Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LXIX

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem szabadna, egy rakás cég, sőt állami hivatal és kormányszerv kötelezi az ügyfeleit a személyi igazolványuk lemásoltatására. Pedig az adatvédelmi biztos többször is leszögezte, hogy ez a gyakorlat szabálytalan. Tamás most a Székesfehérvári Kistérségi Szociális…..
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
  Legfrissebb ütközési tesztjeit az ADAC 30 km/órával, de biztonsági öv nélkül végezte el. Az eredmény rémisztő. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
Gyászhírrel folytatjuk az önfeledt kárörvendést, ugyanis mint az várható volt, a mávosok a mai közgyűlésen nem szavazták meg az 5 milliárdos hiány visszatermelésére irányuló pótdíj befizetését, így a PSZÁF hamarosan felfüggeszti az egyesület működését. A 195 ezer naiv…..