Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raklap

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágensblog Jön az android tablet 2010.08.06 06:00:00
Egyre több nem hivatalos információ lát napvilágot a Samsung Galaxy sorozatának (természetesen) Android-alapú táblagép változatáról. A tablet PC-k piacának meghódítására szánt termék bevezetését a harmadik negyedévre tervezi a dél-koreai cég. Előfordulhat, hogy még…..
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
Az adatot a Wall Street Journallal közölték bennfentesek, akik azt állították, tavaly csaknem 10 ezer iPhone-használó csatlakozott fel rendszeresen a redmondi vállalat belső email-rendszerére, vagyis a Microsoft összes alkalmazottjának legalább 10 százaléka használja a konkurens…..
raklap 2010.03.14 15:36:20
@ak85:

:) apple userek nem szarnak a perem alá!
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..
Hangrobbanás, magasba emelt karok, hirtelen fordul egyet az egész világ. Van egy kifejezés, ami az olyan emberek fejében, akik valaha futballoztak vagy nézték a világ legjobb játékát száz meg száz, a fentihez hasonló élményt juttat eszébe. A gól. A gól, amit ha egy…..
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Szerintem nem is tud arról az Apple vezére, hogy amint még inkább igaza lesz, milyen csapást is mér a bannerek piacára. Steve Jobs ugyanis nem szereti a flash-t. Annyira, hogy a fontosabb termékeiben nincs is flash: se az iPhoneban, se az iPadban nem jelennek meg a flash tartalmak. A miért…..
raklap 2010.02.05 12:25:09
@SpeedFreak:

én megértelek.. csak tudod az apple felhasználók azok akik képesek a tipográfián is csámcsogni...és ha hirdetésekről van szó ami azért nagyban befolyásolyja egy weboldal megjelenését is... akkor ezek az emberek hajlandóak leigénytelenedni .gif-re mert a megváltójuk azt mondta... igen leigénytelenedés mivel a flash és gif között ég és föld a különbség...

és mit szól majd ehez a hirdetői piac merthogy a flash létjogosultságát ők adják ők fizetnek érte.. nem lesznek videóhirdetések pl? a html5 -höz pediga böngészőnek is kompatibilisnek kell lennie...

nekünk innen sok minden lehetetlennek tűnik de pl usa-ban az a cég aki adwords-be hirdet és hajlandó fizetni egy kattintásért szélsőséges esetben 50 dollárt azok valószinüleg elvárják a minőséget... szóval szerintem a a flash jó ideig marad még a piacon mivel windows alatt tökéletesen működik és egész egyszerüen nincs más ami kiváltaná
raklap 2010.02.05 12:40:47
@SpeedFreak:

de akkor legyen vagány és osx-ből is száműzze a flasht.. és akkor mindenkinek tiszta lesz hogy egy rakat szolgáltatás a számára elérhetetlen ha apple terméket használ..

amig eddig ezt nem lépi meg addig nem hiteles amit vizionál
raklap 2010.02.05 12:48:40
@Bartoki:

"Tényleg ennyire számít hogy mennyire flancos, egérkövetős, hangos, halálfaszás az a hülye reklám, amire egyébként sem vagyok kíváncsi?"

nem a flash nem ezt takarja a flash csak egy eszköz és hogy te mit valósítasz meg vele az már a te dolgod.
Pénztárcánk számára az elmúlt hét legfontosabb híre volt, hogy az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét. Ha egy kicsit gyorsabbak lettek volna, megelőzhették volna azt a nemzeti társasjátékot, amelynek során…..
A Gizmodo nyilvánosságra hozott egy iratot, ami állítólag belső utasítás az Apple Store-ok dolgozói felé, hogyan kell kezelniük a már-már nevetségessé váló 27-es iMac-gondokat. Legalábbis az egyiket.Decemberben ugye kiderült, hogy mindenféle kijelzőproblémák vannak a…..
Az RTL Klub ma este indítja útjára a Mentalista című krimisorozatának második évadát, tudják, ez az a sorozat, amiben egy sármos csávó abból él, hogy minden kis apróságot észrevesz, és ezekből egész érdekes elméleteket tákol össze egy-egy bűncselekmény kapcsán. Azt…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Üdv mindenkinek, ismét itt a világ egyik legelcseszettebb családját bemutató tévésorozat, amiben Sarah Connor és pöcsfejű gyermeke, John a jövőbe ugrottak egy kislány terminátor társaságában, hogy elkerüljék a) a világvégét, b) a Sarah-ra leselkedő rákos daganatot, c) egy…..
Az utóbbi hetekben jelentős előrelépéseket sikerült tennem sportfogadás ügyében. Ami talán a legfontosabb, hogy a hatékonyabb fogadás érdekében a sportfogadó-tőkémet két fogadó oldalra osztottam el. Ennek segítségével képes vagyok minden hétvégén a két iroda által…..
A blog.hu csapatába keresünk rutinos, LAMP környezetben tapasztalatot szerzett OOP PHP fejlesztőt Javascript, XHTML és CSS ismeretekkel. Valamilyen MVC framework ismerete, Java illetve ExtJS tudás előny, de nem feltétel.Akkor jelentkezz, ha főállású munkahelyet keresel, hosszú…..
raklap 2010.01.13 12:45:25
@sztahanov:

hát lehet hogy nem ide tartozik de én megkérdem szóval hogy a blog.hu-nak van olyanja hogy mondjuk localhoston futtatot php-ből postolok a bloggjaimra? api vagy hogy híjják olyan mint bloggeren

olyan van?