Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#seven

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy ilyen Matt Kramer-ihlette feladvány, hogy vajon tudunk-e olyan bort mondani, amiről piacra kerülése idején, pusztán az érzékszerveink tanúságára hagyatkozva, gyakorlatilag lehetetlen megmondani, hogy évek múltán klasszissá érhet. Sokszor hangoztatott vélemény, hogy az a…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
#seven 2010.03.04 14:03:10
Az OB I.-es bajnokságok különdíjait bemutató sorozatunkat a Kósa Kupával kezdtük. Szép sorban megírjuk, kiről is nevezték el a Kósa, a Leveles, a Miklós, a Séra és a Vedres Kupát. Röviden bemutatjuk a névadót, természetesen a játékos és edzői pályafutását is, és a kupák…..
#seven 2009.08.10 15:12:32
francia szűretlen világos búzasör A KK-t a Kerepesi úti Tescóba sodorta a véletlen, ahol meglepve tapasztalta, hogy a korábban kritikán alulian gyenge sörválaszték gyökeres reformokat élt meg, és a ló másik oldalán találva magát eddig a teljes hazai ismeretlenség…..
JAMES HUNT IS DEAD Pez szétb*sz... 2008.08.06 23:32:00
Vorsicht, a németek már a fákon vannak!..