Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lupy67

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..
Lupy67 2020.07.24 21:42:09
@whale: :-)
  Ebben a cikkben a 10 anyagilag legsikeresebb sportfilmet mutatom be. Azonban ez nem egy tökéletes lista, mivel nem mindenhol és mindenkinek jelenti ugyanazt a sportfilm. Ha megnézzük az interneten található hasonló listákat, ott olyan filmeket is ide sorolnak, amik inkább sci-fi, vígjáték, akció,…..
Lupy67 2020.07.23 21:54:01
@sétá ló: szerintem se, de ha rákeresel a sportmovie kategóriára, ezeket simán odarakja. Rocky meg a box, mint sport... Minden ökölvívó nyihogva röhög, ha látja, amit művel a ringben. Ennyi erővel a Maraton életre halálra is befért volna, mert D. Hoffman néha fut benne.
„Azok a gazdaságok lesznek a digitális átalakulás nyertesei, amelyek a magas hozzáadott értékű, folyamatos fejlesztést igénylő digitális termelésre rendezkednek be. Európa – és benne Magyarország – esélyei a kiberfizikai térben folyó versenyben való megmaradásban rejlenek.” „A kötöttségektől…..
Szerettem inni. Nem magamban, nem otthon cél nélkül, hanem társaságban. Jól bírtam a piát, nem voltam tőle hülye, másnapos is alig, de nagyon nehezen tudtam tőle teljesen megválni. A környezetem ráadásul nem is értette, hogy miért teszek ilyet, én pedig azt, hogy miként éljek alkohol nélkül.…..
Van az a realista, ámde egyre népszerűbb nézet, miszerint minden nép megérdemli a kormányát (vegyük itt az "érdemnek" abszolút értékmentes felfogását, kb. mint a "képesség" következményét, ebben az esetben közösségi méretekben). Aztán van az a lelkesült, "nemzeti" álláspont, miszerint (esetünkben) a…..
       Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. "Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel" - mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem…..
Fészbukoznak, és sok embert érnek el. Az igazságügyi miniszter tiltakozott egy brüsszelita támadás ellen, és verssort idézett Petőfitől: „Az idő igaz,/ s eldönti, ami nem az.” Vagyis az Orbán-kormány intézkedését az idő majd kiforogja, és igazolja. A volt MSZP-elnök egy vidéki színházigazgató lánya.…..
A Magyar Tévéhíradó története 1957-től a rendszerváltásig...
Lupy67 2020.03.12 06:15:30
@Head Honcho: A földfelszíni sugárzás nem szűnt meg, csak digitális lett. Simán fogható bárhol az országban.
Lupy67 2020.03.15 06:15:06
@Head Honcho: Nem, Te nem azt állítottad. "a földfelszíni sugárzás hiányának végett", írtad. Na a sugárzás nem szűnt meg, csak átalakult digitálissá, DVBT lett. Amúgy a Junoszty is alkalmas lehet rá, egy set top boxal és egy secam konverterrel. Az elektrotechnika és a távközlés furmányos dolog....
Minden filmkedvelő ember életében vannak meghatározó filmek, melyeket bármikor szívesen elővesz, és melyek nagy mértékben formálták a filmes ízlését. Jó magam sem vagyok ezzel másképp, és ennek apropóján úgy gondoltam, arra vállalkoznék, hogy listába szedem azon filmeket (vagy legalábbis egy…..
Lupy67 2020.03.07 20:45:37
@GeekGeneráció: :)) Már nem voltam szomjas amikor írtam, ráadásul a Végtelen történet általában a legsötétebb gondolatokat gerjeszti bennem. A bólogató plüsskutya Limahl szoprán sivításával mindig Ford F. örökbecsű hasonlatát idézi meg bennem a sajtreszelő helyes használatáról. A Conan jellemzésed szellemes, de gyermekded lélek lévén mégis rajongok érte, bár tény, hogy a zene is viszi a hátán a filmet.
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..