Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagszóróláng

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is kaptad már magad azon, hogy egyik feladatról a másikra ugrálsz és a nap végére olyan érzésed van, mintha kifacsartak volna?! Ennek az elkerülésére az egyik jó módszer, az előretervezés. Mely segít abban, hogy hatékonyabbak legyünk és elkerüljük az utolsó pillanatban való stresszelést és hogy…..
Reggelenként alig bírsz kikászálódni az ágyból, bármennyi időt is töltesz benne sose érzed kipihentnek magadat?! Csak a reggeli kávé bír magadhoz téríteni, majd a tízórai, ebéd utáni, uzsonnai kávéadag...a végén már óránként döntöd magadba az újabb koffeinadagodat, de már az se segít. Ismerős…..
Remélhetőleg egy szépséges, vidám, egészségben gazdag új év vette kezdetét pár nappal ezelőtt. Az új év beköszöntével megszaporodnak az újévi fogadalmak, egyre többen kezdenek bele életmódváltásba, kezdenek el többet sportolni, többet foglalkozni az egészségükkel. Az ilyen fogadalmak, elhatározások,…..
Vannak olyan napok, amikor elfog az ihlet egy-egy sütemény megalkotása során. Így volt ez ezzel a nyarat idéző gyümölcstortával,mely egyszerűen, gyorsan, minden mentesen elkészíthető és nagy előnye, hogy még a sütőt se kell bekapcsolni hozzá. Hozzávalók: 200 g köles (szárazon mérve) víz 1 tk. só…..
Van még más is, aki úgy rajong a kekszekért, mint én?  Végre sütő közelébe kerülhettem újra, és egy kókuszos zabkekszet készítettem.  Hozzávalók kb.30 darabhoz: 100 g kókuszreszelék 100 g tönkölybúzaliszt 50 g zabpehely (finomszemű) 60 g kókuszolaj (folyékony) 100 g kókusztej (konzerv) 6 g…..
Répatorta egészséges változata, az ünnepekre hangolódva Általában megosztja az embereket a répatorta. Van aki rajong érte van, aki nem kedveli, nem érti miért van zöldség egy süteményben.  Természetesen a rajongók táborát erősítem. Szerintem ez egy olyan sütemény, ami a karácsonyi asztalon is…..
Vajon elég, ha csak vizet iszunk? Ha valaki a vízfogyasztás fontosságára akarja felhívni a figyelmünket, első és legfontosabb érve mellette az, hogy testünk 60 %-a vízből áll. Ez az állítás nem teljesen igaz. Testünk egy milliméternyi területe se áll tiszta vízből. Az már helyesebb megfogalmazás,…..
Gyakran tapasztalsz puffadást, hasmenést egy-egy étkezés után? Bőrproblémáid vannak, pedig már rég nem vagy tinédzser? Rosszul alszol éjszaka? Lehet, hogy ezeket a tüneteket a bélflórád egyensúlyának felborulása okozza. A bélflóránk születésünktől kezdve fontos szerepet játszik az immunrendszerünk…..
Az, hogy tudjuk, nem élhetünk örökké, ha a megfelelő szemüvegen keresztül szemlélődünk, cselekvésre, aktivitásra ösztönöz. Létezésünk értelmének tudatosítása az egyik legnagyszerűbb hajtóerő, ami a mindent bekebelező szürke hétköznapokkal szembeállítható. /Limpár Imre/ Miért van az, hogy manapság…..