Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Tibor111

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A nők így tesztelik a pasikat, hogy ne csak a szex miatt legyenek velük, hogyha majd kivonják magukat, és a pasi visszakúszik, akkor végre önmaga miatt fogja szeretni” – Posztolónk tapasztalata szerint a szakítások egy új (vagy talán nem is olyan új) fajtája ütötte fel a fejét…..
„Ott még nem tartunk, hogy én szabjak feltételeket a szüleinek, hogy inkább nekik kéne nekem megfelelniük, szerintem nem is fogunk” – Miből lehet megállapítani, hogy a pasid szülei kedvelnek? Posztolónk egyelőre csak annyit érez, hogy elnézik, megint van egy barátnő a képben, de tudják, hogy voltak…..
A 44 éves nő nehezen dolgozza fel, hogy már nem húsz évesek udvarolnak neki, de nosztalgiázni szeret róla, még ha ezzel a párját időnként ki is borítja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem…..
Posztolónk vitapartnereket keres ahhoz a megosztó kérdéshez, hogy mikor is indokolt a félrelépés? Szerinte minden párkapcsolatban vannak olyan szakaszok, amik egy férfi számára csak így vészelhetőek át.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Kovács Tibor111 2022.01.22 10:02:52
@MsIreneAdler: Ennyi hülyeséget amit itt összehordtatok a szex alapvetőségéről, régen olvastam.
Persze, ismerkedéskor van jelentősége, hogy legjobb, ha két azonos igényű ember kezd párkapcsolatba, mert különben jó eséllyel nem fog megszilárdulni a kapcsolat. De ilyen hülyeségeket írni, hogy szex nélkül nem lehet boldog párkapcsolat hosszú távon, akkor sem szabadna ha az egész nato mögötted áll.
Vannak egyébként teljesen aszexuális emberek is, tán van még aszex párkereső is, ha jól tudom.
A megcsalást szerintem nem lehet legalizálni a szex hiánnyal, mert rendes párkapcsolatban a szex nem alappillére a kapcsolatnak, hanem csak hab a tortán.
Több évtizedes párkapcsolatban nincs olyan, hogy a feleknek nincs esetleg több hónapos vagy akár éves lecsökkent libidójú időszaka.
A fene sem akarna egy boldogtalan teljesítménykényszeres párkapcsolatban élni, ahol a nő attól teszi függővé a kapcsolatunk minőségét, hogy jól dugtam-e meg, mert ha már 3x rossz volt a szex akkor az életmód magazinokat böngészi meg cihológushoz jár, hogy neki el van rontva a boldogsága és félre akar dugni.
Egy párkapcsolat akkor jó, ha a szexet kivonva is marad annyi, hogy érdemes a kapcsolatban maradni, ellenkező esetben csak idő kérdése mikor omlik szét.
Sok 50 körüli pasi eleve azért nem ismerkedik, mert a szex már egyáltalán nem vonzó számukra, mert maguknak ki tudják verni úgy ahogyan nekik jó, és nem kell egy frissen megismert hervadó virágszálat elviselni cserében azért, hogy ő azt hiszi jutalmaz amikor megdughatják, de a pasinak ez már nem jutalom, hanem munka, és muszáj, a jutalom neki már inkább a barkács sarka a garázsban.
Örülök, hogy segíthettem. :)
Aki hosszú kapcsolatot szeretne és együtt megöregedést, annak a szexet mint kapcsolati alapot el kell engednie. :)
Kovács Tibor111 2022.01.23 08:57:15
@Almandin: "A szex igenis alappillére egy párkapcsolatnak."
Ismerkedésnél fontos, fiatalabb korban, évtizedes távlatokban már nem.
Kezdődik ott, hogy a szex az intimitás legfelső foka is egyben ami az ember párjával működik, és nem úgy, hogy keres harmadik személyt az ember csak szexre, akinél meg úgy működik ott némi defekt van. Hosszú távú kapcsolatban ha az ember elköteleződik, akkor fog jönni olyan időszak a közös életükben amikor valamelyiknek hónapokig nem lesz libidója, betegség, gyász, baleset... Nem nevezhető párnak akit ilyen helyzetben nem tudja magának átmenetileg megoldani, hanem keres egy harmadik személyt.
Ha meg az a helyzet, akkor ne megcsalja a párját, hanem lépjen ki a kapcsolatból, mert a megcsalás sosem legalizálható.
Ahol a megcsalás felett szemet hunynak, az már nem párkapcsolat, hanem gazdasági együttélés.
9 év még nem 90, Levélírónk mégis úgy érzi, hogy már csak a megszokás maradt. Arra kíváncsi, milyen lehetőségeik vannak együtt, mert ha szakításra gondol, azt megint nem tartja előnyös megoldásnak.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt…..
„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Kovács Tibor111 2022.01.10 12:48:43
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Kovács Tibor111 2022.01.08 07:09:37
@sírjatok: Ezek szerint a te anyukád-apukád sem. :D
Demagógia. Mindenki a saját f.ával verje a csalánt, ne másoknak akarja meghatározni hogy vállaljanak vagy sem gyereket. :)
Kovács Tibor111 2022.01.08 07:32:15
@Andy73: "Én baromira unatkoznék egyedül egy nagy házban, főleg állandó jelleggel."

Én azt nem értettem soha, valaki hogy képes egyáltalán unatkozni, én sok tanulási fejlődési lehetőséget, nyugodt kiszámítható stabil életszínvonalat, sok önfejlesztő hobbival tölthető szabadidőt találok a gyerekvállalás mentes életmódban a párommal.
Ritkán szoktam besegíteni 1-2 fél napot rokonnak gyerekvigyázásban amikor már nagyon kimerült. Nap végére full lefáraszt a gyerek, és többnyire rám is ragaszt valami óvodából hazavitt taknyot pillanatok alatt. :D
Én úgy látom hogy olyan alapértékeket kell feladni, amiért nem éri meg.
Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
Ha a spórolós pasi abban látja az összeköltözés megoldását, hogy cuccolj be a szüleihez, lehet, hogy más problémák is fognak még jelentkezni a kapcsolat folyamán.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati…..
13 év próbára teszi a kapcsolatot, ami ennyi idő után vagy erősebb lesz, vagy repedezni kezd. Sajnos Posztolónk az utóbbi helyzetben van, imádja a gyerekeit, ezért nem is akarna elválni a házsártos feleségétől, akivel már nem lehet normálisan beszélni.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Kovács Tibor111 2021.12.21 16:24:04
"42 éves férfi vagyok. 13 éve együtt vagyunk a feleségemmel, van két gyerekünk, akiket imádok. Viszont az állandó veszekedésekkel, amiket ő generál minden apróságon, elüldöz otthonról. "

Szomorú ilyet olvasni. Sajnos a legvalószínűbb, hogy pont azért provokál, hogy előkészítse a terepet a váláshoz, amit már régen eltervezett.
Ha megborítod, egy látlelettel a kezében sima ügy lesz számára a gyerek elhelyezési per távoltartási végzéssel, te meg mehetsz a híd alá, miközben ő az ismerősöknek magyarázza, hogy: a Dezső egy állat, rendszeresen vert.
Ugyanez a helyzet akkor is ha az alkoholba menekülsz.
Egy ismerősöm neje amikor válni akart, felvitte a frissen szerzett kanját a lakásba, hogy az is ott lakjon, gondolván az éjszakai hangok majd csak kiprovokálnak valamit, amire lépni lehet.
De aztán fordítva sült el a dolog, mert egy nap munka után hazament, és az ismerősöm a luktesóval együtt spiccesen összeborulva konzolon nyomták a játékot, így végül a luvnya költözött albiba a kanjával a közös lakásból.
Megpróbálhatod még azt, hogy otthon kialakítasz magadnak egy pasiszobát tévével mindennel amit szeretsz, amikor meg veszekszik bevonulsz becsukod az ajtót és vastagon xrsz rá, minimálisra csökkentve az érintkezést. Ha válni akar majd szól.
Hárpiával viszont mást nem lehet kezdeni, mert unintelligens ahhoz, hogy érdemes legyen vele párterápiára járkálni.
Kovács Tibor111 2021.12.21 18:02:18
@MsIreneAdler: "ha fogalma sincs/leszarja mi jó egy nőnek,"
Ugyanolyan fontos az is, hogy mi jó a férfinak.
Így év vége felé kanyarodva Posztolónk mérleget készített, és arra jutott, hogy az utóbbi időkben csak olyan nőkbe botlik, akik egyre kekecebbek és mindent tőle várnak el.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
„Mik az elvárásaim? Egy kis figyelem, védelmezés, és hogy ne kelljen állandóan bizonygatnom, hogy én is érek valamit” - Válás után még nem futott le az előadás, az új kapcsolat lehetőségétől így sincs elzárva senki, még akkor sem, ha esetleg már gyermekkel rendelkezik valaki. Egyedülálló Szülők…..
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
„Mindig is értett hozzá, hogy embereket viszonylag rövid idő alatt kikészítsen, hát nem irigylem az utánam következőt” – A nő lépett félre, mégis ő várt megértést. Technikailag megcsalta Levélírónkat, és a dolog csak akkor rendeződhetett volna, ha szorosabb a kapcsolatuk, és van mellette pár enyhítő…..
Kovács Tibor111 2021.10.25 20:15:13
@MsIreneAdler: Szerintem azt jelenti, hogy nem volt érzelmi háttere, csak jött egy magasabb szintű fickó és a csaj megpróbálta muffal állandóra befogni, de csak egy dugás lett belőle, többre nem kellett a fickónak.
„Barátok nem igazán vagyunk, munkatársak csak érintőlegesen, pár meg végkép nem” – A nőt és a férfit sok minden összeköti, csak épp egy párkapcsolat nem. Ami miatt Levélírónk ezt nem sajnálja, az a barátnőjelölt hullámzó kedélyállapota.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
„Nagyon sokszor megbántott, de nem tudom, tényleg ilyen-e a valódi személyisége, vagy valami miatt megjátssza magát.” - A pasi két hétig távol van, majd amikor újra felbukkan, olyan modort használ a barátnőjével szemben, amit eddig a csaj még nem tapasztalt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Van az a pasitípus, akit társaságban mindig elkap a gépszíj, képtelen uralkodni magán, kortól , nemtől függetlenül mindenkivel leáll, és egy olyan fura tudatállapotba kerül, amikor a barátnője is csak egy a sok ember közül.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
Levélírónk arra kíváncsi, hogy egy 44 éves férfinél mennyire fejlődhet még a felelősségérzet? Mert egyelőre a barátaival való iszogatást előrébb tartja a fontossági sorrendjében a barátnőnél, de legalább hűséges. Posztolónk semmi rendkívülit nem kér, csak egy kis kiszámíthatóságot.   Ha…..
Hogy mennyi idő elég egy kapcsolat kiheveréséhez, az mindig személyfüggő. Posztolónk már egy éve van egyedül, miután nagy nehezen kirakta az élősködő pasiját. Bízik benne, hogy ez az állapot nem marad így örökké.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
A testpozitivitás jó pár éve felkapott témája a közösségi oldalaknak. Mégis mi az, amitől igazán izgalmas lehet ez a kezdeményezés és milyen árnyoldalai vannak? Kik és mit képviselnek, ami miatt ekkora visszhangja van a témának? A közösségi média segítségével futótűzként terjedtek el a body…..
A kertészkedés remek mulatság, de sajnos vannak árnyoldalai is. Nem minden kerti növény a mi örömünket szolgálja, számos hívatlan vendég is megjelenik tavasztól kezdve, hogy aztán a vegetációs időszak végéig boldogítson minket. Természetesen a gyomokról van szó, melyek nem csupán elcsúfítják a…..