Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. Klaudia

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt héten a következő nagy márkák jelentették be, hogy nem hirdetnek a következő időszakban social media felületeken: a Coca-Cola, a Levi Strauss & Co., az Unilever és a North Face. Ezzel csatlakoztak a #StopHateForProfit kampányhoz. De miért határolódtak el ezek a cégek főleg a…..
Ezen a héten három termékünket is a figyelmetekbe ajánlunk, amivel könnyen és gyorsan tudtok minél több embert elérni.  Magyarország nem csak Budapest   “Mi, indexesek nagyon szeretjük, ha elmehetünk például szegedi halászleveket összehasonlítgatni, vagy az alternatív zenekarok veszprémi…..
  Az online hirdetési piacot érintő legfontosabb tudnivalókkal jelentkezünk ezen a héten:  az elmúlt időszak után, optimistábbak a cégek, a tévés reklámhirdetések száma viszont csökken, ősztől már teljes gőzzel beindulhatnak a rendezvények.   Optimisták a vállalkozások A GKI…..
Pénteki blogposzt sorozatunkban szeretnénk hasznos és praktikus tippekkel, tanácsokkal ellátni benneteket a hirdetési stratégiátok kialakításának megkönnyítésében. Első posztunkban a televíziós reklám és az online hirdetést fogjuk összehasonlítani, hogy megkönnyítsük a döntést miért érdemesebb…..
  Az NMHH megbízásából a magyar lakosság internetezési szokásait vizsgáló Nielsen által készített felmérésből kiderül, hogy minden 5. magyar internetezik a tévéképernyőn keresztül (is). Az adatokból a következők derültek ki a magyarországi internetezőkről: 19%-uk okostévén keresztül (is)…..
A Dekameron 2020 egy olyan egyedülálló előadás, ami a karantén okozta élethelyzetet dolgozza fel. Ezt a színháztörténeti jelentőségű produkciót a Telekom támogatásával az Indexen lehetett élőben megtekinteni, ami óriási eléréseket hozott. Félmillió felhasználóhoz is eljutott a Dekameron 2020,…..
  Egy kis emlékeztető az IndaMaxról Az Inda Max segítségével nagyon rövid idő alatt, akár 24 órán belül elérheted célcsoportod 40%-át is. Ha a 18-59 év közti korosztályt szeretnéd megtalálni, ami 3 740 374 fővel van jelen a teljes magyar interneten, abból mi, az Indamedia csoport felületein 1 299…..
(Fotó: Totalcar) A 29. Parkoló Parádét rendezi a TotalCar március 8-án a Hungexpon, idén is színes programokkal várják a látogatókat. Az esemény legromosabb sztárvendége az utolsó One More Round epizódban átalakított Golf lesz, amit a készítők hoznak érdekességként. Csikós Zsolt, a TotalCar…..
(Illusztráció: Szarvas, Index) Szabó Zoltán, az Index stratégiai- és kreatív igazgatója ja a Kreatívnak adott interjút, amelyben a podcastekről beszélt. A következőket mondta: “A podcast egy viszonylag új műfaj a magyar sajtópiacon, ezért az Index műsorainak hallgatottsága is hétről hétre,…..