Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Acco

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember lánya hardcore Star Trek fan és a kedvenc színészét Benedict Cumberbatchnek hívják, akkor bizony olyan üdvözült mosollyal csücsül bele a fogorvosi székbe néhány órával a film kezdete előtt, hogy olyat a nagyon kedves doktor néni hosszú praxisa során még nem látott.…..
Acco 2013.05.18 13:54:05
Parádés film, én mondjuk eredeti nyelven néztem, mert Anger Zsolt hangja nagyon nem győzött meg (szvsz nincs egy olyan szinkronszínész, aki Cumberbatch pszichopata hangját vissza tudná adni). Sajnos feliratos változat nincs, mert ez egy 3D-s alkotás és 2013-ban nem tudnak betenni egy feliratot. A zene, látvány nagyon tetszettek. Amit furcsáltam, hogy az első trailerből (www.youtube.com/watch?v=diP-o_JxysA) származó Cumberbatch idézet nem volt benne a filmben, pedig nagyon vártam.
Maximálisan egyetértek a poszt azon megállapításával, hogy nem ismerjük a főgonosz motivációit, gondolatmenetét, bár - SPOILER - az öreg Spock monológja lakonikus rövidséggel megmagyarázza.
Egy korábbi posztban már bepillantást nyerhettünk néhány életveszélyes kereszteződésbe, bár a központban akkor inkább a fejlődő országok álltak! A mai néhány perces videó egy zsúfolt, New York-i kereszteződésben készült, egy olyan projekt keretében, melynek célja…..
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
Próbáltam magam kivonni az új Lorenzo Lamas film hatása alól de nem tudom. Ezt meg kell néznem, azonnal! Ahol ilyen jelenetek vannak, az a film koronát érdemel! ..
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..
Acco 2009.04.12 21:26:17
A világbajnokságra 8 védővel és 14 csatárral megyünk, ez a legvalószínűbb változat, mondta blogunknak Énekes Lajos. A válogatott edzője az eddigi felkészülési mérkőzések tapasztalatait értékelve kifejtette: nagy pozitívum, hogy a védekezés kezd összeállni.…..
Acco 2009.04.08 18:20:25
Olvasom, hogy:"A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. " / Index /illetve:"Arra a…..
GazPömpöllér & co Olimpia 2008.08.10 15:06:41
Nézem az olimpiát, és folyamatosan eszembe jut, amit a megnyitó közvetítése alatt is éreztem, hogy gondolhatta azt egyetlen magyar politikus vagy sportoló értelmiségi, esetleg értelmiségi sportoló (nem mindegy egyébként :-), hogy Magyarországon valaha ebben a században olimpiát…..