam el normálisan, hawer meg azt mondta rá, hogy spider, mert piros-kék festésű a doboz. Végül mindketten tévedtünk, mert bizony ez a Spirite.…..
Takezó 2009.06.19 13:29:38
Lajos küldte a következő magyar-angol félrefordítást [update: megérkezett a kép]:Meg tudom adni nektek minden félrefordítás öreganyját és királynéját, a vicces baki kategóriájának Csimborasszóját.Egyik tolmács kollégám fotót is csinált róla bizonyítékképpen pár…..
Tulajdonképpen nem igazi naivügyfél, de érdekes üzleti megoldást fedezett fel egy lelkes otthonalvós látogató, aki a Sziget-buszt választotta hazafelé. Kiderült, hogy annyira környezettudatosak, már bezúzás előtt újrahasznosítják a buszjegyeket, azaz elveszik a buszra…..
Nagy siker volt, nagy siker lesz az extrém hőmérsékleten (50C+ szélvédő mögött)  bomlásnak induló hőpapíros parkolójegy. Idei áldozatunk zsemlemorzsa, akinek férjét konkrétan azért büntették meg, mert a szar minősége miatt olvashatatlan jegyet nem vette észre a…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..
Takezó 2007.07.24 13:31:57
Subba Fehér, krémes 2007.02.14 12:51:00
Úgy hírlik, a szuper stylist Lakatos Márk szereti izzadtan, és büdösen vissza szolgáltatni a fotózásra kért ruhákat. Valószínű hordja is őket, ez nem is annyira érdekes, hiszen ilyet egy picit vastagabb arcbőrrel bárki megtenne. Ám az egyik…..
Takezó 2007.02.14 13:17:26
Subba Pinát mindenkinek 2007.02.09 14:56:00
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, varjak fogják kivájni a szemedet. AlmaszüretFókuszban a seggHazai játékosKét forró hölgyPáros torna   ..
Takezó 2007.02.09 15:37:20
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
Takezó 2007.02.05 15:27:32
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
Subba Papp Laci kettő 2007.02.02 14:09:00
A társadalom peches, lecsúszott tagjain nevetni aljas, Európába nem illő cselekedet. De hát olyan viccesen tudnak ordibálni. ..
Antal Imre egyszer személyesen is találkozott az úgynevezett hardcore rappel, illetve azzal, amit néhány kisvárdai legény annak gondolt 1996-ban. Ebben az évben a Ki Mit Tud?-on indult a H40 nevű együttes is, és mit mondjunk, simán Nyomasek Bobó tűnt a legkeményebb arcnak a…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Takezó 2007.01.29 17:26:16
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Takezó 2007.01.29 15:37:37
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
w Tavaszi álom 2007.01.15 13:43:00
Nem csak az MSZP népszerűsége esik, hanem a pártoké általában - védekezik Lendvai Ildikó. A tromfból az hallatszik ki, hogy nincs miért aggódni, a politika egészében ciki, ezen belül ők csak egy picit jobban. A helyében ettõl nem nyugodnék meg. ..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
Takezó 2007.01.03 22:21:08
Subba A hét szava 2007.01.03 14:51:03
PARAFFINGACS - Valami kőolajipari melléktermék, ha jól értjük, de lehet, hogy nem értjük jól. Egyébként se nyúljon hozzá senki, mert az Egészségügyi Minisztérium szerint rákkeltő...
Takezó 2007.01.03 21:08:58