Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pásztor Attila (EX ACT PROJECT)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: www.pixabay.com Miért pont a városok?  Az ENSZ adatai alapján Földünk városai a bolygó felszínének mindössze 3 százalékát teszik ki /miközben a megtermelt energia 60-80 százalékát felemésztik/, mégis átlagosan évente a teljes szén-dioxid kibocsátás 75 százalékáért felelősek. Legalábbis…..
Testünk verejtékezéssel, illetve a kitágult ereken és a bőrön át tud megszabadulni a fölös hőtől: amennyiben ez a két mechanizmus nem működik, meghalunk. Leírva egyszerű, de mégis bonyolult, egymásra épülő folyamatok sorozatáról van szó. Akár a várostervezésben… Van, akinek a szervezete már a…..
A Bibliában található teremtéstörténtet leírja, hogy Isten 6 nap alatt teremtette a világot, a hetedik napon megpihent. Az Úr napjának megszentelése a Tízparancsolatba is belefoglaltatott. Mózes I. könyvében továbbá a fáraó „álma után” azt tartották, hogy be kell vezetni az ötödöt és a 7 jó év alatt…..
Jóllehet 2019. augusztus végén és szeptember első heteiben összesen mintegy 500 milliárd forintnyi EU-támogatás folyt be Magyarországra, ami jócskán javította a magyar költségvetés helyzetét és egy hosszú tárgyalássorozat végére tett ezzel pontot, mégsem tapasztalható azóta újabb pályázati dömping…..