Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganger

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken posztoltunk arról, hogy a SZIE GTK dékánja 4 rokonát foglalkoztatja, valamint ,,ügyvivő szakértő" munkakörben érthetetlenül magas, akár 1 millió forintos fizetésekkel dolgoznak alkalmazottak. Az egyetem azonnal felszolított minket, hogy töröljük a fizetési listát. Most…..
Tegnap megérkezett az éhségmenet a Kossuth térre. A múlt héten indult menet 200 kilométert gyalogolt a hóban-fagyban, Miskolcról Budapestre. A "Munkát, kenyeret" transzparens elég egyértelmű, Borsod megyében se munka, se kenyér ...a Rózsadombon lakó kormánytagok, képviselők meg…..
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Egy Vel Satis mellett ácsorogtunk a Weltautónál, mustrálgatva a használttesztre felkínált gépeket, amikor kicsúszott a számon, én bizony nem mernék beleugrani egy kétszázezret futott dCi-be. Winkler persze azonnal lecsapott: milyen autót is vettem a közelmúltban? Jogos,…..
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
TComment Annyira nem is ronda 2011.11.26 08:01:00
Az új Civic első képeit látva felsírtak a kisdedek, szívrohamhullám söpört végig az intenzív osztályon, egész internetes közösségek vakultak meg. Teljesen feleslegesen, hiszen láss csodát: annyira nem is csúnya. ..
Ganger 2011.11.26 15:13:39
=Daniken=: Távol álljon tőlem, hogy a bajorokat dicsérjem, de én ott nem emlékszem csatolt lengőkarra elég régóta (úgy a 70-es éve közepéig ismerem őket).
Kicsit hondás eszmefuttatás jön, bár nem vagyok az a szó klasszikus, szeppukura is kész értelmében. Igazából én elég sokáig (úgy jó 12 évet) hajtottam egy békalámpás vti-t, voltak vele főleg méretbeli gondjaim, de a motor, váltó futómű páros nagyon rendben volt, (a fék az eléggé fos volt, legalábbis a kocsi többi részéhez képest), a belseje és külseje nem nyerte meg a tetszésemet annyira, de nem is érdekelt különösebben (mert autóformája volt), de a mostani modelleket nézve nem is értem, miért venné meg ezeket valaki, beleértve azt a tényt is, hogy ennek a Civic-nek a facelift előtti verziója a felmérések szerint tele volt hibával (és gondolom ez sem lesz sokkal jobb, hiszen EU-ban gyártják, esetleg a törököknél). Erős? Nem! Jól néz ki? Nem! Tágas, pakolható? Nem a legjobb ebben sem. Takarékos? Esetleg (ha dízelt veszel, ami gondolom cseszettül drága).
A futóművet pedig nem is említem, ha nekem valaki 5M+ ft-ért akar autót eladni, az nekem ne adjon már bele csatolt lengőkart hátra... Itt lehet hitvitákat nyitni, hogy nem is venném észre a különbséget, meg ez is milyen jó, de nem érdemes. Ja, amíg el nem felejtem, a békalámpásnak elöl kettős keresztlengőkaros futóműve volt, és nem egy gagyi McPherson. Bocs.

Igazából ez az egész annak a jele, hogy a Honda kommersz lett, lemondott a régi szegmensről, és inkább a nőket és a metroszexuálisokat/yuppie-kat célozta be, mert innen reméli a nagyobb bevételt. (ld még NSX kinyírása). De szerintem rendkívül nagy hiba a sportos image-et így eldobni, mert helyette lesz belőle egy ilyen Mazda/Toyota féle japánautó, és ekkor már egy dél-koreai modellel is nehéz lesz jól megmérkőznie az ára miatt.
Még a motorokra visszatérve: nem hiszem el, hogy nem lehet jó benzinmotorokat fejleszteni, hajtok mostanában egy 2.4-es Accordot is néha (201 LE-s), és arról a motorról is csak annyi jót tudok elmondani, hogy nem fogyaszt sokat. Ha kell, akkor turbós autókat csináljanak, könyörgöm, de ez a múltra nézve is szégyen.
A képen a "Dr. Abay & Dr. Török Ügyvédi Iroda" honlapját láthatjuk. Ez így már alapból csodálatos ... Dr. Abay Péter és Dr. Török Mónika környezetvédelmi szakjogász férj és feleség, szakterületeik: -     polgári jog (szerződések,…..
Van egy garázs egy régi házban, a II. kerületben, ami egészen két hónappal ezelőttig – persze a benne parkoló, alig pár ezret futott kombi Fabiától eltekintve – valószerűtlen időkapszula volt. A megboldogult apósom garázsa. Nini, egy régi tűzoltóflakon Aurél bácsi…..
Elnézést a hosszabb rovatszünetért, nyár is van, meló is van, az elmúlt hetekben kevésbé tudtam foglalkozni a bloggal. De mostantól visszaáll a normális üzletmenet, jövő héten jön a Darklands, előtte azonban még egy kis E3-utánlövés. Az E3-on ugyanis szokás szerint berendeztek…..
"A párt EP-frakcióvezetőjét a ... munkatársai keresték meg tavaly egy ajánlattal. Százezer eurót, első osztályra szóló repülőjegyeket és egy cég felügyelőbizottságában tagságot ajánlottak neki, ha benyújt egy nekik kedvező jogszabály-tervezetet. S. tagadja, hogy…..
Ganger 2011.03.18 11:31:32
@Spiritmonger: jól mondtad, minden szavad igaz! :)))
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
Ganger 2011.02.22 20:42:19
A taxis vállalatok is panaszkodtak a rendőrség új keletű gyakorlata miatt, miszerint a köztéri kamerák felvétele alapján bírságolnak. Kérdés az, hogy közhiteles-e egy ilyen felvétel, elfogadható-e bizonyítékként? Jobb helyeken a diszpécser szól a járőröknek, és a…..
A lista (menta-lista) szubjektív és tudománytalan. Bevallom, nekem az első négy a kedvencem és borítékolom, ha magas lesz a részvételi arány, az utolsó fog győzni. Várom a szavazatokat, kommentekben pedig lehet korteskedni, és reklamálni, hogy: "miért maradt ki a …..,…..
Ganger 2011.02.11 00:52:38
Idestova 3 hónapja indítottuk el a KatPol blog Twitter-csatornáját. Mivel a szolgáltatás jellegéből fakadóan nem kapunk róla olyan látogatottsági visszajelzéseket, mint a cikkeinkről, arra kérnénk a tisztelt olvasókat, hogy szakítsanak pár percet néhány kérdés…..
Ganger 2011.01.25 18:10:26
    Ha az ember egyszer felveszi azt a rossz szokást, hogy nem hagyja abba az antifasisztáskodást, akkor hiába minden fogadalom, időről időre csak ott találja magát Tamás Gáspár Miklós lábainál valami szobor talapzata alatt. Ez történt velünk is vasárnap a…..
 – Gyerekek, mit is ígértünk a kampányban?  – Semmit, Miniszterelnök Úr.  – Azért valamit csak mondunk!?  – Hát azt tényleg mondtuk, hogy „munkahelyteremtés”.  – Hmm, munkahelyteremtés. Ez jó. Munkahelyteremtés. Az…..
Ganger 2010.11.23 12:25:41
Hoppá, a Telenornál elkezdték a Huawei modemek telepítését? (index.hu/tech/2010/11/23/nem_elerheto_a_telenor/) :DDD
A cikkhez hozzászólandó, véleményem szerint egyetlen járható út van Európa számára, az pedig a koreai iparvédelem, és ipar-állam együttműködés, pontosan amiatt, mert a kínai elvtársak mindent lenyúlni szeretnek, de jogdíjat fizetni, vagy fejleszteni nem.
Pár évtizeden belül a dömpingárakon keresztül (védővámok is kellenek természetesen) leépítik az itteni ipar nagy részét, ezzel megszüntetve a jövedelemtermelő képességünket, emiatt pár évtized alatt elszegényedünk, és mi leszünk a bérmunkás régió (kis hazánk már az).
A budapesti Rákóczi úton az Uránia mozi magasságában található két közért. A 7. kerületben a Kazinczy utca sarkán a nemrég megnyílt Tesco, míg átellenben a nyócban a régi Spar. A józsefvárosi palotanegyed szélén élők Spárba kényszerülnek, az erzsébetvárosi lakók és…..