Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brien

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közlekedők igen jelentős részei olyanok, mint a birkák. Egy megindul valamerre, aztán megy utána a többi is, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ha útlezáráson keresztül, akkor úgy. Ha a kamion nem fér el, akkor lezúzza a táblát is, de megy tovább. Maybe sztorija…..
Nagyjából most jutottam el odáig, hogy kipihentem az elmúlt pörgős napok fáradalmait, masszívan a blog körül forgott most minden, csütörtök éjjel még a bloginterjús válaszokat pötyögtem, aztán az autóvadászat élő tudósítása, tegnap meg a találkozó, ezek között meg a…..
brien 2009.11.09 13:39:24
@107!: Szeretnék kivenni abból közös kalapból, mert sikeresen belefutottam a múlthéten az üllői úti felüljáró mellett a parkolóban ácsingozó traffiba :) 70 helyett kb. 90.
Persze a bzi X5-ös volt a hibás (ki más, hát nem is én :D), őt követtem, mert egész jó tempót autózott :D
Na mind1.
Nem szeretnék fizetésekről vitatkozni, de a rendőri szakmához félig-meddig elhivatottság is kell. Szal' azért minden tiszteletem, h azért a kevés pénzért is csinálnak valamit.
Lehet, h annyi pénzért én ki se kelnék az ágyból, pedig ő főiskolát végzett én meg nem.
Mondjuk ha rendőr lennék, csak a prémium márkákat buzerálnám, Merci-BMW-Audi,(buszsáv, mobiltelefon, villamossín, kanyarodóból egyenesen, piros lámpa stb.) és mindegyiknél 300e Ft-ról indulna a bírság :DD
Csak hogy érezze a törődést :)
brien 2009.11.09 14:18:21
@trixilw: Azokra lennék a legbüszkébb. Igaz, h utána mehetnék valamelyik kereszteződésbe forgalmat irányítani a hátralévő életemben :)
Hogy ne érezzük folyton, melyik országban is vagyunk, kell néha egy-egy pozitív sztori, amit ugyan többnyire sokkal kevesebben olvasnak el, mint a hátborzongatóajat. Róbert egy ilyen élményét mesélte el nekünk, úgy rémlik, mintha lett volna már hasonló korábban, de az sem…..
Igazi tetőtől talpig úriemberrel találkozott pár napja Zsuzsanna, aki nem csak egy liter nyálat kapott a szélvédőjére, de még az egyik oldalablakát is megpróbálta betörni puszta kézzel a történetben szereplő jóképességű humanoid. A történet annak fényében különösen nem…..
brien 2009.10.27 17:41:57
@Rocky: Ne tartson vissza semmi, megveszed, ORFK főépületbe magaddal viszed, leszurkolod a 2e Ft illetéket és 3 hét múlva viselésid van rá.
Évek óta (min. 6 éve) van különböző riasztó, amíg lehetett flobert stb. fegyver a birtokomban. Min. 4 éve van viselésim. Elárulok egy titkot, egyszer sem kellett, nem hogy használni, még elővenni sem (kopp-kopp). Hála az égnek. Pedig itt Pesten, hááát, voltak már érdekes helyzetek...anyósomnak pl. így baszták be a Róna u.-ban az oldalsó üveget, valami BMW-s paraszt, mert rá mert dudálni, miután 1 percet álltak a zöldnél (19e Ft mínusz).
@Qkac: erre csak annyit mondok, hogy igazad van félig. Csak akkor viseld, ha használni is mered. Viszont saját tapasztalat, hogy pont azok, akiknek esetleg van éles, az pl. puszta kézzel száll ki a kocsijából, mert szent meggyőződése, hogy az 52-es karja elintézz mindent (ergo, "lebecsüli az ellenfelet"). Akkor hogy oldja meg? Visszaszalad a kocsijához? Pfff...1-es padló és elhúzok a sunyiba.
De nem szeretnék inkább ilyen szituba keveredni...
brien 2009.10.27 21:32:43
@toyotaska: Szerintem tisztázni kellene a fejekben 1-2 dolgot. Ha ilyen helyzetbe keveredek, már ki van készítve, mire odalép az autóhoz, addigra ablak lehúz, cső kidug, ha elkezd matatni a sajátja után, te már előnyben vagy, ráduplázzol, és viszlát.
Ha ráfogok valakire egy fegyvert, akkor az illető nem kezd el a sajátjához nyúlni, vagy ha igen akkor életbe lép az előbbi, ráduplázok és kész. Mi az ami bonyolult? Mindegy, hogy a másik mit vesz elő, te már rég elővetted, és 3 másodperc előnyöd van, aki pöcsöl, az ő lesz.
Ha ő veszi elő, az élest, eszembe se jut elővenni az enyémet (nem vagyok suicid hajlam). Ráadásul, állapíts meg, hogy éles vagy gáz, max. ha te is fegyverbuzi vagy.
Csak a tisztán látáshoz:
www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/fegyverviselesi_engedely.6.php
Ezt meg a kis pöcsözőknek:
www.youtube.com/watch?v=Sll6oxY0WD0&NR=1
Én nem kérek belőle, köszönöm.
A késsel ölni lehet, ha ölni akarok, nem az utcára megyek kocsikázni.
Ezért jó a nagy olvasottság, egyik nap szemtanút szerzünk egy balesethez, most meg a múltkori észak-budai óriásdugón való károgásunk nyomán megtalált minket Snake_Ey3s, aki egyike volt a koccanó autóknak és akit ismeretlenül szidott múltkori posztunk beküldője, amiért nem volt…..
brien 2009.10.22 18:07:54
@énis: Azt hiszem én is így oldottam volna meg a helyzetet, rögtön lett volna munkája a kérdezősködő orvosi autónak :D
Egyébként nem ökölszabály, hogy mindig az uccsó autós a hibás? Vagy az csak akkor, ha rábizonyítják, hogy összetolta a sort?
A követési távolságról pedig már leírták, próbáld meg tartani, pl. váci út 70-es tábla, kicsit többel megy a forgalom (most tekintsünk el a 40-el a belső sávban szüttyögő,kormányt harapdáló, halálra rémült sofőröktől) 80-ról 0-ra 22 m kell. Ha ezt mindenki betartaná, akkor az egy lámpánál egyszerre elindulókból az első autó a DunaPlázánál lenne, míg az utolsó a Westendnél várná, hogy megint zöld legyen :D
Itt egy cikk a követésiről:
totalcar.hu/magazin/technika/kovetesitav/
brien 2009.10.23 10:36:03
@igazi hős: Ez az elmélet pedig meg is dőlt azzal, ha valami mazsola, az 1-es keresgéli, alszik, telefonál, lefullad, és közben a reggeli kávét keresgéli az ülés alatt a "ződnél". Külön-külön még el is megy, de van aki ezt mind egyszerre csinálja :)
A közelmúltban megkértelek benneteket, hogy töltsetek ki egy kérdőívet, amiben kérdeztünk mindenféle általános dolgot életkorról, foglalkozásról, lakóhelyről, blogolási szokásokról, valamint arról, hogy mi az, amit szeretnétek inkább látni itt nálunk, miket javasoltok,…..
brien 2009.10.22 09:08:48
@Mityu: Egyetértek :) Sz'tem 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor kapcsolt be az ABS, úgy az elmúlt 10 évben :)
Azért jó látni, hogy vezetnek olyan emberek is az utakon, akiket megtanított az oktató vezetni, legalább alapszinten. Nem csak a "málnát" szedte össze, azt majd megtanul a paraszt...ja, az én káromon.
Nem kell Colin McRae-nek lenni (nyugodj békében félistenem), de az autósok 80%-a nem hallott még motorfékről, sőt, néha elég lenne csak a gázról elvenni a lábát, de nem, csőgáz-satufék, ez a kettő megy nekik. Semmi más.
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
brien 2009.10.22 00:06:45
@pete_r: @cso zsi:
Inkább ezt kéne a kocsiba szerelni :)
www.youtube.com/watch?v=cjyUfV3W5zk&feature=related
autózz! Kaptunk egy notebookot! 2009.10.20 16:35:00
Ez a poszt most annyira offtopic lesz, hogy nem csak vér nem fog folyni, de még csak autó sem nagyon lesz benne. Sokszor volt már mindenféle nyereményjátékunk, ahol autós navitól kezdve hifi fejegységen meg hangszórókon át több kartonnyi Irsai Olivérig mindenféléhez…..
Tavasz óta folyamatosan rengeteg panasz érkezik a motorosokra, hogy milyen pofátlanok, szabálytalanok, mennek tökön-paszulyon át, mert ők úgyis elférnek. Viasz Major arra mutat rá két videójával, hogy az autósok között is van bőven, aki ugyanezen elv szerint közlekedik, kanyarban,…..
brien 2009.10.06 17:53:17
@Rocky: Ha te is ezen a szakaszon közlekedsz, te szorítsd ki a balról villamos sínen előzőket, én meg a jobbról kanyarodóból egyenesen előzőket, sz'tem két hét után senki se próbálkozna, mert megtanulnák, hogy van 2 "idióta állat" aki nem hagyja őket szabálytalankodni :D
brien 2009.10.06 18:27:49
@i23kovacs: vagy például keress rá így: black-box iris 5003. Linket nem teszek ki, de egy tuningbolt árulja, nem ép olcsó, viszont mindent rögzít. Amcsiban régóta "divat" kamerával rögzíteni az autó közlekedését, már valamelyik helyszínelős sorozatban is volt, ráadásul az asszem wifi-n feltöltötte serverre, de az is lehet, hogy SD kártyás volt :)
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
brien 2009.10.06 12:40:32
@Dövan: kikérem magamnak, nem vagyok suzukis :) bár egy jó swift sportra már csorgattam a nyálam...
brien 2009.10.06 12:42:34
@Novi bácsi: a botozással egyetértek, szöges korbáccsal felváltva, de az autókat ne bántsuk, szegények nem tehetnek róla, hogy ilyenek a gazdáik
Tételezzük fel, hogy mindenki tudja azt, hogy a megkülönböztető jelzéseit használó járművet tilos megelőzni. Volt is már néhány véletlenül elkapott fotónk, amin épp a nem lassan haladó, villogó-szirénázó mentőt előzi egy mégkevésbé lassan, ellenben fokozottan…..
brien 2009.10.04 13:53:20
@vérengző kismalac: ha épp vénát szúrnak és újraélesztenek nem fog száguldozni, mert 3x mellészúr mire beköti az infúziót.
A koraszülött mentőkről pedig ne is beszéljünk, inkubátorral a háta mögött...no comment
a Lacaca pedig 50%-ban autós 50%-ban motoros, ezért mindenütt ott van :)
A dél-afrikai, pályáját éppen csak elkezdő rendező, Neill Blomkamp talán maga sem gondolta 2005-ben, hogy Alive in Joburg című rövidfilmje alapján egyszer egész estés filmet álmodhat a nagy vászonra. Szerencséjére, útjaik keresztezték egymást A Gyűrűk ura trilógia és a King…..
brien 2009.09.27 21:00:43
@Bellagio: Egyetértek. Nagy Sci-fi rajongó vagyok, mindent megnézek...ezt 52 percig bírtam. Ez borzalom. Értem én, hogy szociodráma, meg mindent megértek, hogy ez más és stb...de ez egy minősíthetetlenül szar film.
A 8,5 helyett 0,5 az amit érdemel.
Szerencsére a baleseteknek csak kis százaléka történik autópályán, olyankor viszont sokszor teljes pályazár van. Még szerencse, hogy van egy leállósáv, ahol előre lehet pofátlankodni, mert a sok lúzer nem meri használni. A mentő meg várja ki a sorát, majd mehet ő is, ha a…..
Mint tudjuk, a BKV nem nagyon szereti, ha az alkalmazottai nagy nyilvánosság előtt fejtik ki a véleményüket erről-arról, ezért aktuális levelünk íróját hívjuk csak úgy, hogy "a villamos vezetője". Szegény ember végképp nem tehetett róla, hogy manuálisan kell…..
brien 2009.09.04 14:26:42
@VakondM: ezért próbálok meg úgy haladni, hogy a kerék ne a sínen fusson, hanem inkább mellette. Már csak azért sem, mert dupladeffektem volt egyszer a gubacsin való villamos sínen közlekedésemnél. 1 gumi mínusz, ugyanis javítani már nem tudták, és mivel 1-et nem cserélünk, ezért 1 pár gumi árába fájt a történet. De a mazsoláknak magyarázhatod napestig, hogy miért ne a sínen közlekedjen...pedig csak józan paraszti ész kellene hozzá...mer' csúszik azé' :)
Emléxem, az oktatóm mondta anno, "első szabály, a villamosnak mindig elsőbbsége van, akkor is ha épp nincs, a saját érdekemben", nem is döntöttem még ki egy villamost se a pályájáról :)
Biztos sokan láttátok már al alábbi két videót, amit Don Blasius linkelt be a minap a sörsátorban, de nekem új volt - bár hasonlót már láttam -, ezért úgy gondoltam, így péntek délutáni levezetésnek tökéletesen alkalmasak lesznek. Én jót röhögtem rajta, aztán persze az is…..
Pál két dolog kapcsán kíváncsi a véleményetekre. Az egyik a címben szereplő kérdés, a másik pedig az, hogy miért mindenki előzve akar besorolni lassítás helyett. Ez utóbbit én is megfigyeltem és alkalmazom is, mert lassabban reagálják le azok, akik már csak azért sem…..
brien 2009.09.01 11:08:52
@SilentSound: áhá...szal' még csak nem is rendelhető...akkor azért nincs, így már értem :)
Nemidetartozik, de miért nem jeleníti meg az avataromat? :)
Amikor motoros sztori kerül elő a tarsolyunkból, akkor sok esetben emlegetitek, hogy mindig a motoros a hibás, kérdezitek, hogy miért csak ilyeneket rakunk ki. Volt már fordított példa is, nem egy, de azért ez mégiscsak egy autós blog, ahová többnyire autósok küldenek be mindenféle…..
Visszatérő szófosó levélírónk, Richelieu, megpróbált jófej lenni azáltal, hogy a feleségét és annak barátnőjét elfuvarozza a hétvégi Madonna koncertre, aztán meg vissza. Mindkét irányban belebotlott egy-egy idiótába, íme részletesen: Ez a poszt, előre szólok,…..
brien 2009.08.26 08:21:34
@vivax: tévedés, fábiám volt, céges és saját is, mindkettő 1.2 HTP, megy 170-et is, igaz ott a vége, és nincs tovább :)
@Lexon: @ladarevolution: akkor most a postíró megtalált egy lopott autót? :)
Egyébként írta, hogy szarul emléxik a rendszámokra. Az a fabia nekem is "ismerős", feltéve, ha a narancs RS színre gondolt, és nem a kawasaki ninjaződre :))
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
brien 2009.08.12 15:12:40
@nina2000/ KORRUPTIVITY zRt: én, mint főhülye úgy gondolom, hogy aki ilyen sisakban motorozik, az meg is érdemli...még bringázáshoz se venném fel. Az állkapcsodat mi védi vazze, egy "véletlen" borulás után? Ettél már szilánkosra tört állkapoccsal szívószálon keresztül kruplipürét? :)
Mint mindig a posztoló a "hülye" :))
Itt most tényleg...sisakkal, bankba? Ehhh
@Valaki1: az utcai automatát leszarom, de aki belép a bankba, mindegy, hogy most az előtér, főtér, Roosevelt tér...az már a bankon belül van. Örüljön neki, hogy itt még nem tiszta amerika van, és nem lőtték le azonnal.
De lehetne az is...amerikai forgatókönyv: kint van mindenféle tábla, a sisakos, na az pont nincs, belép, lelövik. Majd a hozzátartozók perelnek a boncolási jegyzőkönyvét lobogtatva, esetleg megnyerik a pert is. Ez már segít rajta?! Nem hiszem :)
Nem a biztonsági őrt védem ezzel, mert tényleg nem IQ bajnokok, de a szabályokat tartsuk be, így sem sikerül mindet, kb. 10-ből 2-őt...
Tudom, tudom, a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket, meglehet, de előbb vagy utóbb következménye lesz.
brien 2009.08.12 15:28:49
@Valaki1: jaja, mentem már így be...de azok csak nyitvatartási idő után működnek. Ergo, nincs senki a bankban, se ügyfél, se biztonsági őr, se senki, nem fenyeget életveszélyt. Ha az automatát/bankot ment kirabolni, tegye, leszarom, sose állnék az útjába, még lehet segítenék is kivinni, a kcsg bank meg rohadjon meg, majd a biztosító fizet :)
De a nyitvatartási időben, az ügyfeleket kell/kellene védeni elsősorban, mert bár itthon a móri eset óta nem jellemző, de láttunk már először bemegyek szétlövök mindent majd kérem a pénzem című bankrablásokat. Nem szeretnék benne részt venni. Mondjuk attól, hogy valaki sisakkal besétál a bankba, még nem fordulna meg a fejembe a bankrablás, max. szórakozott motorosnak nézném, de én nem vagyok bizti őr :)
Ahogy azt nyilvánvalóan mindenki csípőből vágja, Z. is, van a KRESZ nevű rizsázásnak egy 42.§-a, annak meg főleg egy 3. bekezdése, hogyaszongya "Megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési távolságot…..
brien 2009.08.06 18:14:21
Mostanra is jutott egy. Kikanyarodtam az M5-ös kivezetőjén Szeged felé, haladunk szépen, sziréna hang, belenézek a tükörbe mentő. 3-an voltunk a belső sávban. Mind a 3-an kimentünk a külsőbe...mentőnek szabad az út...megint belenézek a tükörbe mit látok...Ford Focus (ezüst) be a belsőbe a mentő elé, mert ő előzi a sort...hogyazajk@rva#d#snydtm#gb@szdtgci...
Itt sem ment 90-nél többet a mentős, a 70-es táblánál, ráadásul koraszülött mentő volt.
Az már csak ráadás, hogy senki nem húzódott ki a külsőbe, ezért egy idő után a külső buszsávot próbálta használni több kevesebb sikerrel, mert ott épp álltak, meg Astrát vontattak 40-el stb. stb.
Gondolom a belsőben mindenki a tecsóba sietett, azért nem ért rá kitakarodni a mentő elől, mert akció van...
Levélírónk, akinek személyazonosságát fedje jótékony homály, elkövette azt a hibát, mint amit délelőtti posztunk főszereplői is, a Balatonra akart utazni nyáron, autóval. Ilyenkor ugye az van, hogy mivel a fél ország oda tart, amúgy sem túl gyors a menet, hát még ha van…..
brien 2009.08.06 14:16:15
@Franky4fingers: Azt hiszem, én is szarok egy kis sünt veled együtt, mert ugyanezt szoktam csinálni :))
A sok nagyképű buzi átnéz, magában legyint egyet, ezt lenyomom, mert kisautóval van, aztán amikor állva marad a lámpánál csak pislog, hogy vajon mit baszhatott el :) Semmit. Csak nem kell lenézni a másikat, mert nem 500LE-s 10 millás autóval van.
@Liberté__73: még több ilyen embert az utakra ,mint te...pár hét alatt megtanulnának nem pofátlankodni :)
autózz! Ámokfutó öregember 2009.07.31 08:31:00
Amit Zoli leírt, attól még nekem is leesett az állam. Azt tudtam eddig is, hogy egy tekintettel is fel lehet hergelni azt, akinek megvan az alaphangulata, azután pedig beindul a lavina effektus és saját magának gerjeszti tovább az indulatait az ilyen idegbeteg. Ha ez párosul azzal, hogy…..
autózz! Bekavar a sávelhúzás 2009.07.14 08:47:00
Olyan témát talált nekünk Bálint, amiről még nem volt szó nálunk, vagy ha volt, akkor valamelyik szombat esti borozgatás során kitöröltem az emlékeim közül. Mindenesetre helye van itt mindenképpen, én is többször találkoztam már azzal a helyzettel, amikor a sávokat erre vagy…..
brien 2009.07.14 13:43:09
@toto26: Az Üllői úton a Nagyvárad tér egyik személyes kedvencem. Most hogy javítják a villamos sínt. Rikító sárgával elhúzott sávok, mennek egyenesen, és nem értik...én meg nem értem, hogy ők mit nem értenek. Mostanában mindennapos is a csattanás.
@ahha: A Műegyetem rakpart nagyon komoly...hányszor nyomtam a dudát már az indulásnál, mert megy a paraszt tovább egyenesen...belém...oldalról.
A legelemibb Kresz tananyag sztem'. De ha a jobbra tartást nem ismerik, akkor ezt a "rendkívül bonyolult" problémát ne várjuk, hogy megoldják agyban.
Gyászhírrel folytatjuk az önfeledt kárörvendést, ugyanis mint az várható volt, a mávosok a mai közgyűlésen nem szavazták meg az 5 milliárdos hiány visszatermelésére irányuló pótdíj befizetését, így a PSZÁF hamarosan felfüggeszti az egyesület működését. A 195 ezer naiv…..
brien 2008.07.25 09:49:43
1. Várom, hogy biztosítót váltsak. 2. Nem csak a kötelező drága hanem a benzin is...így már két ok amiért nem kéne autót tartanom és inkább járnom kéne a tökéletes, olcsó, és minőségi szolgáltatást nyújtó BKV (BKV bérlet=1 tank benzin) és MÁV-al. 3. Sosem fikáztam senkit, azért mert nem a MÁV-nál kötötte a biztosítás, a szüleim se náluk vannak, most köpjem le őket?? Leszarom ki hol köt biztosítást. Mindeki a pénztárcája szerint köt biztosítást. 4. Én nem gondolok másokra csak saját magamra és a családomra, mivel rám sem gondolnak mások, amikor a parkolókban a kocsimat meghúzzák, megtolják, nekinyitják stb. lassan minden elemet fényeztetni kellene a kocsin...Ezekért a károkért ki fizet? Tudom, tudom itt lép életbe az 1.szabály, ne vegyek kocsit...pfff 5. Leírták mi fog történni, mind a Netrisken, mind a Biztosítás.hu-n, ha okt. 1-ig a PSZÁF lezárja az ügyet. 6. Nem pár ezret spóroltam, mert a KÖBE , a POSTA és a TIR elvileg ugyanazt a szart nyújtja, a korábbi Generalis kötelezőmhöz képest viszont a 29e helyett fizetek 9e-t? Az valóban pár ezer...kinek mi a pár ezer... Tudom, tudom, itt lép életbe az 1. szabály, ne vegyek kocsit... A saját kocsimra két biztosítás van, egy kötelező, ami MÁV-os és olcsó, és egy Allianz Casco saját magam bebiztosítására. A lakásról nem beszélve... Ha másnak okozok kárt a biztosító kifizeti (kifizetné ha lenne miből), ha magamnak okozok vagy nekem okoznak kárt, a biztosító kifizeti. Azt hiszem eléggé bebiztosítottam magam. Nem én nyúltam le a lóvét, és egyesület ide vagy oda, én spec. nem kaptam részesedést a nyereségből, és nem tudtam venni magamnak egy új Audi Q7-et. De rajtam kívül még kb. 204.999 db ügyfél nem kapott részesedést.De kössz a felvilágosítást, megyek és tartom markom. Normálisan befizetgetem a negyedéves díjakat, és még kárt sem okoztam, de ez többek között azért van, mert jobban féltem a saját autómat, mint másét. Ha én összetörök valakit, az én káromat magamnak kell kifizetnem, és én is várhatok hetekig a javításra, ergo, inkább normálisan közlekedek, nem úgy, mint a többi Béjemvés,Audis,Mercis, aki a villamos sinről, és buszsávból besorolva próbál leszorítani a saját sávomból. Tényleg, mindjárt le is köpöm magam, hogy lehetek ilyen prosztó, hogy ott spórolok ahol tudok, mert nem mozgáskorlátozottmatricás Lichtensten-i ill. Szlovák rendszámú M6-os coupé-val szaladgálok, 14 kg heroinnal, néhány "megszerzett" ingatlan adás-vételivel a csomagtartómban, és nem hétszámjegyű a fizetésem, hééét? miről beszélek, alulról rugdosom csak a hatot... MÁV biztosítós = kamikáze sofőr, aki direkt belemegy és összetöri a másikat?? Nevetséges dolgokat írtok... De megnyugtatok mindekit váltani fogok, ha PSZÁF engedi...