Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viola68

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember egy új országba költözik, rengeteg „első” lesz az életében, legyen az ügyintézés, lakáskeresés és még sorolhatnánk. A legfontosabb azonban talán az első benyomás az emberekről. Így van ez Alexander szerint Svédország és Stockholm esetében is...
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
Az elmúlt egy év azokból is túlélőmestert faragott, akik korábban betartottak minden szabályt. Úgy rászoktunk a csalásra, hogy az nem múlhat el nyom nélkül...
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
Hogy is mondtuk a minap? Ha mi társadalmasítunk valamit, az társadalmasítva van! Mondjuk, társadalmasítás ide vagy oda, azok az idők nem jöttek (még) el, amikor a kommentszekció dönt az urbanisztika és a közlekedésfejlesztés igazságairól, azonban a logikus vita nyitott, és ebben a sokszor feltett…..
A legtöbbünk ebben az időszakban,amikor a nappalok egyre rövidebbek, és borult, esős az időjárás, gyakran tapasztalunk lehangoltságot és fáradékonyabbak vagyunk. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie. Nagyon szeretem  az őszt, viszont ezt a borús és csapadékos időszakot annyira nem…..
A belvárosi és azon belül is a nagykörúti forgalomcsillapítások kapcsán egyre nagyobb hangsúlyt kap az a megközelítés, hogy nem elsősorban autós vagy kerékpáros szempontokról kell beszélni, hanem az adott környék vagy útvonal élhetőségét kell javítani a helyi érdekek lehető legnagyobb fokú…..
Egy hetet utaztam Németországban, ahol új vidékeket fedeztem fel. Voltam nagyvárosban és hangulatos kis helyeken, kirándultam a természetben és ültem vonaton, repülőn és buszon. A Rajna-vidéket és kiváló rizlingjeit fedeztem fel az ország nyugati részén, ahol a helyiek és a kevés külföldi látogató…..
Szabadrúgás A VAR-világ focija 2020.08.14 10:43:46
>Center Nem tudom, ki látta közületek a tévében a Barcelona és a Napoli meccsét a Bajnokok Lígája középdöntőjébe jutásért. Azt sem tudom, hogy mit csináltatok az alatt a négy perc alatt, amig a mindenható VAR (Video Assistant Referee), eldöntötte: gólt rúgott-e Messi, vagy sem. Azt, hogy a…..
Tudom, már a könyökünkön jön ki, de attól még a pandémia él és virul, és szingliként nem árt felkészülnünk egy esetleges újabb kijárási korlátozásos időszakra, vagyis érdemes végiggondolnunk, hogy mi legyen a szexuális életünkkel. Van olyan nekünk általában? Volt a „karantén” alatt? Ha nem, mikor…..
Úgy gondolom nem túlzó azt állítani, hogy a 2020-as évet ez idáig jórészt a pandémia alakította. Függetlenül attól, hogy a világ melyik pontján él az ember, az aktív szókincsben felerősödtek az olyan kifejezések mint a járvány, vírus, karantén, maszk - még folytathatnám a sort, melyek egy kisiskolás…..
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
Viola68 2020.07.23 09:35:15
A magunk mögött hagyott néhány hónap alatt sok mindent átértékeltünk, számos kérdésben másként vélekedünk, mint ezt megelőzően. Nincs ez másként a sokat hallott, és a legtöbbek által megfogadott jószándékú maradj otthon! intéssel sem. Ajtónkon már réges-rég bekopogott a nyár, ezért minden porcikánk…..
Magyarország a súlyosan fertőzött országok közé sorolta Kanadát. Vajon hogyan telnek egy Ontarióban élő magyar család hétköznapjai? Mit lehet és mit nem, mennyire szabálykövetők a kanadaiak és az ott élők? Kiderül a Juharszirup írásából...
Ez sajnos rendszeres „taktika”, és nagyon rossz taktika: az álláskeresők kétségbeesésükben olyan alacsony árat mondanak a munkájukra, amiről azt gondolják, hogy ennyiért már csak felveszi őket egy munkáltató. Ennek a kétségbeesésnek egy másik hozadéka, hogy szívesen látnák az álláshirdetésekben,…..
Ahogy látom, a barátaim körében nagy a mozgolódás. Sokan reménykednek abban, hogy mehetnek idén is Horvátországba, de van olyan is, aki már a szlovén tengerpartban gondolkodik, mert ott véget ért a járvány. Ami biztos, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. Talán több grillparti is lesz. Egyszerűen…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..