Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunor_

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes telefoncsörgés-sorozat fültanúi lehetek a mozilátogatók túlnyomó része, hiszen világszerte vásznakon a Fekete telefon, a Doctor Strange első felvonása kapcsán ismerté vált Scott Derrickson legújabb filmje. A Blumhouse ezennel nem spórólt a telefonszámlán, na de lássuk, hogy mindez mennyire…..
Milyen volt? Moonfall - Kritika 2022.04.21 08:00:00
© 2021 - Lionsgate A Moonfall határozottan próbálja minden egyes percét a lehető legkomolyabban venni, ennek ellenére sem a történet, sem pedig annak körítése nem érezteti a nézővel a megoldásra váró probléma súlyát. Tegyük hozzá, az alapötlet talán nem is a legkommerszebb dolog az egészben,…..
©Warner Bros. Mozikban az öt részesre tervezett legendás állatok filmsorozat harmadik felvonása, a Dumbledore titkai, mely a nyitóhétvégéjén remekül szerepelt hazánkban, hiszen mindössze pár nézővel marad el a második, illetőleg csak pár százzal az első résztől. J. K. Rowling legújabb varázslós…..
Milyen volt? PREMIER: Pitt berobban 2022.04.18 08:00:00
Photo by Photo Credit: Kimberley French/Kimberley French - © 2021 Paramount Pictures. All rights reserved. Új hét, új fogyasztani való. Mozik sokaságát árasztja el csütörtöktől Az elveszett város, a Sandra Bullock és Channing Tatum főszereplésével készült romantikus-akció-vígjáték, melyben Brad…..
Photo by Photo Credit: Doane Gregory - © 2018 Paramount Pictures Corporation and Sega of America, Inc. All rights reserved Sonic, a sündisznó újra a magyar mozikban, szám szerint már másodjára és a főhősünktől elvárható gyorsasággal vonzotta be a nézőket a moziterembe. 63 279-en tekintették meg…..
Milyen volt? Rohammentő - Kritika 2022.04.11 20:06:35
Photo by Universal Pictures - © 2021 Universal Studios. All Rights Reserved Nem hiszem, hogy ennyi film után nyomatékosításra szorult volna a feltevés, miszerint Bay igenis ért az akciójelentekhez, viszont ez a film többek között arra is jó volt, hogy az amúgy kilométerekre is észrevehető…..
A film főszereplője Dorka (Marczinka Bori), az elszánt és cserfes kislány nem nyugszik miután megtudja, mostohát kap. Viola (Pálmai Anna), András (Bokor Barna) újdonsült jegyese ugyanis pont annyira gonosz, mint a mostohák legtöbbje a mesekönyvek sötétebb lapjain. Dorka megállíthatatlan, hiszen…..
A kevesebb néha több. Eszmél rá Tom Holland Pókembere az Idegenben alcímet viselő második rész végén történtek után, mikor egy csapásra a köztudatba kerül Pókember kiléte, és ahelyett, hogy egy szűkebb ismerősi réteg, már egy földkerekség tudja ki az a Peter Parker. Az ebből adódó nehézségek…..
Richard Williams (Will Smith), valamint lányai Venus és Serena kis koruk óta állhatatosan és rendületlenül küzdenek azért, hogy a legjobbak legyenek a tenisz sportágában. Szokás mondani, hogy a sikerért meg kell küzdeni, és nincs ez másként ebben az esetben sem, viszont az odáig vezető út nem túl…..
Control FILMKRITIKA: 1917 2020.02.12 21:23:56
By: Hegedűs Hunor Megérkezett a mozikba a legújabb, 1917 április 6-án játszódó háborús film, amelyben két brit katona kalandjait követhetjük percről perce, akik egy rendkívül fontos levelet próbálnak eljuttatni a senki földjén át egy frontvonalra, amivel 1600 ember életét mentenék meg köztük az…..