Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujpestilila

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A tél tavaszba fordult, a tavasz nyárba, a nyár újra télbe, a tél átugrotta a tavaszt meg a nyarat és egyenesen őszbe csavarodott.”Kovács István MLSZ-funkcionárius sokat nézegette a téli szünetben a Gyalog galoppot, ezért ki is találta, hogy a 16. forduló átugorja a…..
A téli felkészülés mindenhol minimum jól sikerült, de van, ahol kiválóan. Némelyik játékos nagy valószínűséggel élete formájába lendült.A sérülések sok mindenkit elkerültek, míg másoknak még utol kell érniük társaikat. Edzők jöttek, bukott edzők távoztak. A remények…..
labdabiztos A dátum: december 1 2008.11.13 16:27:00
A hétvégén az utolsó fordulót rendezik a bohócligában. Kimondani is nehéz: nagyjából három hónapon át kell nélkülözni a tippjátékot. Decemberig elhúzódik még a Ligakupa, de azzal majd csak akkor foglalkozunk komolyan, amikor a játékosok is. A válogatott a jövő héten még…..
Amikor még neveltek, úgy neveltek, hogy Elbert Gábor téli gumijával pontosan annyira nem illik tréfálkozni, mint politikus hozzátartozóink csapatok iránt érzett szimpátiájával. Gyerekszületés másnaposan tabu. Majakovszkij pedig az idők végezetéig hordani fogja Makarenko…..
labdabiztos A vonat is késik 2008.10.31 10:36:54
A tippjáték elsőszámú agya zombi tibi egy váratlan húzással kiszúrta Elbert Gábor MLSZ főtitkár kocsijának kerekeit, ezért most önkéntes száműzetésbe vonult. Ezekkel a sorokkal kérek bocsánatot a tippek fanatikusaitól, hogy felrúgtuk a status quot és a szokásos csütörtök…..
Az éjjel azt álmodtam, hogy a piros ruhás Bárányos és a Kovács Zoli a Blaha Lujza téren álltak. Az őrjöngő tömeg körülvette őket, egy kisgyerek tarkón vágta a vámpírt, akinek a zsebéből kiesett egy pöttyöslabda. A labda magányosan pattogott a kövezeten, egy szurkoló ballal…..
labdabiztos Csak a tipped kell 2008.10.16 17:00:00
Nekem nem a BL, ami fejfájást okoz, csak a ropogós bohócliga, ami lázba hoz. Ha küldeni kell a tippet, gyere a sámánhoz. Mert a sámán most jó tanácsot oszt. Megmutatja neked, hogy ez hogyan megy. Két dolog van, ami nálam csak egy: 1-0, 2-1, ez egyre megy És, hogy ha egész éjjel…..
Akik figyelemmel követik a világfutball eseményeit azok biztosan tisztában vannak vele, hogy az elmúlt hétvégén rengeteg rangadót rendezték odaát. Minket csak egy csodálatos csapat mozgat, de az idegesítő Lajos gyerek a melóból, amióta megtudta, hogy blogozunk, mindig a…..
Sajnos egy bolond tulajdonságunk miatt ma kénytelenek vagyunk rövidebbre venni a tippjáték beharangozóját. Gazemberek közé keveredtünk, akik behajtják a tartózásainkat, ezért kénytelenek vagyunk ma este hattól részt venni az össznépi Fradi-dzsemborin a Haladás ellen. Mielőtt…..
Tippelni jó, tippelni finom, tippelni különleges. Az ősz fele lement, így nem mondanám, hogy akik az elején még nem szálltak be, azoknak bármi esélyük is lenne az összetett győzelemre. Nekik ezer bocs és felhívás keringőre! A Könyvelő (kinek az Excel táblát köszönhetjük)…..
Kicsit fáj, hogy a kommentekben nem követeltétek már szerda éjfél óta a tippjátékot, de legfeljebb majd lefelé kerekítjük az eredményeiteket… Úgy, hogy észre sem veszitek.Érdekes hétvégének ígérkezik ez a mostani, persze, ha a bohócliga kapcsán van egyáltalán értelme…..
Az új tippjáték beharangozásához eléggé el nem ítélhető módon a Győr és a Debrecen UEFA-kupás kiesését használjuk ugródeszkaként. Ha valami csoda folytán továbbjutnának este, akkor holnap megszaggatott ruhában tetováljuk az internet testére a hősök neveit. (Ez esetben…..
A szezon még hosszú – sőt lesz jövőre is! Tehát minden olvasónk, aki tizenegy lábujjal jött világra, és fölfedezte magában a táltost, ragadja meg klaviatúráját és csapja ide nekünk tippjeit! Hányszor mondjuk még el, hogy nem késő?Ja, és az indoklásokról se feledkezzen…..
Heti mottónk: kit izgat az olimpia, ha dübörög a bohócliga?Márpedig a hétvégén ismét fölizzanak a lassúlábú szélsők, a lukhasú kapusok és az unott Bárányos. Hogy Feri bácsi vezet-e, annak nem jártunk utána, de akit érdekel, az forduljon bizalommal Aczél mesterhez.Kiderül…..
Megfogadtuk, hogy az MTK-ról vagy jót, vagy semmit… Tegnap óta adott a válasz.Ezért inkább vissza a játékunkhoz! Lehet sorakozni a harmadik forduló tippjeivel és az indoklásokkal is. Mi most ez utóbbitól eltekintünk a magunk részéről.Csak emlékeztetőként emlékeztetünk,…..
Az Intertotó Kupa csak nyűg. Micsoda baromság. A korai tervek szerint a Ligakupa győztese kapta volna meg a jogot, hogy elindulhasson a sorozat utolsó szezonjában. Olyan rég volt, hogy már szinte el is felejtettük, micsoda hisztit rendezett a Debrecen és a Fehérvár, hogy az Intertotó…..
Tippjáték szerveződik, hogy bebizonyítsuk, eddig nem szánalmas hülyék voltunk, amikor megpróbáltuk eltalálni, sőt megindokolni, hogy miért fog Tóth Norbi megközelítőleg tíz gólpasszt adni ősszel. Tippelni ugyanis jó. Indoklás gyanánt kreténségeket összehordani pedig a magyar…..