Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerékgyártó Gábor (MEGAKOM)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bécs az európai fővárosok közül a legkedvezőbb bérleti díjakkal rendelkező lakásokkal büszkélkedhet, miközben számos rangsorban a „világ legélhetőbb városaként” tartják számon: a The Economist Intelligence Unit (EIU) éves globális élhetőségi indexet mérő jelentése alapján Bécs 2018 óta harmadszor…..
A kedvenc kávézóm, ami még a legszomorúbb, nyálkás novemberi napon is zsúfoltságig tele volt vidám emberekkel, bezárt. A szórakozóhelyekről ne is beszéljünk. Nincs mozi, színház, könyvtár. Sportolni is csak egyedül, az erdőben mer az ember. Városaink kihaltak. A világ gazdasága romokban. Az egymásba…..
Valamit lépnünk kell! A Collins Szótár november elején jelentette be a 2019-es év szavát, ami a klímasztrájk lett. Riválisának, az Oxford Angol Szótárnak a szerkesztői pedig a klímavészhelyzetet választották 2019 szavának. A választások nem is lehetnének találóbbak, hiszen „ez volt az az év, amikor…..
2020-ban véget ér a jelenlegi Európai Uniós finanszírozási ciklus. Mire számíthatunk 2021-től kezdődően? Lesznek-e egyáltalán EU-s támogatások városok fejlesztéseinek finanszírozására? Milyen célok kerülnek előtérbe – mire készüljenek a városok? Ilyen és ehhez hasonló kérdések egyre inkább…..