Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopasz Mercis

0 bejegyzést írt és 1166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Kopasz Mercis 2016.03.23 15:14:46
Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a…..
Üdv Mindenkinek! Épp nem vagyok itthon, de az élet nem állhat meg, ezért következzen egy újabb levél. Mivel elég rövid, bevezető sem szükséges.Heló, Az én történetem rövid, és kérem hogy név nélkül idézzék ha idézik... Egy kb. 20 főt foglalkoztató,…..
Kopasz Mercis 2009.03.28 11:59:21
Kopasz Mercis 2009.03.28 12:03:14
@KopaszMercis:

"Mondjuk kellene csinalni egy kimutatast: az EVAs cegek hany%-a adocsalo

Id leirom
0 es 0,000000000001% kozott."


:)))))))))))))))))

Nem konkrétan ők csalják az adót, hanem ők adják a számlákat az adócsalóknak. És jellemzően nagyobb arányban, mint 0,000000000001%-ban.
Sokan követik el azt a nagy hibát, hogy megszokásból közlekednek, fel sem tűnik nekik, hogy megváltozott valami. Nikorene a Lágymányosi híd budai lehajtójánál szembesül leggyakrabban ezzel a helyzettel, megspékelve a szándékosan a bal oldali sávból mindenkin keresztül az alsó…..
Kopasz Mercis 2009.03.26 20:16:27
@Nikorene: akkor miért próbálsz?
Kopasz Mercis 2009.03.26 20:24:16
@Nikorene: köszönöm.
:)
Szp küldte be a Foreign Creature nevű kalandjáték-sorozat első részét. „Remek grafika, helyenként déja vu érzés és sok vér jellemzi” – írja. A déja vu nekem is megvolt, nem keveset merített a Visitorból, csak még annál is véresebb. Egyébként egy könnyű…..
Kopasz Mercis 2009.03.25 16:51:37
@-szp-: az a játék annyira bugos, hogy nem emberi. Két pályán is lefagyott, csak az újraindítás segített rajta.
Kopasz Mercis 2009.03.25 21:18:49
@-szp-: igen.
Amikor átkel a szakadékon (szánkó előtt), valamit rosszul kattintottam, a szakadék mindkét oldalán megjelent a családja.
A végén a zöld gyümölcsnél fagyott yeti ott állt mellettem se nem evett meg, se nem ment se ő, se én sehova.
Mindkétszer újra kellett indítani.
Rövid délután szakítás, sms-ben.A kép innenSziasztok, Ez aránylag rövid, hisz a háttérsztori elég sablonos. Összejövés, jól megvagyunk fél évig - egyszer csak feltűnik, hogy valami nem stimmel, ami egy kommunikációs zárlatban csúcsosodik ki.Számos hiábavaló megkeresés után…..
Kopasz Mercis 2009.03.25 14:00:57
Kopasz Mercis 2009.03.25 14:06:48
@Rebelde:
Vazze, igaz. Akkor én kiegészítek:

Remélem a pasi értékelte, hogy ez legalább 2 SMS árába fájt.
Levente baja a lenti KRESZ táblával (asszem valami olyat jelent, hogy piros és fekete autóval egy időben mindkét irányból behajtani tilos) gyűlt meg, nem is egyszer. A sztori első felével nem is értem, mi volt a baj, záróvonalon, tilosban előzött, a rend éber őrei meg pont ott…..
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
Jó nagyokat kiáltok! :-) A mai napon offolok egyet, de remélem, megbocsátjátok nekem. Írok a Modorosblogról 1-2 háttérinformációt, majd arra is ki szeretnék térni, hogy én hogy képzelem el ezt az egészet.   Nyelvész Józsi és Modor Tibi: Józsit idestova tíz esztendeje…..
autózz! Szőke anyu nem tanul 2009.03.19 16:51:00
A buta ember is nagyon veszélyes lehet a volán mögött, ennek most épp Gábor a megmondhatója. Másrészről viszont levélírónk sem teljesen ártatlan, mert ha picit is, de megpöccintette azt a féket ijesztésképpen. De olvassátok el a sztorit és ítéljetek ti! Miskolc, hétköznap,…..
Kopasz Mercis 2009.03.20 07:43:56
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Kopasz Mercis 2009.03.18 20:11:18
Munkahelyi (T)error Mobbing 2009.03.17 15:00:00
Ahogy igértem, itt a mai napra szánt poszt. Toco főnöke folyamatosan kritizálja és stressz alatt tartja alkalmazottait. Az alábbi problémával fordúlnék Önökhöz: Én egy kereskedelmi cég üzletvezető helyettese vagyok. özel harmadik éve vagyok ebben a pozícióban, és eddig a…..
Kopasz Mercis 2009.03.17 23:00:20
Komment következik innen. Mikewasovski férjét áramütés érte munkavégzés közben, de a munkaadó nem akarja üzemi balasetnek minősíteni a történteket, ráadásul még az is megeshet, hogy eltávolítják a cégtől.A férjemet a munkahelyén megrázta az áram. A munkahelyről…..
Mit szólnál, ha valaki a tudtod nélkül világgá kürtölné az utcán, hogy éppen mennyivel nyomsz többet a kelleténél? Na persze, ha top formában vagy, talán még örülnél is neki, de így a karácsonyi bejgliháj és a farsangi fánkizom felrakódása után nem hiszem, hogy sokan…..
Azt mondja a Napi Online, hogy a pénzügyminisztérium azt tervezi hogy 300 és 700 ezer forint közötti összeggel támogassák az új autók vásárlását, ha valaki 10 évnél régebbi kocsiját cseréli le. A hírt nem kommentálta a minisztérium, vagyis valószínűleg igaz. Ha nem, akkor…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Kopasz Mercis 2009.03.11 17:15:12
@TH: nem _csak_, hanem ez is.

SS meg jelen esetben olyan, mint a szobáztatók.
Kopasz Mercis 2009.03.11 17:36:39
@trewq: nem tudom, nem vagyok mellette. Minden esetre a rokikártyát sajnos jogosan használja, bár a gyereken első látásra nem látszik, hogy rokkant lenne.
Mindig is szerettél volna a tetrissel HD minőségben játszani? Igen? Akkor te mazochista vagy. Ha kipróbálod a Tetris HD-t, tudni fogod, miért mondom ezt. A pontszám az ötletnek jár. (Külön főhajtás Pozsi előtt, aki a fenti képet létrehozta, azóta pszichiátrián kezelik.)..
Kopasz Mercis 2009.03.11 17:45:31
@ViPleX: ezt még vissza lehet hozni nyerőre :)
Négyszemű becenevű olvasónk a munkaadók véleményét tárja elénk. Próbaidő alatt munka helyett nem megyünk fodrászhoz! Kis németországi cég vagyunk: én, egy diszponens fix bejelentve, és pár szabadúszó, attól függöen napra-hétre-projektre, mennyi a munka. A diszpoziciós…..
Kopasz Mercis 2009.03.11 17:12:05
@Pepe83: :))))
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Kopasz Mercis 2009.03.10 01:24:55
Fiúk, értem én azt, hogy sokakat nem érdekel a megfigyelés, de hogy jön ez ide?

Hallottam már olyan férfiról akit nem zavar ha seggbe tosszák, attól én még utálhatom nem?

Tehát, ha azt akit megfigyelnek zavarja, akkor az ő véleményét vegyék már figyelembe, ne mondjuk Gergő77-ét.

@Gergő77: az én telkem például tujákkal, bokrokkal úgy körbe van ültetve, hogy sem az utca népe, sem szomszéd oda be ne láthasson. Ha akarok orgiát rendezek a medencénél, és igencsak sérelmesnek tartanám, ha egy közeli villanyoszlopra például, valaki egy kamerát telepítene, amivel folyamatos megfigyelésnek vetné alá a kertemet.
Kopasz Mercis 2009.03.10 06:09:35
@Sutty !: nincsen semmi abnormális, becstelen, stb. abban ahogyan szarok, oszt mégsem szeretném, ha egy kamera venné és kilőné a világhálóra.
Érted?

Nem csak az utálhatja aki maga nem tiszta úton jár! (járt)
Kopasz Mercis 2009.03.10 17:44:44
@Sutty !: "MÁR MEGINT TÚL LIHEGED A DOLGOT!!! kI BESZÉLT ITT A LAKÁS BELSŐ MEGFIGYELÉSÉRŐL???"

Vazze, és ha én a kertben sz.rok?
Kivételesen nem egy levél, vagy egy hozzászólás következik, hanem egy olyan hír, amelyet eleddig csak és kizárólag  az InfoRádióban hallottam, de úgy gondolom, érdekes lehet mindannyiunk számára. Természetesen hamarosan új olvasói levéllel jelentkezünk. Következzen tehát…..
Kopasz Mercis 2009.03.09 14:19:54
@severina: egy majdnem rokon lány. Gyakorlatilag én tartottam el ez idő alatt.

Az én egyik lakásomban lakott, kapott egy kocsit, meg zsebpénzt.
De így is majdnem leépült mentálisan a végére...
Kopasz Mercis 2009.03.09 17:07:51
@severina: az egy speciális helyzet volt.

Elcsábítottam a stabil munkahelyéről, nyilván kb. dupla-tripla fizetéssel. Aztán olyan kedvező ajánlatot kaptam, hogy gyakorlatilag minden céget el kellett adnom, így az a tevékenység is okafogyott lett amit ő végzett.

A régi helyére már nem vették vissza, így kötelességemnek éreztem, hogy ne hagyjuk magára.


@Macskanátha: ez rohadt jó volt. :))))))
Kopasz Mercis 2009.03.10 13:11:25
@puffancs: "de eljott az az ido is hgoy ulok es engem szolgalnak ki. es innentol mar csak felfele visz az utam. barhol a vilagban. csakhogy ehhez olyam "melyre" is le kellett mennem, ahova a holgyike nem kivan."

Tudod ezért vagy ostoba.
Én néhány száz millióval, működő vállalkozásokkal nem érzem biztonságban magam, te igen.
Baszhatod te is a nagy eszedet, meg a munkatapasztalatodat ha nem lesz állás. Még utcaseprői se.

"A májusban Sárváron nyíló Tesco áruház alig több mint száz álláshelyére ezernél is többen adták be jelentkezésüket - írja a Vas Népe Online.
A középvezetői pozíciókra átlagban négy-ötszörös volt a diplomás túljelentkezés, szakmérnökök mellett tanárok is tömegével pályáztak. Az áruházlánc kommunikációs vezetője a lapnak elmondta, hogy legutóbb 2008 őszén nyitottak új áruházakat és akkor előfordult, hogy meg kellett dolgozniuk a létszám előteremtéséért."
Egy mondat: 1 hét múlva bemutatott a családjának meglepetésszerűen,mert neki nagyon fontos a családja.Ott ültem,és 6 szempár csak engem vizslatott.Meglehetősen kínos volt. A kép innen Az én történetem nem nyúlik vissza régre,mindössze 3 hónapja történt. Hosszú éveken…..
Kopasz Mercis 2009.03.10 06:34:07
@gernika: "Az első éket akkor verhetted a kapcsolatba, amikor látszólag ok nélkül túlságosan kifakadtál a nővér viselt dolgai ellen. "

Szerintem meg ez volt az egyetlen normális húzása. Én ennél direktebben raktam ki a kedves rokonokat.
TV-t kikapcsoltam és a hirtelen csendben eléjük álltam, hangosan megjegyezve: "Aki sokat volt itt, akár el is mehet!"
Volt ugyan egy kis sértődés, de a nyugalmam megér ennyit. :)
A Macenstein készített egy hosszabb interjút egy volt Apple-alkalmazottal, egészen pontosan egy évekig eladóként dolgozó férfival, Mr. F-fel. A beszélgetés egyes részletei a mi szempontból nem különösebben érdekesek, például kevés hasznát vennénk a magyar Apple-kereskedésekben…..
Kétségbeejtővé vált a helyzet, nincs már egy ép nadrágom, amit felvehetnék. Legutóbb például a CIB Bank miatt búcsúzhattam el egy remekbe szabott darabtól, a csudás jubileumi kötvénykibocsátásuk miatt ugyanis megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nem elég, hogy a bank frankón…..
Kopasz Mercis 2009.03.09 13:49:56
@Itt a piros!: "Pusztán azzal rúgták el a pöttyöst nálam, hogy ekkora dobra vernek egy olyan termékkibocsátást, ami a legtöbb ügyfél esetében távol esik az ideálistól, és szeretném felhívni a figyelmet az alternatív megoldásokra."

Te ennyire ostoba vagy?
Ha el akarsz adni valamit, bizony a jó tulajdonságait fogod kiemelni.

Ha van egy szar kocsim, nem hirdethetem meg sok helyen, mert az akkor átverés?

Ha szar vagyok az ágyban, nem öltözhetem divatosan, járhatok edzeni, mert az akkor átverés?


Vazze, te hol élsz? Régen olvastam ilyen butaságokat, mint ebben a posztban....
Kopasz Mercis 2009.03.09 14:15:22
@Itt a piros!: ja értem. Küldetésed ez neked.

Akkor rendben van. Csak tettél volna egy kérdőjelet a cím végére.