Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bougheau Tschichka

3 bejegyzést írt és 347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre ismét rájött valaki, hogy az Uralból nem csak choppert lehet készíteni. Az amerikai Icon után most az ukrán Dozer Garage gurított egy nagyot, de tőlük már láttunk hasonlót: ugye, emlékeznék meg a Dnepr customukra? Az orosz bokszer úgy lett teljesen különböző az eredeti…..
Bougheau Tschichka 2013.05.06 23:17:53
@AtoszMester: Szerintetek 50-es papírral magyar forgalomba mehetne?
 A Szilveszter Rallye-n sikerült leülnünk egy rövid beszélgetésre a RallyeSport Bizottság újdonsült vezetőjével. Pénzes Zsolt mesélt a tervekről, arról, hogy mit hozhat 2013 a rali számára idehaza. ORB, Rallye2, RTE és sprintek, katt a továbbra! RD: Ismerjük a…..
Jó egy éve, hogy a Tigázról elindultak a történetek, hogyan szerelik le kamu szövegekkel a gázórákat, hogy aztán lopással vádolják meg a fogyasztókat súlyos százezres bírsággal egyetemben. Ezt a "városi legendát" azóta nekünk is megerősítették  egy konkrét példával,…..
Bougheau Tschichka 2012.10.16 14:46:03
hir.ma/szelhamossag-atveres/ujabb-tigaz-atveres/17856

videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/11/17/Hiteltelen_eljarasok_a_TIGAZ_nal__A_tomeges_gazora_leszerelesek.aspx

www.szon.hu/kelet-vita-a-tigaz-rol/1930528

petyesz.blogspot.hu/2012/04/tigaz-szenvedelyunk-ragalmazas-egy.html

TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ TIGÁZ
Subba Szeva Viktorom! 2012.10.09 15:46:43
Ezt egy szombathelyi informatikus fiú küldte OV-nek a facebook oldalára, de nagyon hamar törölték. "Szeva Viktorom!!!!!!!! ... Most olvasom, hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a…..
Bougheau Tschichka 2012.10.11 09:32:47
@tintamin: HAHAHAHA sok gyáva, beszólni nem képes, munkahelyén elnyomott most erre a levélre veri ki.
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Tamás Galaxyjában egy év alatt pusztult el a GPS-vevő, amit hivatalos szervizben nem garanciálisan 50 ezer forintért javítottak volna. Szerencsére azonban bátran rákeresett a jelenségre az interneten, ahol kisvártatva megtalálta a 0 forintos megoldást: Megosztanék egy saját…..
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
A bulváripar olyan fazonokat termel ki világszerte, hogy az valami hihetetlen, miért pont nálunk ne lenne olyan leharcolt valóságshow-szereplő, aki képes élő adásban, a Bros spontán arra kóricáló kamerái előtt egy számára vadidegen fickó pöcsét fogdosni? A nőt az Éden hotel…..
Emlékeztek a múlt heti hírre, miszerint egy angol bíró arra a megfejtésre jutott, hogy az Apple által perbe fogott Samsung Galaxy Tab "nem olyan menő", mint az iPad, így nem is lehet annak koppintása? Nemrég futott be a hír folytatása, melyet megpróbálunk mindenféle…..
Bougheau Tschichka 2012.07.20 08:59:15
Subba Facebook: Balhé 2012.07.17 10:42:00
Ez volt már? Klasszik cicaharc, acsarkodó rajongókkal, akik pont annyit tudnak a világról, hogy belemennek egy internetes vitába, ezek bármibe, hogy még verekednek is a való életben, ráadásul a kommentek között a tulajdonos is megjelenik.  …..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Teadélután Ne ölj! 2012.07.16 18:15:00
Ezúttal a Jobbik helyett (persze annak egyetértő bólogatásával kísérve) a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (igen, ez egy 2012-ben létező szervezet) vetette fel a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét, melyre "az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok" ezt…..
Sferrarinak köszönhetően megnézhetjük a július elejei Superstars hétvége képeit. A válogatást én csináltam Sferrari három vonatkozó albumából, a szöveget a fotós írta hozzá. Három album készült az eseményről, egy a pénteki körözésről, egy a szombat-vasárnapi…..
Reckl Amál blogja Ő ilyen 2012.05.14 14:24:00
Ti hisztek Szabó Győzőnek? Én alig.Tegnap Hajdú Péternél - akiről nem először állapítom meg, ha nem a saját maga által kreált vacakban tapicskol, nem is rossz kérdező - Szabó Győző drogfüggőségéről mesélt. Szerencsére a színész már bő évtizede túl van a…..
Elérkezett a várva várt pillanat amikor is a Samsung bemutatja a Galaxy család zászlós hajója, a Galaxy S III. Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett az interneten az új készülékről, de annyi már biztos, hogy egy négy magos Exynos processzort és egy 4,5 hüvelyk fölötti…..
Bougheau Tschichka 2012.05.04 08:11:38
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..