Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemrozsa

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Tudorok 4x04 2010.11.02 10:12:00
Henrik és kísérete tovább vándorol Yorkshire-be, ahol a felkelésben való részvételét sikeresen megúszó Sir Ralph fogadja őket. A Pontefract Kastély rossz emlékeket ébreszt Brandonban, aki megtudja Ralphtól, hogy a lázadás számos résztvevője szándékozik a király elé járulni…..
hogyvolt Tudorok 4x01 2010.09.23 09:00:00
London, 1540. A szitáló esőnek nyoma sincs, helyette az izzadó Chapuysban gyönyörködhetünk, aki épp helyzetjelentést ír. Ennek tanúsága szerint Henrik tombol, egymást érik a kivégzések, az sem számít már, hogy ki milyen vallású, ha nem tetszik a pofája. Azt mondják, a király…..
nemrozsa 2010.09.23 13:14:34
@Sin' Dorei: az HBO-n még csak most megy, két rész van vissza az utolsó évadból. Én nem láttam máshol.
A HV-nak meg külön örülök, még egészen frissek az élmények, úgyhogy jó volt olvasni. Köszi
A napsütötte Virginia Ashburn nevű településén nyitunk, van itt minden, mint a "bucsuban", talán azért, mert ez a Télfesztivál. Négytagú családi idillt kapunk a póniketrec előtt, apu és a fiúgyermek elvonul tápért, a szöszi kislányt az anyukája a viszket és a vakar…..
Fiatal házaspár copfos leánygyermekkel ugrik ki egy terepjáróból egy templom előtt, késésben vannak. Odabent már javában megy a mise, leülnek gyorsan az egyik hátsó padsorba. Aztán sorolnak előre áldásosztásra, a kislány bepróbálkozik, hogy ihat-e Jézus véréből, de az apja…..
Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A…..
Szörnyűség, hogy megcsúsztam a hogyvoltolással, és ezt a készítők is tudták ám, és jófej módra összevágtak egy kis emlékeztetőt az előző két részből: Hotch és Morgan beszélgetését a helycseréről, a mindannyiunk által igazán megkedvelt Tamara Barnes nyomulásáról,…..
Tegnap ott hagytuk abba, hogy Garcia gépén a kocka srác kódolt fájlt talált, emiatt felfüggesztés hírét hozta Hotch a kórházba a lánynak és a csapatnak. Hotch távozása után Garcia felül, és elkezdi leszedegetni magáról a műszereket. Morgan próbálja visszafektetni, és…..
hogyvolt Lost 5x03 - Jughead 2009.04.20 22:10:00
Azért is imádjuk a Lostot, mert a készítők képesek egy olyan zseniális évadnyitóra, mint amilyen az ötödiké volt, még egy púpozott lapáttal rátenni, megmutatva, hogy a lendületnek nem feltétlenül kell elfogynia, sőt. A Jughead az egyik legfaszább epizódja az évadnak, amiben…..
hogyvolt Twin Peaks 2x06 - Demons 2008.10.17 10:00:00
Az előző rész végén Harold sarokba szorította a naplólopáson ért lányokat, és kicsit megnyúzta a saját arcát. Hosszú beszédet intéz Donnához, hogy a segítségével már majdnem meggyógyult, de a lány elszúrta a dolgot. Megpróbálja visszaszerezni a halálosan rettegő…..
Cooper ismét rémesen elfeküdt hajjal ébred. Álmában gumicukrot szopogatott, és felébredve konstatálja, hogy az egyik füldugója került a szájába. A fájdalmait (emlékeztetőül: rálőttek az 1x08-ban) jógázással enyhíti, ma fejenállással kezd. Így veszi észre Audrey (szintén…..
Ronette ismét rohamot kap a kórházban, a dokik leszedálják. Cooper egy B betűre lel a lány körme alatt, ami korábban nem volt ott. A zsaruk megállapítják, hogy a gyilkos a szigorú őrzés ellenére is bejutott valahogy a kórterembe. Cooper elérkezettnek látja az időt arra, hogy…..
Cooper kiterítve fekszik a padlón. A legtöbb golyót felfogta a mellénye, de a haslövése durván vérzik. Még magánál van, de mozgásképtelen. Megérkezik az éjszakai szobapincér az esti pohár tejjel. Egy vénséges-vén, csoszogó, szenilis kriptaszökevény (a színész, Hank Worden…..
nemrozsa 2008.09.12 11:31:25
Az epizód ez előző utáni reggelen kezdődik. Audrey Cooper ügynökre les, rá akar hajtani. Cooper leszólítja, és miután megbizonyosodik róla, hogy valóban a lány írta neki a „Félszemű Jackes” üzenetet, kifaggatja a részletekről. Ő ugyanis eddig nem volt képben, hogy…..
Cooper ügynök fejjel lefele lógázva kezdi második munkanapját, Marilyn Monroe-n és a Kennedy-gyilkosságon mereng. Teljesen elégedett a szállodával, a Douglas fenyő terjengő illatától egészen a zuhany nyomásáig, és ezt a diktafonja tudtára is adja. A legfőbb próba azonban még…..