Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önkéntes jogkövető

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalosan maga az Apple Music is egy iOS frissítés részeként vált elérhetővé, még a nyáron, az iOS 8.7.1.2-es frissítéseként. Természetesen az Apple Music és az Apple átalakított zenei csomagja igazán az iOS 9-ben nyerte el méltó helyét és súlyát. A fejlődés és a…..
önkéntes jogkövető 2015.12.31 09:19:39
Buzizik és a hatalommal kritikus színháznak is beszól legújabb szerepében Alföldi Róbert. Angol komédiába csomagolt magyar politikai szatíra az Igenis, miniszterelnök úr! az Átriumban. A hatalomkritika egyre gyakoribb téma a budapesti színházakban (már amelyikben), de Znamenák…..
önkéntes jogkövető 2013.11.07 18:39:43
A tudjukkik megint támadásba lendültek. Most nem egy körkörös összeesküvés próbálja megdönteni a Fényességest, személyesen, mint tavaly ilyenkor. Most ismét a tudjukkik gyengítik a forintot. Az NGM most meg is nevezte személyesen az első számú közellenséget. Nem más, mint a…..
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
„Elveimmel nem fér össze önöket bármiről tájékoztatni” – fakadt ki Dávid Ibolya ex-MDF-es guru a Hír Tv kamerája előtt. Az a kérdés készítette ki, hogy vajon igaz-e: a jövőben a Demokratikus Koalíció soraiban kíván politizálni. Persze nem mellékes, hogy hol és mikor…..
önkéntes jogkövető 2012.04.26 11:05:46
@ob.szerver: ott a pont!!!
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
önkéntes jogkövető 2011.09.29 10:05:31
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
Korábban már szó volt róla, hogy az Apple erre az évre készült el az új beszédfelismerő-parancsértelmező szoftverével, amire a Siri nevű cég tavalyi felvásárlása óta várunk. A Siri nevű app ugyanis egy részét tudta annak, mint amit az Assistant rendszerszinten fog…..
Párszor már szó volt egy olcsóbb modellről, amit az Apple piacra dobna az iPhone 5 mellett, de minden ez ellen szólt: minek készítenének egy új telefont csak azért, hogy olcsóbb legyen, amikor a mostani modelleket is viszik, mint a cukrot? Legfeljebb az alkatrészeken lehetne spórolni,…..
Bigyóblog Hazudik az Apple? 2011.08.16 10:23:00
Nem olyan széles, nem olyan fekete és még a kezdőképernyője sem ilyen alapból - ennyire hülyének néz mindenkit az Apple? Ha igaz, akkor a cég meghamisította a német bíróságra beadott bizonyítékokat, a Samsung Galaxy Tab képét kissé átrajzolták. Egy holland újság jött rá a…..
önkéntes jogkövető 2011.08.16 11:38:10
@t443: +1 :-)
önkéntes jogkövető 2011.08.16 11:41:40
@Bruti: mert a Samsung levédette, hogy a laptévé ezen népszerű formáját ők találták ki, kísérleteztek, hogy a legergonomikusabb és öltek bele milliókat, hogy elsőként piacra dobják?? Vagy csak fognak egy általuk gyártott lcd panelt, elektronikát, tápot meg műa. házat, oszt jónapot ?(mint minden lcd tv gyártó egyébként, nem sértve semmilyen SZABADALMAT).

písz
önkéntes jogkövető 2011.08.16 11:46:34
@Kangörény_: dehogynem, most augusztusban módosíthatja a döntést, ha tudja. Az Apple nem a konkurrens terméket ekarja kizáratni a piacról, hanem jogdíjat kér azért a munkáért, amit ő végzett el a tablet piacon, ugyanis az iPad megjelenése óta mindenki azt MÁSOLJA, és nem előtte TALÁLTA KI . Ezért van értelme a szabadalomnak.
Appleblog iCloud az iOS 4.3-ban is 2011.06.09 09:27:00
Sz. Gergely nevű olvasónk küldte be az alábbi megdöbbentő képeket, amikből kiderül, hogy az Apple felhőalapú szolgáltatása egészen váratlan módon felbukkant a 4-es verziójú operációs rendszerben is.Az egész azzal indult, hogy Gergely belépett az App Store-ba, ahol egy addig nem…..
A TUAW-nál szétkapták az iOS 5 kódját, amiből egy rakás izgalmas részlet derül ki. Egészen pontosan ezt találták a sorok közt: iPad 3,1 és iPad 3,2. Hát mi ez, ha nem áttörés?Ugorjunk kicsit vissza az időben: amikor ugyanezek a srácok az iOS 4.3 bétáját boncolták, abban iPad…..
Múlt hét vége felé írtam, hogy az Apple nagyon készül valamire, ami viszont minket nem annyira érint valószínűleg. A végeredmény valóban picit érdektelen lett számunkra, ezért nem is siettem megmutatni nektek, mit talált ki az Apple a saját üzleteiben.iPadeket helyeztek el minden…..
önkéntes jogkövető 2011.05.28 23:08:48
A kérdés ott motoszkált eddig is a fejünkben. Azt tudjuk, hogy sokan azért jailbreakelnek, hogy a fizetős programokat ingyen megszerezzék, de mivel az ismerőseim körében ez az arány abszolút elenyésző, nem mertem volna tippelni, a mai magyarországi helyzetre. Most Lovas Endre…..
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..
önkéntes jogkövető 2011.05.12 14:11:10
Korábban már volt szó arról, hány letöltés kell a toplistás helyezésekhez az AppStore-ban, és hogy milyen eredményeket kell felmutatni ahhoz, hogy egy alkalmazás egyenesbe érjen.Colin, a Spreadsong vezetője egy 2010-es posztban azt állította, hogy leginkább az összesített top 4 a…..
Drága olvasók!Sosem gondoltuk volna, de eljutottunk odáig, hogy a blogunk már több, mint tizedannyit élt, mint Ádám meg én: csak augusztusban leszünk harminc évesek, az Appleblog viszont már ma átlépte a hármat. Felnőtt a kölök!A sztorit már többször leírtuk, de azért nagy…..
önkéntes jogkövető 2011.02.01 09:59:17
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Reklámfaló Maradok.com 2010.11.24 17:07:00
A magánnyugdíjpénztárak sorsa eldőlni látszik, de úgy látszik, megpróbálnak egy kicsit elenszélben "vizelni". Az alábbi szpotot nagy valószínűséggel a Stailitás pénztárszövetség készíttette, legalábbis a maradok.com domaint az ő ügynökségük foglalta le.…..
Appleblog Windows az AppStore-ban? 2010.12.01 14:51:00
Már nem először történik meg, hogy valamit furcsállok az AppStore-ban, ám amíg eddig csak meg nem nevezhető nyugtalanság fogott el a játékok között időnként, most rájöttem, mi okozza a disszonanciát. Nézzük csak:Sima játékok, Windowsra, izé, Game Centerrel. A hasonlóság…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Számos bogárfixálással és Ping-fejlesztőcsomaggal megérkezett az iTunes 10 első javítása, lehet tölteni. A Ping-rajongók azért örülhetnek, mert könnyebb megosztani a zenéinket a barátainkkal, és közvetlenül az iTunes Libraryból posztolhatunk vagy lájkolhatunk…..
Hiába feküdtem le éjjel kettőkor, reggel kivetett az ágy (egyre csökkenő készletekről álmodtam), elmentem az Euro Parkban található T-Pontba, és megvettem a saját iPhone 4-esemet. Ikon 400-zal, két éves hűséggel vettem a 16 gigás modellt, így 80 ezer forintot fizettem ki. A…..
önkéntes jogkövető 2010.09.24 14:55:20
Ahogy azt már írtuk, letelt a négy hét, lezárult a két fordulóból álló iPad-nyereményjáték. Az első körben mi tettünk fel egy kérdést, amire 509 jó megfejtés érkezett - a jó válasz egyébként az Epöl volt. A második feladványt már a Trendmagazin tette fel, ők dobták be…..
önkéntes jogkövető 2010.08.26 17:21:50
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..